推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] 惊蛰打小人

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-3-8 14:20 發表

師父, 你次次都有飯盒, 都無乜所謂啦...
因為我係條大懶蟲 ...

講真,早一晚,七哥果晚成晚同條女好似搭公交車咁,  你想有feel 都要做D功夫溝下傾下偈喔 ....
你冷佢咪冷 lor ...

我第日問一枝花佢個A貨衛蘭點樣,佢都話冇 service 但有 feel. 果個A貨衛蘭個樣 cool 到   ...
又擔煙 ,一枝花都逆來順受 , 成叉野才食條無 service 既魚 ... 都 no complain

其實七哥打小人係打乜人呢  ?  打果D死魚,定係果D縱交壞果班死魚既麻甩佬?
If so,  我驚會打到有D兄弟 wor ...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 Salute 於 2011-3-7 15:26 發表
唉,小弟對各下的遭遇,深表同情,有望打小人後,有大躍進。所以,當我遇上現在的LB ,發覺很配合和外在美不錯,就馬上不放手,以免費時失事。
呢D就係境界啦 ... 叫一鳥在手, right ?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

P.S. 澄清:火機同我去某餐廳叫 X郎食田雞,肥七好似寫到我地去食狗肉咁

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-8 03:32 AM 發表

講真,早一晚,七哥果晚成晚同條女好似搭公交車咁,  你想有feel 都要做D功夫溝下傾下偈喔 ....

我第日問一枝花佢個A貨衛蘭點樣,佢都話冇 serv ...
唉..宜家我地對D囡囡都係抱住既來之,則安之既心態...以前果種passion無晒啦...
唔好怪人,講真..宜家CP...KTV文化同以前好唔同,食到好野,咪叫有嫖運囉!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-8 18:39 發表
P.S. 澄清:火機同我去某餐廳叫 X郎食田雞,肥七好似寫到我地去食狗肉咁
張相好鬼似...有 90%

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-8 18:32 發表

我第日問一枝花佢個A貨衛蘭點樣,佢都話冇 serv ...
果件我都願俾搜身費.....樣子鬼鬼地又夠寸咀.....等我負負得㊣

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-3-8 21:11 發表

果件我都願俾搜身費.....樣子鬼鬼地又夠寸咀.....等我負負得㊣
雞哥,你米中意大波AV 咩?洋鬼子又啱?

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-8 19:29 發表

唉..宜家我地對D囡囡都係抱住既來之,則安之既心態...以前果種passion無晒啦...
唔好怪人,講真..宜家CP...KTV文化同以前好唔同,食到好野,咪叫有嫖運囉!!
不需刻意求佳景,自有奇逢應早春,柴爺

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-8 22:09 發表

雞哥,你米中意大波AV 咩?洋鬼子又啱?  
乜有人唔鐘意。。東洋大波AV?

今次係小弟第一次去「勾阿」,當小弟進入花街後,便覺得雖然這個場比CP其他場貴D,但是真係物有所值,囡囡的質數比CP其他場高,雖然二千元的模特仍然係一個笑話!

唔知是否因為坐了七公的順風車,黏了七公的黑氣?竟然小弟在花街找了五條囡,五個都話唔方便!最神奇係她們的媽咪都同小弟講她們的囡囡方便、服務好,之後囡囡望了小弟幾眼後便跟媽咪說她們不方便,莫非是歧視小弟樣哀?
由於谷九氣關係,小弟決定放棄找女,先去吃飯,等十點後第二輪才去執死雞!

食完飯後,AINY兄同小弟講話佢坐了三件女,問小弟有冇喜歡,佢可以割愛。小弟睇中了AINY兄其中一件大波妹,於是AINY兄便馬上幫小弟同大波妹拆掂轉會的問題。在此小弟再一次感謝AINY兄!

到現在「勾阿」給小弟的印像還是好好的,但是那晚卡拉OK竟然死了四、五次機,扣哂分!

回到洒店房後,大波妹除哂衫,對波真係好撚大!同小弟沖涼時仲有body massage送添。
可惜到了埋牙時,當「小冰冰」進入大波妹的妹妹中,竟然「迷失自我」,認真羞家!估唔到大波妹除了大波外,下面更深不見底!小弟征戰沙場咁多年,第一次覺得小弟是這麼的渺小。最終小弟要把大波妹的雙腿合埋來「小」,才可以找回一點點的「自我」。
完事後小弟當然馬上派彩七舊,自己一個睡好過。

真係黑開有條路!(下午小弟還咁樣串七公,點知真係應在小弟身上。)小弟在半島的飯盒發信息嚟話見到小弟偷食!小弟當然死口都唔認啦!但佢話認錯小弟都唔會認錯七公個大肚腩喎,小弟當堂啞口無言……斷正!

到了第二朝,小弟連七公叫去飲茶都唔去!馬上坐大巴直落灣仔鵝頸橋去打小人,打走哂啲黑氣!

相關搜索目錄: 笑話

回復 35# 的帖子

斷正仲好喇!又是飛囡的"無聲勝有聲"!

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-8 22:56 發表
今次係小弟第一次去「勾阿」,當小弟進入花街後,便覺得雖然這個場比CP其他場貴D,但是真係物有所值,囡囡的質數比CP其他場高,雖然二千元的模特仍然係一個笑話!

唔知是否因為坐了七公的順 ...
咁,你個飯盒有冇做其他人生意先?

回復 36#、37# 的帖子

都唔知係好彩還是唔好彩?

上星期飯盒才開出廿萬投標價,想小弟做承包商……

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-8 23:38 發表

嘻嘻,咁睇小你 ...

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-8 23:38 發表

無話值唔值。。。要睇承包期有幾長先。。。。

引用:

呵呵。。。。甘下次有局去勾阿。。。預唔預你去?

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-8 07:05 PM 發表

呵呵。。。。甘下次有局去勾阿。。。預唔預你去?
你叫佢斬手指好過啦

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-9 10:04 發表

可能只得幾個月,又要再簽字續期啊。。。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:

so unlucky... may be she noticed that you have something special (the big thing under your trousers)that they all declined...

估唔到大波妹除了大波外,下面更深不見底
甘都好過下面有海水o味。。。  沒得避。。

人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:

呢個真係cp通病, 上次響五月瓜又係見到d囡揀客, 真係風水輪流轉.....

無論是愛與被愛,也是串步難行

小弟自年前在常仔遇到一件超級死魚後,已灰心了。返而在神州深處,久唔久又食到D好野。

引用:
原帖由 36D 於 2011-3-9 15:16 發表
小弟自年前在常仔遇到一件超級死魚後,已灰心了。返而在神州深處,久唔久又食到D好野。
你去到幾深啊?。。。俾d貼士黎喔。。。估下。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-9 10:04 發表

只是開價廿個唔再做小姐,其他細節嘢仲未開價……

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-9 10:44 發表

你叫佢斬手指好過啦
賭,很多年前已戒掉;但嫖就真係點戒都戒唔甩!

之前隻腳做完手術休息了兩個多月冇西小,真係比死更難受……
所以一拆石膏,揸住兩支拐杖,都馬上急call七公「出發」。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-3-9 11:45 發表

呢個真係cp通病, 上次響五月瓜又係見到d囡揀客, 真係風水輪流轉.....
小弟常常心想,如果個客個樣似華仔,啲囡就算姨媽到,都馬上去醫院打支針止住阿姨媽嚟!

唔知到幾時,啲客會為了囡囡而走去整容呢?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。