推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

49 12
發新話題

[九龍] 鳳城指壓

鳳城指壓

引用:
原帖由 iamaomhk 於 2011-2-16 12:24 發表
visited this shop yesterday, the room are new decorated, quite comfortable.

tried Zoe yesterday, her body is very nice, but have two Tatoo on the her back side, a small tatoo near the neck,  and bi ...
請問師兄, 呢條囡做幾多味服務?
呢個又有冇環保服務提供?

引用:
原帖由 iamaomhk 於 2011-2-16 15:16 發表
Zoe only provide 3 taste services, but I don't know whether other girl can provide 環保服務
鳳城呢間場睇黎唔似公開玩環保.......可能真係要落場試先知喇
多謝師兄資料

似乎繼金字頭後另一所選擇! 是否無限Q?

引用:
原帖由 oxana 於 2011-2-16 15:49 發表

鳳城呢間場睇黎唔似公開玩環保.......可能真係要落場試先知喇
多謝師兄資料
除左某幾間金字頭既場有環保,其他場我問keeper有無環保囡囡都係會答“梗係無啦”

引用:
原帖由 lo_fung 於 2011-2-16 20:13 發表

除左某幾間金字頭既場有環保,其他場我問keeper有無環保囡囡都係會答“梗係無啦”
D keeper通常都會咁講, 我意思係要真試, 睇下邊條囡會私下做環保......

引用:
原帖由 oxana 於 2011-2-17 09:55 發表

D keeper通常都會咁講, 我意思係要真試, 睇下邊條囡會私下做環保......
我知浪漫指壓有兩件做環保,不過我唔敢試。果兩件樣都唔差,有一件好大波。

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2011-2-17 13:55 發表

我知浪漫指壓有兩件做環保,不過我唔敢試。果兩件樣都唔差,有一件好大波。
師兄可否提供號碼?

引用:
原帖由 oxana 於 2011-2-17 15:44 發表

師兄可否提供號碼?
Di Di  and 小麗,呢兩件唔幫我戴袋就坐上嚟,我叫佢戴番個袋先,佢話唔帶會舒服D,真係比佢吹脹。兩件都好大波,不過Di Di 果波最大。有相比你睇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2011-2-17 16:13 發表

Di Di  and 小麗,呢兩件唔幫我戴袋就坐上嚟,我叫佢戴番個袋先,佢話唔帶會舒服D,真係比佢吹脹。兩件都好大波,不過Di Di 果波最大。有相比你睇
師兄你值得表揚

引用:
原帖由 oxana 於 2011-2-17 16:17 發表

師兄你值得表揚
師兄如果中意打車輛,呢兩件都有重形貨車牌。

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2011-2-17 16:45 發表

師兄如果中意打車輛,呢兩件都有重形貨車牌。
40尺大貨櫃.......
師兄可否再分享多d關於呢兩件既服務?

引用:
原帖由 oxana 於 2011-2-17 17:05 發表

40尺大貨櫃.......
師兄可否再分享多d關於呢兩件既服務?
服務都係指壓D大路野,都幾好,不過做完會瞓喺床同你攬住傾下計,打下車輪,愛撫下,我好小做兩次,但係DiDi可以攪到我做兩次。

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2011-2-17 17:14 發表

服務都係指壓D大路野,都幾好,不過做完會瞓喺床同你攬住傾下計,打下車輪,愛撫下,我好小做兩次,但係DiDi可以攪到我做兩次。
Thank you C-Hing for your information.  Sound like a good girl to try!

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2011-2-17 17:14 發表

師兄睇黎對DIDI服務欣賞D喎......見你好少講小麗......

樓上提供個兩位囡囡大份左D啵
not my cup of tea

引用:
原帖由 oxana 於 2011-2-17 17:48 發表

師兄睇黎對DIDI服務欣賞D喎......見你好少講小麗......
小麗都OK,服務都唔差,不過我覺得DiDi好D。

引用:
原帖由 lo_fung 於 2011-2-17 22:31 發表
樓上提供個兩位囡囡大份左D啵
not my cup of tea
師兄,鹹魚青菜,各有所好,純粹講出來分享下,如果唔係有師兄問開環保女我都唔會提, 係唔係你杯茶唔緊要,無人監你食。老實講,三百零蚊就係呢D貨式,指壓講服務,女人身材好樣靚唔駛去做指壓場。

相關搜索目錄:

其實Schnauzer兄只係大方講下自己所知道既經驗, 呢d亦都係屬個人立場, 並唔代表其它人既意見......師兄們應該欣賞呢種行為, 冇人去分享又點知道有好同唔好既分別, 當然自己都要去試下係咪屬實.....如果真係唔岩自己口味, 咁咪當冇聽過囉, 希望真係唔好直接踏多兩腳, 咁落去遲早冇人分享.

Schnauzer兄, 唔好介意其它師兄既說話, 總會有知音人......

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2011-2-18 09:14 發表

小麗都OK,服務都唔差,不過我覺得DiDi好D。
Schnauzer 兄, 我尋晚聽你講, 上左浪漫, 本來想試下小麗, 但keeper話佢未返, 可能要過多兩日....
最後試左DIDI, 我絕對get到你意思........其它盡在不言中, 哈哈.........

引用:
原帖由 oxana 於 2011-2-18 10:08 發表

Schnauzer 兄, 我尋晚聽你講, 上左浪漫, 本來想試下小麗, 但keeper話佢未返, 可能要過多兩日....
最後試左DIDI, 我絕對get到你意思........其它盡在不言中, 哈哈.........
你get到我意思就好, 下次咪試下小麗囉,小麗係客家妹。

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2011-2-18 10:25 發表

你get到我意思就好, 下次咪試下小麗囉,小麗係客家妹。
其它邊個肥D? 因為本來睇相我都覺得係DIDI大件, 上到去見到真人又唔係....
小麗未見到, 所以不能想像........

引用:
原帖由 oxana 於 2011-2-18 10:31 發表

其它邊個肥D? 因為本來睇相我都覺得係DIDI大件, 上到去見到真人又唔係....
小麗未見到, 所以不能想像........
兩個都差唔多,小麗可能高過DiDi,如果你問我我會話兩個都唔肥。不過小麗返工時間好漂忽,有錢就唔返,到乾左冇錢你先會見到佢。DiDi就勤力D,除左星期日同大姨媽,佢日日返。如果佢有你電話,會失驚無神禮拜日打比你搵你去街街,我都怕左佢。

49 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。