推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

75 123
發新話題

無線新聞女主播/記者 - 陳嘉欣

好清純喎..不錯....不錯.........我LIKE.....

不自覺地入黎望多佢幾眼..........

佢第一次素妝好似靚女d喎............

依家佢係繼周詩泓...馬秀荃之後第三代TVB既記者新人王............無綫真係江山自有人才出呀............

兩眼有d無神....可能大攰啦....捱夜....真係辛苦晒......

真係好鬼正....支持........支持.........

真係好清純...............

聽到佢把聲...就想睇到佢既樣呀...........

引用:
原帖由 socalli 於 2011-3-20 21:59 發表 聽到佢把聲...就想睇到佢既樣呀...........
好野...岩岩見到佢.....著住白色衫....好清純呀...........

好野...岩岩係新聞又見到佢.....著住白色衫....真係好清純呀......好鬼靚呀...............

依排出鏡頻率高左.........好野............

正呀...第一次睇到全身....真係後生可畏呀..........

睇到嘉欣既全身...不過腰圍好似幾豐滿咁呀..HAHA...........

其實佢咁靚女...去選港姐應該都好多人支持...

釘得好...搞到我都釘上左佢TIM...

OL style....so pretty.........I like..............keep going.........

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-5-5 07:10 發表 對我來說,未得詩泓當年仲索
我就覺得兩者叮噹馬頭....因為見得嘉欣多...暫時鐘意佢多D...

引用:
原帖由 奧利韋拉 於 2011-5-10 10:52 發表 午間新聞有佢實地報導果度,理論上係今個月佢有次講社評,可能係調左更又或者呢個月以"講"報導為主(唔出鏡)
証明佢係無綫重點培養對象..........

引用:
原帖由 saltyguy 於 2011-5-12 17:33 發表 She will win if she go to join Miss Hong Kong !
I think so...........

引用:
原帖由 saltyguy 於 2011-5-13 00:08 發表 需然欣欣很美麗,但她總有一種不太開心的感覺,是否有過些不快的經歷?
佢個種楚楚可憐feel更吸引我..........

引用:
原帖由 陳志雲 於 2011-5-13 08:14 發表 佢出鏡個樣始終唔太自然…雖然我認同她是一個美女
我覺得佢仲係新人....面對鏡頭都仲有d緊張...我相信過多兩三個月...面對鏡頭會變得更應付自如......

好攰咁喎.......保重呀..........

引用:
原帖由 ronno 於 2011-5-16 20:38 發表 今日下午係灣仔修頓見到嘉欣準備做採訪 好幸運親眼見過周詩泓,陳嘉欣,李卓敏,郭詠嘉呢D美女記者
真係羡慕你...我都係係台灣見過真人陳珍妮.........

唔知佢著清朝服裝係咩樣呢.......

引用:
原帖由 奧利韋拉 於 2011-5-25 20:36 發表 唉e家做咩唔見嘉欣!!!
睇唔到樣...唯有睇香港早晨聽佢讀報紙新聞住先.......

相關搜索目錄: 報紙

75 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。