推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

41 12
發新話題

[原創] 日"日"都"豪"

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-28 15:00 發表

幾時番啊?
礼拜六返左啦。。已经又吃了一晚东北啦。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-2-28 15:34 發表

礼拜六返左啦。。已经又吃了一晚东北啦。。
我要等到三月中先可以再出洞。。唔知你到時在不在?

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-2-28 15:54 發表

我要等到三月中先可以再出洞。。唔知你到時在不在?
我呢轮就飞得密一些但都是短TRIP。。应该能一齐。。。

引用:
原帖由 markLee 於 2011-2-25 11:58 發表
見七少講開呢間新開既日"日"都"豪"既酒店,我都交個小報告啦

地點:新開兩個月既日"日"都"豪"既酒店
日期: 早幾日 (終於輪到我去開年啦!!!
人:多過支足球隊 (15人

硬件: 酒店房( ...
小弟今晚陪客去X亚, 如有惊喜也返來报告下!

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-3-2 12:12 發表

小弟今晚陪客去X亚, 如有惊喜也返來报告下!
good ar. hope to read your report soon. long time no see la..
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

回復 1# 的帖子

***補充番桑拿呢part !

今日終於試左
硬件 : 正,如果係逸豪book唔到房係呢到瞓都唔錯。
軟件: 我去到 (12點半),得早班,重要話岩岩有10幾人入左閘(唔係下話,咁早,開12點喎)。好彩,早到一步,睇左6件,見到件湖北荊州既,幾靚 ,雖然上身弱d (後來真係越睇越覺唔錯 )。睇完6件後,嘩 !又有8位港人到,12點9未夠。佢地就得好少選擇啦,我見佢地揀唔落手。講真,凈低個d,真係好普通囉。唔理係公主 定模特!

我就好彩dd,先到一步兼無揀錯,service真係唔錯(先係床一劑,水床一劑口爆,返床又一劑,其間有按下摩咁啦)。態度又ok,又成日笑。

價錢已經做番正價,加番88蚊房費,即係又 488 到888。過12點後免費過夜。(先頭收錯風話過夜加200,我識果個主任話唔係喎!!)

引用:
原帖由 markLee 於 2011-3-5 19:07 發表
***補充番桑拿呢part !

今日終於試左
硬件 : 正,如果係逸豪book唔到房係呢到瞓都唔錯。
軟件: 我去到 (12點半),得早班,重要話岩岩有10幾人入左閘(唔係下話,咁早,開12點喎)。好彩,早到一 ...
my friend also went there recently, also said it was not bad..  

i  saw some pics. the water bed is quite good, better than those in emergency unit..  

it is quite narrow though, how could you make it on that water bed?  

回復 32# 的帖子

房真係幾大,幾正,其實成個桑拿部好大,好似入左迷宮咁。
我自己係水床只係口爆無做 (其實我通知左佢會爆架啦,唔知佢係咪聽唔到呢,始終無離口 )。但張水床係凹入去既(比d熱水沖住個身,好鬼舒服,想瞓著咁濟),基本上如果有action 係ok既。

引用:
原帖由 markLee 於 2011-3-6 19:38 發表
我自己係水床只係口爆無做 (其實我通知左佢會爆架啦,唔知佢係咪聽唔到呢,始終無離口 )。但張水床係凹入去既(比d熱水沖住個身,好鬼舒服,想IJ ...
都唔錯啊。。。師兄你好似前後2+1喎。。。真係堅!

SN好好似幾得喎 不過佢好似鎖咗6樓 第一次點闖關呢? 我成日都係得個講字 下次把心一橫專程走一轉試吓ISO就走算啦 之前送囡囡返CA都係直上直落停30分鐘就走又唔覺路途太遙遠 加半粒鐘路程應該問題不大 係短時間內經歷兩次苦悶大橋嘅收費令我有少少心理不平衡啫

尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 par3 於 2011-3-7 07:14 發表
SN好好似幾得喎 不過佢好似鎖咗6樓 第一次點闖關呢? 我成日都係得個講字 下次把心一橫專程走一轉試吓ISO就走算啦 之前送囡囡返CA都係直上直落停30分鐘就走又唔覺路途太遙遠 加半粒鐘路程應該問題不大 係 ...
what a waste not to try SN or K at CA if you drive ..next time, remember la...

引用:
原帖由 markLee 於 2011-3-6 19:38 發表
我自己係水床只係口爆無做 (其實我通知左佢會爆架啦,唔知佢係咪聽唔到呢,始終無離口 )。但張水床係凹入去既(比d熱水沖住個身,好鬼舒服,想IJ ...
yap, this is the one, same to the luxurious DH SN at DL...or Leo in MCU.

I like to "make" it on this water bed with warm water on the water bed, nui nui lying there...

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-7 08:53 發表

yap, this is the one, same to the luxurious DH SN at DL...or Leo in MCU.

I like to "make" it on this water bed with warm water on the water bed, nui nui lying there...
甘要趁佢未濫之前去試下。。。而家cp一旺少少就亂。。。(收費或服務質素。。)

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-6 22:24 發表

都唔錯啊。。。師兄你好似前後2+1喎。。。真係堅!
其實兩劑姐,第一次,我齌做,出唔到 ,因為佢幾緊張,無乜水(佢話第一日掛牌喎,佢咁講我咁聽!),係水床先口爆左一劑,返床休息下,按摩下,回左氣,有傾有講下,佢又無咁緊張,有水,咁又黎過,好彩又出到。

引用:
原帖由 par3 於 2011-3-7 07:14 發表
SN好好似幾得喎 不過佢好似鎖咗6樓 第一次點闖關呢? 我成日都係得個講字 下次把心一橫專程走一轉試吓ISO就走算啦 之前送囡囡返CA都係直上直落停30分鐘就走又唔覺路途太遙遠 加半粒鐘路程應該問題不大 係 ...
ok既,但千期唔好星期六,日呢d日子囉,搵平日應該多d選擇。兼硬件好過急症室好多。

41 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。