推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 純分享, 抒發感情......

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-30 05:54 AM 發表

在短短過程 除激情外 還可以產生微妙感情 怎能不佩服大哥     
師傅不食人間煙火..怎知小楼之内..總有男女之情....

有人幫襯某一鳳姐數年之久...連她几時例假..他都一清二楚..

她幾時上班..还要在綱上問他呢!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-30 18:42 發表

唔見得喎。。。最近挑囡眼光越來越差。。。。
师兄早有佳人要来陪。。拣女只不过系随便找两三个陪坐下遮。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-30 19:59 發表

而家唔靓女好難做141 la ...早輪4點收市..同两個AE係富士掃楼....

全部收450.......客多數西装友揹背囊...有人排隊..有人跑樓梯練氣...

囡囡好多90后...而家鳳姐 ...
我都要着翻套西装去奏下热闹先得。。。。

引用:
原帖由 冰河 於 2011-3-30 22:26 發表

X2!
依家啲141正過CP啲模特多多聲!
无钱坐模特。。揾个141一样。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-30 22:30 發表

師傅不食人間煙火..怎知小楼之内..總有男女之情....

有人幫襯某一鳳姐數年之久...連她几時例假..他都一清二楚..

她幾時上班..还要在綱上問他呢!!!
邊個啊?   呢個係我的偶像
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-30 08:36 AM 發表

无钱坐模特。。揾个141一样。。。
141係纯做愛...搞完磅水走人..同KTV大不同

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-30 23:35 發表

我都要着翻套西装去奏下热闹先得。。。。
帶埋我去,我都想開下眼界 又有feel 又有 model ... 至幾百蚊
咁 ... 唔使山長水遠北上
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-30 19:59 發表

而家唔靓女好難做141 la ...早輪4點收市..同两個AE係富士掃楼....

全部收450.......客多數西装友揹背囊...有人排隊..有人跑樓梯練氣...

囡囡好多90后...而家鳳姐 ...
跟你揾食咁多年,有咁多好野都唔出聲

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-30 09:04 AM 發表

帶埋我去,我都想開下眼界 又有feel 又有 model ... 至幾百蚊
著套西装系門口排隊...你制唔制呀?

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-31 00:08 發表

我应该吾得。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-31 00:08 發表

我有時間,幫你排住隊先 .

引用:

咁咪得 lor ... 有計既

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-30 09:07 AM 發表

跟你揾食咁多年,有咁多好野都唔出聲
头先..又話人141都幫襯...而家又話人唔出聲..

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-31 00:04 發表

话比野蛮听先得。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-31 00:12 發表

我应该吾得。。。
點解一定要著西裝呢?

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-31 00:13 發表

我以為係D老陀地至做141,點知而家咁既呢 ... 咁 ...你有冇幫趁 廟街呢?

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-3-30 09:13 AM 發表

arm晒你何車...几個襟兄弟有講有笑.. 交換心得..好快就輪到

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-31 00:13 發表

我都未試過幫襯...怕個痰罐有蟲

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-31 00:14 發表

话比野蛮听先得。。。
佢都唔知乜係141 ...

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-3-31 00:13 發表

你病就抖下啦,未病好又去排隊 ... 搞到交叉感染

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-31 00:15 發表

點解一定要著西裝呢?  
啊STAN哥话既。。要着西装背个背囊先得。。。

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-3-31 00:13 發表

帮人排队可能可以卖位播。。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-3-31 00:20 發表

arm晒你何車...几個襟兄弟有講有笑.. 交換心得..好快就輪到
香港政府隨地吐痰罰1500....排隊吐痰450....計落有著數

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-30 09:20 AM 發表

我以為係D老陀地至做141,點知而家咁既呢 ... 咁 ...你有冇幫趁 廟街呢?  
你真糸背...而家仲有人幫趁 廟街..周圍都有"自由行"..

早几日新聞有個北姑坐的士..幾拾蚊叫個師傅揸波算數..

相關搜索目錄: 自由行

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-31 00:21 發表

佢都唔知乜係141 ...   
话比拒知师父去襟钟仔。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。