推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 上海包月

羡慕各位兄台

真羡慕各位兄台啊,可否带带小弟?多谢多谢。

引用:
原帖由 NYFEE 於 2011-12-5 20:25 發表
真羡慕各位兄台啊,可否带带小弟?多谢多谢。
師兄,冇所謂,大家香港幫玩轉上海嘛。PM 聯繫吧。交流大家心得啫。

一個題外話,想請問上海有無3G plan 幾錢個月??我去個中國移動個网唔係好明白收費。謝謝

引用:
原帖由 aeiou12345 於 2011-12-5 23:48 發表
一個題外話,想請問上海有無3G plan 幾錢個月??我去個中國移動個网唔係好明白收費。謝謝
我是用中國聯通的3G 流動上網,是用充值咭的用法,也可上台包月。你可上中國聯通網站看到有不同package的選擇, 中國移動和中國電訊的訊號都不好上網。希望這些可幫到各下。

Thank you thank you

引用:
原帖由 yale 於 2011-12-3 17:24 發表
嘩,我六月份在悉尼買要三十几元,你二十蚊一盒給我帶兩盒,等我曰曰食,試清楚對我有冇效
Yale兄, 使唔使去咁盡呀。你二十號可以的話,咁我就定二十號晚吃團年飯啦, 你LB不來,要我找幫你搵個可過夜的?相信AINY兄和BB兄都冇問題,他們有自帶LB了。 BB兄你也可約上次你嗰班朋友,看看他們有冇興趣一齊出來。我們都識的 A君到了上海報到開工了嗎?也找他來吧。真熱鬧!

回復 556# 的帖子

你真的考虑周到,就幫我找個囡囡吧。

My friend,

Better do on 19 Dec night as A兄 20 Dec 去Wuxi~~

你的丸預了我份沒?

兄弟们, 我長駐上海了~~~...................................

哎呀我22號先到上海錯過咗你地約會

引用:
原帖由 bb1218 於 2011-12-8 16:28 發表 My friend,Better do on 19 Dec night as A兄 20 Dec 去Wuxi~~你的丸預了我份沒?兄弟们, 我長駐上海了~~~...................................
BB 兄,為了兄弟,十九號就十九號啦,反正Yale 兄都在他也冇問題的。你年輕力壯,使唔使仲食補丸呀!不過你要到,死都死盒俾你。
你能者多勞啫,事業愛情都長駐上海了。

Salute,

有補唔補, 好易變胯佬~~~ 有事補事, 冇事強身嘛~~

你有个跑腿在上海唔好咩?

See You!!!

我都好想去参加啊。 可惜公司最近都冇借口去上海。  真羡慕各位师兄。

回復 560# 的帖子

我十九日都可以,可我的囡囡会在当晚到上海,陪我二晚,二十一日才走,salute 兄不须要替我安排。bb 兄你上次回港買齊所有的東西嗎,你現在被困上海不知羨煞多少兄弟。

引用:
原帖由 bb1218 於 2011-12-8 16:28 發表
My friend,

Better do on 19 Dec night as A兄 20 Dec 去Wuxi~~

你的丸預了我份沒?

兄弟们, 我長駐上海了~~~...................................
BB兄,十九號就所有人都得了,我十八號晚才到,咁麻煩你同A君安排地方玩吧。A君有私家菜在上海嗎?你會唔會幫佢安排,還是我安排給他?你PM 佢個大陸手機號給我吧。

相關搜索目錄: 手機

各大佬,

去那玩呀, 唔帶饭盒的, 去A君介紹的Club!!

請注意!

Yale 兄或 Salute 兄 - 另所需物品已齊了, 希望能幫我買榮華臘腸一包加润腸一包煮饭吃

天寒地凍, 要補補!!

Please let me know you guys want to go Club or what!!

[quote]原帖由 bb1218 於 2011-12-12 12:18 發表

BB大佬,我個人就係錢唔多心和手就多的是 ,不如我提議十九號大家都唔帶飯盒就拉隊跟A君去Club,二十號才大家帶飯盒出來家庭聚會。但如果各位不讚同,咁就照樣十九號家庭聚會了。
BB 兄,你自己咁唔係已有條大潤腸 俾你飯盒補身囉!我冇時間去榮華了,Yale兄可幫他補身嗎?

Salute,

I suggest go Club on 19 Dec and have dinner with GF on 20 Dec.

As A君 not in Shanghai on 20 Dec

Yale Bro : Can you help for the 榮華?

引用:
原帖由 bb1218 於 2011-12-12 13:23 發表
Salute,

I suggest go Club on 19 Dec and have dinner with GF on 20 Dec.

As A君 not in Shanghai on 20 Dec

Yale Bro : Can you help for the 榮華?
我都係咁話。Yale 兄可以嗎?

引用:
原帖由 Salute 於 2011-12-12 06:32 發表 我都係咁話。Yale 兄可以嗎?
Salute兄咁禮讓就小弟效勞吧。十九日及二十日都可以,你兩位大哥盡管安排。

昨日下午終於又回到上海了。打給小二,她剛在髮型屋理髮,說做個新型象來見我。我就先到酒店取房等她。取房收拾好不久,她便到了,車!以為搞什麼樣,長髮髮腳燙髮曲了罷,但也帶多了點性感。大家相抱入懐,下省二百字....先來大戰一埸。戰後休息洗澡后就到酒店樓下的中菜廳吃飯,再去對面按摩。回房也差不多十二點了。本來來個鴛鴦浴就睡,但各位師兄也可想象到,鴛鴦戲水,搞到情慾高漲,就難免在浴室就地正法了。最後,搞好正式入睡都兩點。今晚跟BB兄,Yale兄,A君及一眾狼兄有私約,小二就放生一晚吧!

相關搜索目錄: 酒店

昨晚如前所講,跟幾位兄弟出來一個未去過的場玩,大家都沒帶飯盒,咁就要玩得開心的。這場舊就舊的,但價錢和囡囡都很合胃口。不知是否和江蘇有緣,昨晚點了個又是江蘇妹,嘩,坐低才知我幾驚是我小二的鄉里!好彩問多幾句還差很遠,但同樣是皮膚白又滑。此處囡囡玩得也很放,搓、摩、咀、炒都齊,我個件仲連條利都放埋入嚟,俾佢嚇死。她們穿象肚兜的釣帶工衣,一時又同我講話熱,一時又話件衫個結好緊叫我幫她放鬆一下,鬆了之后,南半球就走了出來,差的想將佢就地正法,她們又不准放手機出來的好規矩。這個我又抄了牌,做我小二后備,萬一小二不在,都不至悶瓜。

相關搜索目錄: 手機

引用:
原帖由 Salute 於 2011-12-20 17:19 發表
昨晚如前所講,跟幾位兄弟出來一個未去過的場玩,大家都沒帶飯盒,咁就要玩得開心的。這場舊就舊的,但價錢和囡囡都很合胃口。不知是否和江蘇有緣,昨晚點了個又是江蘇妹,嘩,坐低才知我幾驚是我小二的鄉里!好彩問 ...
江苏女女。。至爱。。。
肚兜制服。。系咪大连路上果间呢。。。??

引用:
原帖由 AINY 於 2011-12-20 17:55 發表

江苏女女。。至爱。。。
肚兜制服。。系咪大连路上果间呢。。。??
哇!上海有這麼好玩的地方!大海,Salute 師兄,要帶我去了!

引用:
原帖由 AINY 於 2011-12-20 17:55 發表 江苏女女。。至爱。。。 肚兜制服。。系咪大连路上果间呢。。。??
是在江寧路那邊,近靜安體育館...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。