推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] 十五年嫖妓生涯 Report (完)

回復 75# 的帖子

人仔升得少啦...對美金..台幣上個月升7%..Kimchi都升2%..人仔升得l%咋...
人地澳,紐,加...一年升几拾個%....人仔升得5%....

港幣唔脫鈎對乜貨幣都跌....以今日中國經濟...人仔係升得太少/太慢......

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-2-10 15:38 發表
人仔升得少啦...對美金..台幣上個月升7%..Kimchi都升2%..人仔升得l%咋...
人地澳,紐,加...一年升几拾個%....人仔升得5%....

港幣唔脫鈎對乜貨幣都跌....以今日中國經濟...人仔係升得太少/太慢......
我都唔係想講政治。。。。
不過如果有需要的話(例如養飯盒。。)。。。真係要換定多d人仔資産。。。。

回復 77# 的帖子

同意....儲多d人仔有jetso...仲有得升

引用:
原帖由 smartif 於 2011-2-10 17:32 發表
同意....儲多d人仔有jetso...仲有得升
我有一點點保留, 因為大陸既m2實在係太多, 再加上唔係國際貨幣,
如果唔係呢期全球性亂印銀紙, 真係買澳紐果類高息貨幣好過.
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-2-10 15:38 發表

新加坡都升唔少, 人地國家主渡, 吃過當日金融風暴既苦, 所以對熱錢有戒心
我地就一齊昇, 一齊死, 死唔去果d挨幾年, 再昇過....成個無間地獄咁...

人仔仲有得升

引用:
原帖由 push_oil 於 2011-2-5 17:57 發表
舊既十年 report 在數字網日夕回味板
歲月不留人 , 咁樣又 15 年了 , 重覆又重覆一切性活動, 11 年時 local BG 和 GF totally....玩完 , 人生又進入另一个原点...."單身" .

單身呢 d 失戀期 , 一定要 ...
加油,加油,加油!

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-2-11 11:41 發表

新加坡都升唔少, 人地國家主渡, 吃過當日金融風暴既苦, 所以對熱錢有戒心
我地就一齊昇, 一齊死, 死唔去果d挨幾年, 再昇過....成個無間地獄咁...
你都講得好有道理,不過。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-6 16:12 發表

所以在兩年前就放棄左在qq上識囡囡(雖然搵到食)。。。但實在負了太多感情的債。。(那不是真正的foc)。。
唉。。。
我都認同C-hing講法,這年來都吃了少說5,6 個QQ女但總有一份愧疚,始終會hurt倒人,所以也絕跡Q埸了
棄我去者昨日之日不可留
亂我心者明日之日多煩憂

精彩人生.............

引用:
原帖由 an_uu 於 2011-2-12 22:13 發表

我都認同C-hing講法,這年來都吃了少說5,6 個QQ女但總有一份愧疚,始終會hurt倒人,所以也絕跡Q埸了
是啊。。。而且早幾年,有班港仔/佬。。持住一丁點優勢,不斷呃q囡(存心食囡,小小人情/感情都無)。。
有d連人地隻猪都食埋。。。。唉
現在香港人(在深圳,廣東一帶)聲名好差。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-15 09:59 發表

是啊。。。而且早幾年,有班港仔/佬。。持住一丁點優勢,不斷呃q囡(存心食囡,小小人情/感情都無)。。
有d連人地隻猪都食埋。。。。唉
現在香港人(在深圳,廣東一帶)聲名好差。。
好 ... 好 .... 好 ....
呢度邊個無呃過囡既行出黎

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-15 11:07 發表

師傅。。我突然你覺得好偉大。。。講野好似椰苏甘啊。。。

男人出黎行走,唔怕你靚女,兇女定叻女。最怕撞正D有情有義嘅儍女。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-15 11:07 發表

........我剩係比囡呃架咋喎.......

引用:
原帖由 36D 於 2011-2-15 15:22 發表
男人出黎行走,唔怕你靚女,兇女定叻女。最怕撞正D有情有義嘅儍女。
點解我撞唔到既

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-15 19:46 發表

點解我撞唔到既  
撞到你就麻烦了!

引用:

俾囡囡呃過算吾算

我的票姬生涯也有15年了

我的票姬生涯也有15年了,看到你这编文章真的有很多感慨。

我的票姬生涯也有15年了

我的票姬生涯也有15年了,看到你这编文章真的有很多感慨。

感慨感慨~ 小弟现在刚刚开始我的生涯!

引用:
原帖由 kikmyass 於 2011-3-9 00:22 發表
感慨感慨~ 小弟现在刚刚开始我的生涯!
你剛剛開始的話。。。
仲好有熱情。。。
應該有好多經驗分享喎。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-9 10:07 發表

你剛剛開始的話。。。
仲好有熱情。。。
應該有好多經驗分享喎。。。。
好似好唏噓咁喎..........

回復 98# 的帖子

好文章

恭喜 C Hing 修成正果

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。