推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

今期快週講曾美華,珠珠,王沛然

1.我覺得一本大便果張趙珠睇書既相相係設計既因為無理由咁近拍都唔知
而且好似趙珠都有意讓人知佢會去邊咁,或者想keep番人氣都未定
2.我覺得tvb唔會肯洗錢去挖角,如果肯都唔會放林玲去now.佢呢排將趙珠調來調去只係想講佢知唔係無左佢就唔掂卦.
以上只係個人推測......

回復 #48 johncage 的帖子

不幸地我已經用左5大元買左一本LU....諗住有主播寫野丫馬

係呀,好d呀,不如請板主取消左我post果個topic費事repeat content 丫??!!

引用:
原帖由 lovelyrics 於 2007-1-3 09:27 PM 發表

內容全部係抄大便、東周同經濟日報,再加上自己作少少,搞掂!
不過沛然d相相係未見過架.....枉我日日係荃灣mtr出入都撞唔到佢
我諗我呢一世都唔洗旨意會見到佢真人架啦!!!

引用:
原帖由 lovelyrics 於 2007-1-3 09:33 PM 發表
快周記者好無聊走去電視台伏d女主播收工!
坦白講丫係人都知佢地係邊度番工放工,咁做都幾侵犯人地私隠架!!!我就算真係係街見到佢都唔會跟佢,真係會嚇親人架麻!!
我最多都係問佢攡個親筆簽名照就算!!!

回復 #66 johncage 的帖子

many thx!!!!

引用:
原帖由 johncage 於 2007-1-3 11:35 PM 發表

今期我有買,睇小公主嘛!
我買果陣都未知會有架,不過我個fan中意曾美華所以買左先lor
係就係中意見到沛然相相,但係偷拍人地又跟蹤好似幾無品lor
心情好矛盾添

引用:
原帖由 lovelyrics 於 2007-1-3 11:39 PM 發表

我覺得講人地個樣都算,話埋人地身材點點點好侮辱咯,人地又唔係女星著得sexy比人影!

(呢本垃圾之前己經有前科講趙麗如身材!)
完全同意呀!!!

引用:
原帖由 siuyipchi1 於 2007-1-4 04:41 PM 發表

禽晚睇新聞果陣見小公主個樣都好似冇乜反應......

仲有百萬年薪搵華姐過檔無線?日元定盧布呀?
我們的小公主是很pro的,在鎲前係唔會隨便流露個人情緒的,不過任何人發現自己被人跟蹤影相仲出埋書,就一定會先係驚然後嬲嬲!!!我希望果d卑鄙既狗仔隊唔好再攪佢啦!!!!人地係打份工炸!放過佢啦!!唔好逼到人地要轉工唔做呀!!!

否則.....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。