推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 純分享, 抒發感情......

師兄,你沉了

Very interesting posts, I shared the similar experience with you TungFong Hing! I also agree with 老江湖 said, you'd be better to catch her and be together with she for half day at lease, even no ML, then your feeling of missing her would be released. Good luck!

Sometimes, status of marginally getting sink is not bad, at lease you've got the memory and dreaming, and also many CHing's response.

Cheers!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-28 10:21 發表

我都係跟AINY大哥揾餐晏食昨...
大哥沟女就真系认第二无人敢认第一啦。。我都系跟住大哥学下野。。顺便学下玩骰盅甘咋。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-28 10:32 發表

據聞呢件都俾你食埋   
好彩慌岛的女女都好多下。。同埋我就好少饮醉。。如果吴系一个吴觉意真系会食左呢D极品都吴定。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-27 09:35 PM 發表

好彩慌岛的女女都好多下。。同埋我就好少饮醉。。如果吴系一个吴觉意真系会食左呢D极品都吴定。。
呢件極品荒岛都幾難揾到...如果有荒岛变福岛都似..

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-24 07:38 發表
從來不是出開黎玩既人, 亦有穩定感情生活. 不過係過去既幾天大陸公幹, 就令我心裡泛起漣漪.

最後既一晚, 跟隨國內同事及老闆去KTV, 遇見她, 田田. 老實說, 以前也跟過他們去KTV........... 不過我知道我玩不起這個遊戲, 也沒能力 ...
同ching一樣,每次遇到這種情况都會覺得很失落,心諗如果我仲未結婚你話幾好呢

相關搜索目錄: 結婚

真係估唔到呢個post會咁多c兄有回響, 多謝各位c兄支持之餘, 小弟心情亦平復左好多.  其實如老江湖兄話斎, 上去搵佢一定係能完夢, 不過實在非短期內能成事.  而小弟一直耿耿就係冇問佢contact, 而且又希冀佢講既5月trip.  畢竟自己7左在先, 依家真係後悔都冇用.

回復 82# 的帖子

就算田田五月到HK, 冇你嘅聯絡方法,又如何見面呢?在海港城LV 門囗等機會咩?

Perhaps when I next visit shanghai in April, I go to the Ktv to see if tian tian will treat me well or not so that you can know whether she also sinks or not. Btw, can you pm me the name of the Ktv and name of her Mamie.

回復 84# 的帖子

會唔會唔係咁好呢?咁去見佢好堂突啫,唔通話佢知我地千九幾人都已經識佢呀!

引用:
原帖由 yale 於 2011-3-28 19:07 發表 Perhaps when I next visit shanghai in April, I go to the Ktv to see if tian tian will treat me well or not so that you can know whether she also sinks or not. Btw, can you pm me the name of the Ktv an ...
會唔會唔係咁好呢?咁去見佢好堂突啫,唔通話佢知我地千九幾人都已經識佢呀!

回復 86# 的帖子

當然唔會話係東方兄介紹, 否則點能從旁觀察。Salute 兄也可一起去,用你的魅力試一試。

引用:
原帖由 yale 於 2011-3-28 22:58 發表 當然唔會話係東方兄介紹, 否則點能從旁觀察。Salute 兄也可一起去,用你的魅力試一試。
Yale兄,我都想測試下自己係唔係重老而彌堅,但怕又沉多次,同一地方好易出事,萬一小二認識她我就死得。

引用:
原帖由 yale 於 2011-3-28 19:07 發表
Perhaps when I next visit shanghai in April, I go to the Ktv to see if tian tian will treat me well or not so that you can know whether she also sinks or not. Btw, can you pm me the name of the Ktv an ...
需要嗎? 答案已經在心中啦。。。

不過你要去玩,問ktv mami電話還是要的,
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-28 10:29 發表

呢排同你捉依因,你係度我走,我係度你又返香港休息;
等肥七返黎我地搞個 function 為日本災民籌點善款   
I shall arrive coming Sunday Morning, any schedule for Ching Ming ?

要去荒島或Turkey 做火山孝子!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-3-29 09:13 發表

I shall arrive coming Sunday Morning, any schedule for Ching Ming ?

要去荒島或Turkey 做火山孝子!
點解唔去尼羅河?

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-29 10:28 發表

點解唔去尼羅河?  
NILE 即系边度。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-29 12:05 AM 發表

NILE 即系边度。。
係咪想去参觀"凡爾賽"宮.....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

感情呢家野,都係小心D 好

剛剛聽youtube, 呢隻舊歌真係撩心撩肺.....

http://www.youtube.com/watch?v=e9bhXzsRi9o

也許

曲:鮑比達 詞:林振強 編曲:鮑比達

懶懶風扇不經意地打轉,風輕也軟,像我舊記憶一串。沒有太刻意追­憶往日的你,你卻飄至,在心中打轉......。

*我再跟你披起往事千串,飄得遠遠,沒有辦法算出多遠;但你,我­不見,匆匆已十多季,我怎麼會仍隱隱依戀?

*也許當天的痴未完,想講的講未完,曾被迫吹熄的火,也許未全熄­去,仍溫暖。也許所戀的戀未完,惟盪進淡淡記憶中,不捨去,在打­轉、在轉......
在金色的璀璨陽光中, 懷念與妳相聚的時刻
期盼著跟你有緣再見, 田田, 你會記得我嗎?

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-28 18:06 發表
真係估唔到呢個post會咁多c兄有回響, 多謝各位c兄支持之餘, 小弟心情亦平復左好多.  其實如老江湖兄話斎, 上去搵佢一定係能完夢, 不過實在非短期內能成事.  而小弟一直耿耿就係冇問佢contact, 而且又希冀佢講既 ...
假使我係條女 5月去香港, 又或者N個月之後個港燦黎K, 兩個人見番面, 條麻甩佬話對我幾有灰, 幾掛住我….. ! 真係既話點會咁耐冇聯絡, 連上海咁近咁方便都唔上黎睇吓我? D男人都係咁, 要做既野只要有心, 又點會抽唔出時間ㄚ? 响呢個場日日見咁多客, 話鍾意我既大把, 捧場出街送野既又有, 靚仔後生有錢有前途既都唔少, 唔通我信個只坐過一次又突然出現既舊客咩? !

回復 82# 的帖子

回復 96# 的帖子

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-30 01:55 發表
剛剛聽youtube, 呢隻舊歌真係撩心撩肺.....

http://www.youtube.com/watch?v=e9bhXzsRi9o

也許

曲:鮑比達 詞:林振強 編曲:鮑比達

懶懶風扇不經意地打轉,風輕也軟,像我舊記憶一串。沒有太刻意追 ...
这歌词写得好。。有点心同感受添。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。