推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[原創] 赌王祝福:安全”兔”, 九兔征战八兔回

水边。。今肉黄潮。。

大乡里一直不知水边有正K。。妈咪说是369我以为是听错。。不是136吗。。!!

K房可以。。女女不是很多。。是比较成熟一点的多。。好多都可供食用。。我选了个湖南的就很漂亮。。可以说是我这几年选到最飘亮的一个。。。后来带进来的有两三个都很好。。绝对可以在去这里玩。。

女女执了个快。。身材很好。很好反应。。我给90分。。会翻执。。。

这K一个缺点是没炮房要到外面去。。虽然不远但往外走毕竟不好。。。

回復 26# 的帖子

春天又做了你细佬了!就是这个水边的囡囡! 一团和气!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-24 13:48 發表
春天又做了你细佬了!就是这个水边的囡囡! 一团和气!
好野多人吃啊。。

回復 28# 的帖子

星期六你住那里?我会订志兴。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-2-24 13:44 發表
大乡里一直不知水边有正K。。妈咪说是369我以为是听错。。不是136吗。。!!

K房可以。。女女不是很多。。是比较成熟一点的多。。好多都可供食用。。我&# ...
可以说是我这几年选到最飘亮的一个, 睇來我也要出洞了...

引用:
原帖由 AINY 於 2011-2-24 13:26 發表

廉颇需老仲食得三餐。。
食得三餐又挥着槍....超人!!!

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-2-24 16:13 發表

可以说是我这几年选到最飘亮的一个, 睇來我也要出洞了...
春天哥已马上跟进吃了。。。

回復 32# 的帖子

春天哥的反应真的好快啊!呵呵!

其實CP真係僧多粥少,連個肥妹樂都有人出 20k 包,無言。

回復 34# 的帖子

有很多人喜欢吃东波肉的!各有所好!

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-25 14:00 發表
其實CP真係僧多粥少,連個肥妹樂都有人出 20k 包,無言。  
甘係唔係日本人包啊?。。。找數時俾20000YEN。。。。

回復 9# 的帖子

睇左 3日報告啦,仲有一日呢七少 ??

回復 37# 的帖子

第四日是海霞饮茶然后回香港!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-25 16:42 發表
我諗唔止甘簡單!!!!。。。

相關搜索目錄:

回復 39# 的帖子

Simple is beauty ! 唔好把事情想得太复什!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-25 16:42 發表
果然好環保 !!!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-25 14:00 發表
唔係嘛 咁都值20K.........我上次那個值40K了

多年前有個女伴在蛇口開麻雀館,一至三樓開四五檯早場一百夜場二百,一日抽水一兩千,賣煙賣酒
再到觀欄樓下發記二樓 Motel 三四樓雀館,World Cup 時做埋艇

很高很似葉璇

長路總會有盡時

月前在 Four Season 見到佢個司機幫佢開門,終於有隻金龜
大家打個照面,點點頭,笑笑 ...

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-26 00:06 發表
多年前有個女伴在蛇口開麻雀館,一至三樓開四五檯早場一百夜場二百,一日抽水一兩千,賣煙賣酒
再到觀欄樓下發記二樓 Motel 三四樓雀館,World Cup 時做埋艇

很高很似葉璇

長路總會有盡時

月前在 Four  ...
你真係好喜歡葉璇類的女性物體

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-2-26 00:31 發表

你真係好喜歡葉璇類的女性物體
你喜歡大波類的物體
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-26 01:14 發表

你喜歡大波類的物體
乜唔係人人都喜歡大咩?

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-26 01:14 發表

你喜歡大波類的物體
我是喜歡有波感覺的物體,不分大少的

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-2-26 18:23 發表
我是喜歡有波感覺的物體,不分大少的
大小通吃。。!!

回復 48# 的帖子

你现在那个就是典型的大波喇!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-28 14:04 發表
你现在那个就是典型的大波喇!
系好大。。玩了两个礼拜也有点厌了。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。