推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

41 12
發新話題

[原創] 日"日"都"豪"

日"日"都"豪"

見七少講開呢間新開既日""""既酒店,我都交個小報告啦

地點:新開兩個月既日""""既酒店
日期: 早幾日 (終於輪到我去開年啦!!!
人:多過支足球隊 (15人

硬件: 酒店房(268promo 無啦,轉返正價 318,但唔知之前個d318依家幾錢呢 ??)
: 算大寬敞,七少話齌: 浴室夠大!! d梳洗用品幾ok既,at least 鬚刨係用舒適。牙刷牙膏幾好。
但係咪5星呢? 我頂多會比 4星,比橋頭x,大朗“帝X”,同歐啊比,呢間差一級啦。但好過半記華太290房。
但地點係大巴站隔離,我D朋友向個邊既話朝早好嘈!!!

K: ok,無大朗帝x咁豪,但ok,音響幾好

軟件:3隻,行花街制

269 : 數量少,其實係細細粒既妹妹仔比較多,質素普通
3710: 數量最多,但會有兩隻工衣。質素平均但間唔中有好野。
51520:數量少,質素普通,間唔中有12個好野,始終係東莞模特標準: 一吋長一吋強,以高度作定價標準。
***以我個晚所見,好多助理同DJ靚過女。。。

我地個晚每人都揀到自己要既野。個人覺得家教比其他大場差,因為女女發短信,食煙既有。但呢到唔知點解又會好爆,我地個晚k房都爆,兼我地6:30去揀都見好多人已經揀緊。平既去貨最快,好快好多唔見晒,3710既最多可以揀,最貴既去貨最慢。

我自己個件ok既(3,7,10),一個20歲未夠16336D既湖南小妹妹,幾鬼痴身,成日捉我返去SOFA (因為我係k房係坐唔定既,會去左聊下其她女女,助理咁啦。。。),佢仲話我去泡妞。。。哈哈。但同佢走時,係電梯入面佢先話唔過夜,算,無問題,我自己瞓晒仲爽。一劑派彩700但有問有無散銀搭車。算比多20 你。h:" />

結論: 個晚每人400,有自己帶酒去,個晚個dj做到野。但聽講自己帶酒除左收開瓶費300外,張單唔會再打折。總體合格,OK啦,但離5星有段距離。有改進空間 (凈係早餐都唔係好掂,半記仲好過佢)。

題外話****

我好幾個朋友試過 桑拿,佢地全部話OK,兼依家仲有PROMO,4,5,6,8(包房費) ,兼有少少青衣(+100)。12點後過夜,房費200。我估我下次都會去試下。

報告完畢。

相關搜索目錄: 酒店

回復 1# 的帖子

有你这个噤详细的报告真好喇! 柴爷话半岛硬件好过"日日豪"喎!我都无佢噤好气!他是半岛死硬fans。

你的嫖运好过我多多声了!我自己唔好都想你好!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-25 12:29 發表
有你这个噤详细的报告真好喇! 柴爷话半岛硬件好过"日日豪"喎!我都无佢噤好气!他是半岛死硬fans。

你的嫖运好Ű ...
七少又會話我係阿燦啦 ...我都唔知呢個場係邊度

回復 3# 的帖子

海霞对面,常平商会后面。 你系师傅,怎会是阿灿?!

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-25 13:42 發表

七少又會話我係阿燦啦 ...我都唔知呢個場係邊度   
係CP木倫嘛。。。。你甘熟,一定知係邊樹。。。。

引用:
原帖由 markLee 於 2011-2-25 11:58 發表
見七少講開呢間新開既日"日"都"豪"既酒店,我都交個小報告啦

地點:新開兩個月既日"日"都"豪"既酒店
日期: 早幾日 (終於輪到我去開年啦!!!
人:多過支足球隊 (15人

硬件: 酒店房( ...
唔知幾多點先有”青衣”呢?
下次如果住果度d客房。。一定試下sn先。。。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-25 12:29 發表

你的嫖运好Ű ...
我都幾鍾意半記架,係吊腳囉,因為我次次去cp除左唱歌,仲會去寶足林按腳同買碟,日日豪,海蝦,半記,呢d,我覺得幾吊腳。

個晚嫖運ok啦 !!  因為平時如果我去個度我只可以齌坐,就算幾好幾正比我揀到,我都唔會有運行架 ,因為我會比人mark實左。

引用:
原帖由 markLee 於 2011-2-25 15:33 發表

我都幾鍾意半記架,係吊腳囉,因為我次次去cp除左唱歌,仲會去寶足林按腳同買碟,日日豪,海蝦,半記,呢d,我覺得幾吊腳。

個晚嫖運ok啦 !!  因為平時如果我去個度我只可以齌坐,就算幾好幾 ...
哦。。。原來你成日俾日mark實。。唔怪個名叫亞”MARK”。。。。。。

回復 8# 的帖子

哦!所以叫做"mark 你"! See !

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-25 16:49 發表

哦。。。原來你成日俾日mark實。。唔怪個名叫亞”MARK”。。。。。。
係好慘架!!

某人咁話 ”你可以叫女坐,但唔可以上房”
我半帶玩笑半試探咁話 ”食個快既都得掛?”
某人即話 ”你試下

不過只限去個度,其他地方唔係佢勢力範圍。。。HEHE

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-25 17:13 發表
哦!所以叫做"mark 你"! See !

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-25 14:15 發表
海霞对面,常平商会后面。 你系师傅,怎会是阿灿?!
果日問你點去搭吊車你說我是港燦,嘻嘻 ...

引用:
原帖由 markLee 於 2011-2-25 18:07 發表

係好慘架!!

某人咁話 ”你可以叫女坐,但唔可以上房”
我半帶玩笑半試探咁話 ”食個快既都得掛?”
某人即話 ”你試下

不過只限去個度,其他地方唔係佢勢力範圍。。。HEHE ...
一個願打一個願捱遮
有人著緊是好事

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-26 09:55 發表

一個願打一個願捱遮
有人著緊是好事   
你都。。。感同身受喎。。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-26 10:29 發表

野蠻 !!

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-26 09:55 發表

一個願打一個願捱遮
有人著緊是好事   
咁又唔洗點捱 !!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-26 10:29 發表

我本來就是很乖的

在 Timway 我見過一個 brother 十多年來只有一個女伴在珠海

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-26 10:58 發表

我本來就是很乖的   
我都好乖嫁。。。對住每一個sp時。。都好專心喎。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-25 07:58 PM 發表

我本來就是很乖的   
我地呢班救國兄弟有邊個唔乖呀??

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-2-26 17:03 發表

我地呢班救國兄弟有邊個唔乖呀??
大海哥 ... 又LB 又SP (當年)  重要常常斬料加餸

回復 21# 的帖子

他是出了名的"半岛一支花"!出了名花心的喇!睇一个,甲一个,想一个,订定又一个,然后才是吃的一个!

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-2-26 17:14 發表

大海哥 ... 又LB 又SP (當年)  重要常常斬料加餸   
师父我之前爱情重伤嘛。。多找些慰籍以忘忧甘遮。。。
礼拜六或天就去SH看LB。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-2-28 14:08 發表
他是出了名的"半岛一支花"!出了名花心的喇!睇一个,甲一个,想一个,订定又一个,然后才是吃的一个!
好难得的 博爱 嘛。。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-2-28 14:49 發表

师父我之前爱情重伤嘛。。多找些慰籍以忘忧甘遮。。。
礼拜六或天就去SH看LB。。。。
幾時番啊?

41 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。