推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

75 123
發新話題

無線新聞女主播/記者 - 陳嘉欣

引用:
原帖由 pocari 於 2011-9-2 15:23 發表
岩岩係新法立會大樓見到佢同金髮女一齊,真人靚過上鏡
羡慕你..可以親眼看到她呀......

引用:
原帖由 0000000 於 2011-9-18 18:46 發表 18/9/2011 六點半新聞報道
近睇都係咁靚咁可愛呀...

引用:
原帖由 0000000 於 2011-9-22 13:07 發表
22/9/2011 午間新聞
今日個LOOK睇落去好YOUNG咁喎...HEHE...其實你應該係咁YOUNG先岩既..

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-9-22 14:46 發表 其實佢一直以嚟都係好年青、好有活力衝勁架啦,冇乜點變喎。
我覺得佢有時刻意令自己成熟D,尤其係溫州高鐵事故之後.....

本身佢好靚..加埋佢露齒既笑臉..真係吸引死人........

引用:
原帖由 奧利韋拉 於 2011-10-4 20:56 發表 岩la係男仔都會追睇呢d記者
可惜我唔係攝記或者記者..接觸唔到佢..如果唔係都可以試下追下佢呀..

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-10-4 22:10 發表
同攝記拍拖結婚有乜問題?只要大家兩情相悅就得啦,外人係好難,亦都俾唔到任何意見架。
咁又係...所以我好羡慕D攝記...可以攝位成功呀..

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 0000000 於 2011-10-10 20:19 發表
10/10/2011 七點新聞報道
新髮型仍然KEEP得好靚....

越黎越有女人味啦.............

佢訪問人個樣真係好鬼CUTE呀..

引用:
原帖由 奧利韋拉 於 2011-10-21 22:28 發表 55無論e家定將來tvb好大機會繼續重用嘉欣
認同...就好似當年嘉儀咁...tvb就係睇中佢人又靚女又勤力...........

She was wearing glasses looks like a beautiful teacher ar.........

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2011-11-1 15:56 發表
同秀荃對話表現得唔禮貌?何以見得?
唔係掛???咁大件事.......???

引用:
原帖由 juddtrump 於 2011-11-15 06:31 發表

自區選後便不見了~~
係喎.......都好耐無見佢......我唸放大假掛............

噢...嘉欣過黎澳門喎........唔知有無機會撞到佢呢..

引用:
原帖由 奧利韋拉 於 2011-11-24 23:45 發表 十卜嘉欣
乜咁有心思...犀利...........

引用:
原帖由 juddtrump 於 2011-11-26 21:24 發表 D記者行家就正lo~~可以同嘉欣一齊迫地鐵
係囉...好羡慕佢地..........

引用:
原帖由 奧利韋拉 於 2011-12-11 10:34 發表 已經成12日無見佢繼續失踨鳥
佢應該轉左幕後,香港早晨有聽到佢把聲講報章摘要...

嘉欣真係稱職...咁凍都要捱成晚....真係辛苦晒呀.........

睇佢既體型...佢應該係運動健將呀...

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 瀟洒叻龍 於 2012-1-30 12:58 發表 HKU讀BA住Swire Hall 十樓花名kennie真人堅靚中意打field hockey, 所以雙腳唔會幼
唔怪之得啦..我都覺得佢既體格應該運動健將呀..

相關搜索目錄: 運動

好敬業呀..今次攝位成功呀....

佢著衫成熟得制...睇佢都應該係得廿五六歲...但感覺好似三十幾歲...細李慧琼唔係好多咁款...

佢長頭髮都係好睇d既.......

睇黎佢都開始捱出頭ar

75 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。