推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

61 123
發新話題

[檔案] 日本東北大地震

引用:
原帖由 mtpen 於 16-4-2011 16:52 發表

証明黃小妹妳真係好後生,否則唔會唔地除嘅!  

杜兄因忙於做踢死兔去撼哎吔事頭婆响白金漢宮娶孫新抱嗰餐,唔得閒答妳,等我嚟喇!  

我哋呢亭老鬼,幾十年前 ...
以A Pen 同學的水準,應該可以寫長的,俾住60分先

引用:
原帖由 mtpen 於 17-4-2011 21:44 發表

一樣有!

法國佬咪週不時同花旗佬抬槓囉!
亞爺对外咁仁慈,所以反骨仔多,美國佬咁惡,咁小气,逆我者亡,無乜人夠胆反骨。

引用:
原帖由 Lawrencetoo 於 14-4-2011 01:14 發表
重有投下大量那些橙炸彈,(毒性甚強的落葉劑,遺害無窮)及燃燒彈(太過不仁道,已被禁用),為了贏取戰爭,不惜一切
越戰美國投下大量橙色落葉劑的遺禍,無語問蒼天。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 mtpen 於 19-4-2011 15:25 發表

應杜兄嚴正要求,呢單梁天來寃案,就讓我呢位暫委法官做結案宣判喇!

因要平衡各方惡勢力人士嘅利益,我好難做官,唯有中間落墨,所以判詞化咗我成30幾年先夠胆砌惦 :

蘇修 ...
笑 C 我,筆 大人明察,判詞合法,合情,合理。

引用:
原帖由 suewong 於 19-4-2011 18:42 發表

咁鬼開心做乜??你應知這個世界一直都是被各方惡勢力操縱着

引用:
原帖由 mtpen 於 19-4-2011 17:05 發表

本官担心阿爺釋法,所以要就住就住,冇計嘛!  

萬望杜兄體察為官苦况,係咁易收貨喇!
我E+先知美帝係尋釁滋事者始祖,亞爺個的又係A貨

引用:
原帖由 mtpen 於 19-4-2011 17:05 發表

本官担心阿爺釋法,所以要就住就住,冇計嘛!  

萬望杜兄體察為官苦况,係咁易收貨喇!
一定收貨,Pen 官勞苦功高,阻住阿爺恤髮有功,亂烚國秘書長個位,預左俾你做架啦

引用:
原帖由 mtpen 於 20-4-2011 11:22 發表

嗰啲大陸A貨乃花旗佬派往共和祖國之一隻隻棋子,要嚟跟阿爺討價還價,故與其花旗主子一脈相承,搞風搞雨,無事生非,尋釁滋事。

嗱,花旗佬,咪以為烚得就烚呀,佛都有火 ...
重要鼓吹海地,古巴難民再坐船到US自由行,睇下花旗佬有無香港仔咁慈悲為懷

相關搜索目錄: 自由行

引用:
原帖由 mtpen 於 20-4-2011 18:24 發表

黃小妹及杜兄請放心,小弟絕不單打好兄弟姊妹如你們,就算有都係講笑咁講,切勿當真喔!
死啦!!我重當系真架

引用:
原帖由 mtpen 於 20-4-2011 19:30 發表

喂大嫂,咪屈得就屈噃,我從來都「有」尊重基本「法」,亦都「有」尊重你哋香港嘅包青「天」吖!  

呢次大肚婆湧落你哋度生B,你哋想跣我答應修改基本法去堵塞漏洞, ...
要亞爺又恤髮,你精佢都唔笨!!一個是目中有髮,心中無髮,另一個是幾笨髮,都幾難恤架!!!你地香港仔女,個個有性無愛,趙完鬆,不事生產,唔肯承担,睇到亞爺火起。四十年後,香港剩係得番的花甲,点惦呀

引用:
原帖由 suewong 於 22-4-2011 22:37 發表

其實我都幾矛盾, 如果我是大陸人, 唔排除都會咁做...

btw, 點解唔叫我黃小妹 ? lau, lau...
大姐,恭喜升左呢

61 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。