推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

87 1234
發新話題

無線新聞女主播/記者 - 陳嘉欣

暫時消息嘉欣未有繼續live

尋日至少做live做左十五個鐘,勁

第四日鳥呀嘉欣!!!!!

引用:
原帖由 mp422 於 20/2/2012 16:25 發表
繼續做live口齒伶俐既嘉欣..
我地今日繼續長追嘉欣最新報道

引用:
原帖由 juddtrump 於 20/2/2012 20:27 發表
嘉欣做野咁勤力,,快D俾佢報下新聞提要啦,,同佢同期入職GE劉晉安都開始上位了
俾我揀既,搵龍惠榆報提要
因為比起資歷,嘉欣輸左比龍惠榆

而利君雅最好做香港以外既記者(例如駐廣州),
比多d機會佢上位

嘉欣長遠計或者可以做新聞透視主持,故此繼續記者係岩佢多d
引用:
原帖由 juddtrump 於 20/2/2012 21:01 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=16488480&ptid=443812][/url]
83始終係細台,,係81慢慢由低做起仲好AR
你可以預佢二三年後或者接璟儁捧做新聞透視主持,根住既路要睇佢會唔會長期留係無綫先算

請問今日嘉欣去既粥鋪叫咩名

引用:
原帖由 過氣水手 於 17/3/2012 21:58 發表
今日於沙田 New Town Plaza 見到陳嘉欣小姐和其他記者正在採訪新聞, 同意 #706 師兄所講: 真人堅靚!!!
無錯,佢的確好靚
而且佢升呢梗
無記放心俾佢做大新聞都係一件好事

引用:
原帖由 00000wai 於 18/3/2012 17:45 發表
點解仲未有主播做
比d耐性丫
何況佢做記者做得好好
無主播做變相有更多機會採訪
未必係壞事

嘉欣呢鋪著得太型

查實嘉欣著得密實少少
可觀度唔會少既

加油丫

引用:
原帖由 jacksonhon 於 1/4/2012 12:14 發表
唔係透視,係件衫貼身得滯啫。
下一次報,唔洗咁型既

嘉欣係咪失左蹤丫!!!!!!!!

唉,做咩剪短佢丫

知道佢上左廣州,好過繼續無出鏡

87 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。