推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

69 123
發新話題

[原創] 惊蛰打小人

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-9 06:52 AM 發表

只是開價廿個唔再做小姐,其他細節嘢仲未開價……
佢敢開價廿個..真係唔簡單..莫非佢鑲鑽

仲有佢話唔做小姐,當佢真..但係佢無話唔溝仔喎!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-9 22:03 發表

賭,很多年前已戒掉;但嫖就真係點戒都戒唔甩!

之前隻腳做完手術休息了兩個多月冇西小,真係比死更難受……
所以一拆石膏,揸住兩支拐杖,都馬上急call七公「出發」。
你鋪癮真係大。。。。

引用:
原帖由 36D 於 2011-3-9 15:16 發表
小弟自年前在常仔遇到一件超級死魚後,已灰心了。返而在神州深處,久唔久又食到D好野。
死魚不一定常仔才有啊,最緊要吳系有味的魚已經可以啦。。。。

不過,我在香港也碰過一條死魚,已沒有體溫,很恐怖,像幹條死屍一樣,結果搞吳掂,之後才見到她第一次笑。。。。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-9 22:21 發表

佢敢開價廿個..真係唔簡單..莫非佢鑲鑽

仲有佢話唔做小姐,當佢真..但係佢無話唔溝仔喎!!
對啊,FOC(給其他仔) 另計啊。。

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-9 22:14 發表

小弟常常心想,如果個客個樣似華仔,啲囡就算姨媽到,都馬上去醫院打支針止住阿姨媽嚟!

唔知到幾時,啲客會為了囡囡而走去整容呢?
如果是, 可能她會說。。

“歡迎衝燈啊”。。。+最好吳帶”更有feel“

不過如果你像八倆金也可以,你手拿雙赔meat ¥¥ 便成啊。。(當然我不會)

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-9 22:03 發表

賭,很多年前已戒掉;但嫖就真係點戒都戒唔甩!

之前隻腳做完手術休息了兩個多月冇西小,真係比死更難受……
所以一拆石膏,揸住兩支拐杖,都馬上急call七公「出發」。
我都試過,可以有優待,在皇崗過關不用下車。。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-9 23:30 發表

我都試過,可以有優待,在皇崗過關不用下車。。。。
坐七公架賓士過關都不用下車的。

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-9 23:41 發表

坐七公架賓士過關都不用下車的。  
不過有時候要排長龍。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-3-7 17:53 發表

我也是这样!当年见到我的老四,惊为天人!立刻帮她把只狼狗赶走,一心要她为我暖床!
但好可惜,给小人在中间离间,她离我而去!上星期六 ...
唉。。点解就系有呢D甘既人。。。

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-8 22:56 發表
今次係小弟第一次去「勾阿」,當小弟進入花街後,便覺得雖然這個場比CP其他場貴D,但是真係物有所值,囡囡的質數比CP其他場高,雖然二千元的模特仍然係一個笑話!

唔知是否因為坐了七公的順 ...
把无底洞让给师兄的是Mr.S。。。小弟帮下口遮。。 。。

相關搜索目錄: 笑話

回復 59# 的帖子

打過小人,的確是嫖運大轉灣!連續兩晚大波,溫柔,靚女!玩到唔想走。

咁開心 我個回鄉卡趺咗 遺失冇快証要30號先有 今個星期有乜行動通知聲 如果係CA唔係FF竇口問題不大 我上次睇過栢悅啲房落咗搭都未用過 最平好似係380+一晚
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

回復 63# 的帖子

I have to get back into jail tomorrow, would not be released until April, 4.

Call AINY or Glucerna, Spring for action.

引用:
原帖由 par3 於 2011-3-13 20:11 發表
咁開心 我個回鄉卡趺咗 遺失冇快証要30號先有 今個星期有乜行動通知聲 如果係CA唔係FF竇口問題不大 我上次睇過栢悅啲房落咗搭都未用過 最平好似係380+一晚
其實係有特快證的,兩日有。。不過係一張紙。臨時的,祗可出入兩次。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-3-13 16:24 發表
打過小人,的確是嫖運大轉灣!連續兩晚大波,溫柔,靚女!玩到唔想走。
是X亚吗? 七公有冇详細的啊?

我喺九州港落地簽 即刻有 本來我打算用護照簽 佢哋話用過回鄉卡就唔接受護照 於是我去中旅社俾個身份証佢整 不過要1900前同埋要俾285人仔 包一入一出
尋開心,但求過得人,過得自己
你對我好,我對你好

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-9 22:14 發表

小弟常常心想,如果個客個樣似華仔,啲囡就算姨媽到,都馬上去醫院打支針止住阿姨媽嚟!

唔知到幾時,啲客會為了囡囡而走去整容呢?
冰河大佬, 你呢個只係港女既想法
國內我見到既就唔同, 特別係出來做既, 你試下見人就派紅色老毛, 包佢攔住其他女唔比其他人埋身添呀..
無論是愛與被愛,也是串步難行

69 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。