推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

49 12
發新話題

[九龍] 鳳城指壓

引用:
原帖由 whitehippo 於 2011-2-18 10:46 發表
oxana師兄你係幾點上去的?
差唔多9點.....

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2011-2-18 10:48 發表

兩個都差唔多,小麗可能高過DiDi,如果你問我我會話兩個都唔肥。不過小麗返工時間好漂忽,有錢就唔返,到乾左冇錢你先會見到佢。DiDi就勤力D,除左星期日同大姨媽,佢日日返。如果佢有你電話,會失驚無神禮拜日打比 ...
嘿嘿......DIDI個樣都係似勤力.
我睇相覺得應該小麗白淨D喎.......

引用:
原帖由 oxana 於 2011-2-18 12:10 發表

嘿嘿......DIDI個樣都係似勤力.
我睇相覺得應該小麗白淨D喎.......
错,小丽白净D.不过小丽个样 C9 D

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2011-2-18 12:17 發表

错,小丽白净D.不过小丽个样 C9 D
Sorry, 應該係 : 無錯,小麗白D,不過小麗個樣C9 D

引用:
原帖由 whitehippo 於 2011-2-18 12:26 發表
浪漫係咪界限街果間?
Yes, 界限街20-22號業利樓

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2011-2-18 12:26 發表

Sorry, 應該係 : 無錯,小麗白D,不過小麗個樣C9 D
不過DIDI個樣都好C9喎.....
師兄覺得邊個肥D?

引用:
原帖由 oxana 於 2011-2-18 15:35 發表

不過DIDI個樣都好C9喎.....
師兄覺得邊個肥D?
兩個差唔多肥,不過小麗個樣仲C9過 DiDi,如果師兄唔多中意C9就唔好浪費時間搵小麗,其實浪漫件件都係C9 look

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2011-2-18 16:22 發表

兩個差唔多肥,不過小麗個樣仲C9過 DiDi,如果師兄唔多中意C9就好唔好浪費時間搵小麗,其實浪漫件件都係C9 look
明白, 多謝指教

引用:
原帖由 oxana 於 2011-2-18 16:30 發表

明白, 多謝指教
你又可以去春秋試下Tina,佢摟過我打真軍,唔知係唔係大我,不過我唔敢,Tina好野性。

how much is the cost now? some time ago is 300

引用:
原帖由 hso 於 2011-2-19 09:38 發表
how much is the cost now? some time ago is 300
It was 300, than 330, than 360 was the last time I went there.
By the way, I have not seen you here for a long time, any good woman to recommend ?

願聞其詳...........

回復 10# 的帖子

多謝師兄報告,等我都上去試吓先~

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2011-2-18 16:36 發表

你又可以去春秋試下Tina,佢摟過我打真軍,唔知係唔係大我,不過我唔敢,Tina好野性。
師兄, 呢個有冇廣告或者相睇下?

相關搜索目錄: 廣告

昨晚上了浪漫搵DI DI 把鬼又無PDD  又無車牌又無環保一定無返啅

回復 41# 的帖子

個間野你都走去幫親.

tried 小麗 before CNY. very C9, very friendly

回復 43# 的帖子

垃圾場都咁多人講.唉!!!!!!!!!!

間場的確好垃圾,不過勝在夠平,有時都有D驚喜

鳳城依家係咪$500可以雙飛
邪童回來了

try try sin..............................
引用:
原帖由 異骨邪神 於 2011-3-5 10:10 發表
鳳城依家係咪$500可以雙飛

[quote]原帖由 異骨邪神 於 2011-3-5 10:10 發表 鳳城依家係咪$500可以雙飛 [/quote

Really, if 500 can try wor

49 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。