推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 十五年嫖妓生涯 Report (完)

三嫂心甘情願,Quality 重於 Quantity, 不少夫妻因工作各據一地一年也難見幾次. 勿因見得少而感不足

港男平均有8字頭壽,所以要做乜野都未遲既 ... 年齡不是障礙嘛 ...
至於名份 ... 總有辦法的

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-8 18:06 發表

嗯,都係d非專業人士。。。煩緊。。希望唔會越陷越深。。。
in many cases, it is like a black hole, and you want to be sucked into it..  (not the one belows). Watch out and take care.  Recently, I had a number of close friends who committed mistakes and got caught...  
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-2-9 09:20 發表

in many cases, it is like a black hole, and you want to be sucked into it..  (not the one belows). Watch out and take care.  Recently, I had a number of close friends who committed mistakes and go ...
唉,最近就撞到一d case..係錢解決唔到的問題。。(其實根本不用錢的)。。。
但還情債哩下野好麻煩。。。。唔好話還本,我連利息都俾唔起。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-9 09:55 發表

唉,最近就撞到一d case..係錢解決唔到的問題。。(其實根本不用錢的)。。。
但還情債哩下野好麻煩。。。。唔好話還本,我連利息都俾唔起。。。
oh, I see.  Hope you will find a good way to solve it..

Anyhow, may be you have to be a little bit more stone-heart?

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-8 02:21 AM 發表

"十年一觉杨州梦,赢得青流薄幸名"!!!
"曾经沧海难为水, 除却巫山不是云....."玩左o甘多年...乜都化喇....各位C兄,唔好"臨天光賴督尿"啊....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

回復 45# 的帖子

金盤洗手,退隱江湖,

海闊天空

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-2-9 10:44 發表

"曾经沧海难为水, 除却巫山不是云....."玩左o甘多年...乜都化喇....各位C兄,唔好"臨天光賴督尿"啊....
有時候是酒醉不清醒啊。。。

我那天行公園幫助消化,有一對70++ 父婦在吵架,女的話“你跟那個女的聊天那麼開心,你是想跟她xx 嗎?” 男的一面無奈,否認。。都70+ 歲人咯。。。

回復 57# 的帖子

70++ 都咁 醋 ......阿婆婆幾十年都唔開心.......唉

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-8 16:38 發表

”有爱佢地 但???...., 老三才18, 我可做佢老豆了, 何苦何必要她跟我一世? 她也想摆酒拿结婚证, 但我永遠也做吾到......”
唉。。我今年多左好多哩d煩惱。。。要認真解決。。。。
留一兩跟你一世的...师兄......其他就放生吧...施主...

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-8 18:06 發表

嗯,都係d非專業人士。。。煩緊。。希望唔會。。。
非專業人士更煩, 本來这个月要去江西食个銀行女职員, 169, 25岁, ....不想越陷越深... 放生了......

相關搜索目錄: 銀行

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-8 18:42 發表
三嫂心甘情願,Quality 重於 Quantity, 不少夫妻因工作各據一地一年也難見幾次. 勿因見得少而感不足

港男平均有8字頭壽,所以要做乜野都未遲既 ... 年齡不是障礙嘛 ...
至於名份 ... 總有辦法的
年齡不是障礙嘛! 依家兴82娶个28的......

至於名份 ... 總有辦法的....

其实二房, 三房。。。N房。。。都系正当既名分丫。。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-2-7 22:59 發表

push oil. great summary of your great steal jump experience..

the incidence you desribed is quite common. As brothers, I will avoid eating /sitting that girl as A has already shown his  "love'  ...
and #7. while you could tell her that you went/go to CP, she cuold also have her secret lovers..

我試過同我老婆一齊去 CA , 朋友既生日 party , 佢QQ 上好多男性朋友, 我亦没有干涉她, 我一星期返大陸4日以上 , 如果佢咁刀偷到食............而我成 2 年刀吾知的話, 我呢次底死啦.....嘿嘿

大陸女人佢地覺得男人去叫雞好平常, 你吾好包个2奶就得, 呢一点....港女輸 9 條街

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-2-9 12:21 發表

年齡不是障礙嘛! 依家兴82娶个28的......

至於名份 ... 總有辦法的....
名份呢d 野好死o者.....家用先重要

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-7 12:22 發表
对我自己来说,我遇到对我是真心的囡囡,多不胜数 !只是我对囡囡真心的才是凤毛麟角! 现在还有一个是至死不渝的!但我又能如何 ...
点申请, 申请辨法 ?

引用:
原帖由 AINY 於 2011-2-9 12:25 發表
其实二房, 三房。。。N房。。。都系正当既名分丫。。。。
從前有事實婚姻的法律,現在 affair 太多,無從管,索性就取消了

引用:
原帖由 push_oil 於 2011-2-10 00:26 發表

and #7. while you could tell her that you went/go to CP, she cuold also have her secret lovers..

我試過同我老婆一齊去 CA , 朋友既生日 party , 佢QQ 上好多男性朋友, 我亦没有干涉她, 我一星期 ...
大陸同香港女人對去飲酒有唔同睇法。。。源於教育。。。無辦法
不過現在學歷越高越容易變剩女。。。!!

引用:
原帖由 push_oil 於 2011-2-10 00:26 發表

我試過同我老婆一齊去 CA , 朋友既生日 party , 佢QQ 上好多男性朋友, 我亦没有干涉她, 我一星期 ...
right and once they get married, they would settle down....(at least, this is what I heard and observed ). and also, once they get married, some of them would really lose the momentum to put a nice make-up, keep fit.. Hope it is not your case..

For HK women, many of them have zero/low tolerance...

引用:
原帖由 push_oil 於 2011-2-10 00:29 發表

名份呢d 野好死o者.....家用先重要
家用好少哦, (师公教路, 此招管用....) 我人工万二 , 4000给大姐, 4000给老二(她平時很省....), 自已留4000吃饭坐车, 冇钱去玩的......

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-10 00:34 發表

從前有事實婚姻的法律,現在 affair 太多,無從管,索性就取消了  
取消了....., 可否告之詳情

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-2-10 10:39 發表

家用好少哦, (师公教路, 此招管用images/smilies/default/verygood.gif....) 我人工万二 , 4000给大姐, 4000给老二(她平時很省....), 自已留4000吃饭坐车, 冇钱去玩的..... ...
现在加人工到HK$30,000 了!但港币 depreciated, 所以还是要省吃省用!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-10 12:18 發表

现在加人工到HK$30,000 了!但港币 depreciated, 所以还是要省吃省用!
己經得返 .84, 到小過0.8既時候, 我諗真係好多人唔會返大陸玩...
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-2-10 12:22 發表

己經得返 .84, 到小過0.8既時候, 我諗真係好多人唔會返大陸玩...
15年后唔知人仔對港仔幾多錢呢?

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-10 12:34 發表

15年后唔知人仔對港仔幾多錢呢?
睇下係咪要家班pk話事0羅, 未計阿爺自己都手拿萬幾億都驚衝擊, 真係傻傻地
人地要買港幣咪高價對曬比佢地0羅
我覺得先要做返1對1, 然後幫人仔變成國際貨幣先至係雙贏局面
無論是愛與被愛,也是串步難行

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。