推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

引用:
原帖由 異骨邪神 於 2011-3-23 12:22 發表

甘代支通常要俾幾多好呢
都係例牌1-200.

引用:
原帖由 HMT 於 2011-3-23 02:30 發表
肉償?  

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 -30 你的 post #102煽風點火之作用, 賴念你 po 2011-3-26 18:40
  • 白貓兒 威望 -30 你的 post #102煽風點火之作用, 賴念你 po 2011-3-26 18:40
  • 白貓兒 金錢 -30 你的 post #102煽風點火之作用, 賴念你 po 2011-3-26 18:40

我都冇去過.都唔知幾錢.PM∼PM∼我.THZ C兄

引用:
原帖由 CALTEX 於 2011-3-24 13:36 發表

手民之誤應係正骨代支30-50,在下窮鬼時薪28只可出小小要白做2個鐘
唔同師兄門大魚大肉伍佰一仟
引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-3-23 13:02 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=13861467&ptid=453673][/url]

都係例牌1-200.
已經講左一~二佰喇,點會伍佰一仟呀?
本帖最近評分記錄

正骨水我不飲
好玩又不怕花多幾百
捉到老鼠是好貓!

引用:
原帖由 CALTEX 於 2011-3-24 15:48 發表

師兄講1蚊至200蚊
我被30蚊至50蚊唔算少
最低工銀28皮
你下次去任何 sauna/usb 咪試下比 28 囉.

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +11 多謝分享 2011-3-24 22:14
  • 白貓兒 威望 +11 多謝分享 2011-3-24 22:14
  • 白貓兒 金錢 +11 多謝分享 2011-3-24 22:14

樓上幾位好攪笑

引用:
原帖由 HMT 於 2011-3-25 00:10 發表
呢位師兄~ 你上左水之戀既目的係去搵ADA?就如師兄所言~ 因主持人非如你所想搬漂亮, 你便以後不再去?那麼我提議師兄你都係唔好再去SAUNA/USB了~ 因為我每次都會見到好多男性主持人~ 有D仲係男生女相~我真係有D好奇~你去按摩既時候, 係想搵個好既技師 定係你每次去都只係想同個主持人發生特別關係∼估唔到我一睇呢個POST就俾你呢位講野咁有深度 和似變態大哥 嚇到以後都唔敢再見到你既POST 可能都係小弟唔慣...

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 CALTEX 於 2011-3-25 10:09 發表

好多師兄都有睇post, 未出聲費事里你咋.

引用:
照鏡睇下自己的樣先啦.

引用:
原帖由 tattoo123 於 2011-3-25 11:49 發表

好多師兄都有睇post, 未出聲費事里你咋.
無限支持

樓上師啲c-hing都幾幽默a
我只喺主持間場 靚於唔靚見人見致
請問啲c-hing你a姐a妹 老婆女兒
一定喺港姐冠軍隊啦

相關搜索目錄: 幽默

見有師兄介紹, 上下兩間我亦都會一樣支持.

引用:
是另有目的或是完全不懂得尊重自己及別人?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。