推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

63 123
發新話題

[原創] 上周回顧

上周回顧

星期五晚沙尾K , 講明不會上房,

星期六友人水圍K,質素差上得房都無上,小弟沙咀K,都係無囡肯上,直到凌晨4點

大運咁快就發功,唉

引用:
原帖由 chun2000 於 2011-4-4 00:35 發表

星期六友人水圍K,質素差上得房都無上,小弟沙咀K,都係無囡肯上,直到凌晨4點

大運咁快就發功,唉
老手都要食白果。
[img=247,181][/img]

引用:
原帖由 robertchan 於 2011-4-4 00:44 發表

老手都要食白果。  

我係咀咀係唔上房的
結果星期六K完凌晨五點打的去食粥

引用:
原帖由 chun2000 於 2011-4-4 00:35 發表

大運咁快就發功,唉
甘未變左錢櫃K?
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 chun2000 於 2011-4-4 00:47 發表

我係咀咀係唔上房的
結果星期六K完凌晨五點打的去食粥
甘快搞成甘。。。。唉,逢開d乜鬼運動會都有排運動。。。。

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-4-4 09:19 發表

甘快搞成甘。。。。唉,逢開d乜鬼運動會都有排運動。。。。
甘香港的hotel girls, 141 又會大量供應。。。。

相關搜索目錄: 運動
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:

大運咁快就發功,唉
女女吴肯上房定系师兄不要上呢。。??

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-4-4 09:40 發表

甘香港的hotel girls, 141 又會大量供應。。。。
好鬼耐無去嘞。。。要搵你指導先得。。。。

今次係我見過深圳執得最嚴既一次, 雞煲要全部坐返入鋪, 店外既檔太陽既鉄架翻布全部要拆, 連普通地方既招牌都要拆, 只能有店名, 交通樓地下都洗太平地, 無曬桑拿廣告同埋車....

相關搜索目錄: 廣告
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 AINY 於 2011-4-4 10:17 發表

女女吴肯上房定系师兄不要上呢。。??

d囡唔肯上
條囡寧願收一舊都唔肯上

引用:
原帖由 chun2000 於 2011-4-4 13:59 發表

d囡唔肯上
條囡寧願收一舊都唔肯上
甘就D学生哥玩完前都不要去SZ啦。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-4-3 11:54 PM 發表

甘就D学生哥玩完前都不要去SZ啦。。
同你上"水記"跑番轉...睇吓係邊個唔肯上房??

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-4-4 11:42 發表
今次係我見過深圳執得最嚴既一次, 雞煲要全部坐返入鋪, 店外既檔太陽既鉄架翻布全部要拆, 連普通地方既招牌都要拆, 只能有店名, 交通樓地下都洗太平地, 無曬桑拿廣告同埋車....
交通樓地下連廠車都冇埋?!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 jjchan218 於 2011-4-6 22:00 發表

交通樓地下連廠車都冇埋?!
冇啦! 交通樓地下停車場, 冇哂SN 車, 連拉客的女仔也絕跡,只見三個穿制服保安全在把守.

引用:
原帖由 strange 於 2011-4-6 07:21 AM 發表

冇啦! 交通樓地下停車場, 冇哂SN 車, 連拉客的女仔也絕跡,只見三個穿制服保安全在把守.
怪不知皇室,水立方..昇逸D..辦公室都唔開门啦....

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-4-6 20:28 發表

同你上"水記"跑番轉...睇吓係邊個唔肯上房??
系咯。。几时遮。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-4-7 00:22 發表

系咯。。几时遮。。。
水圍無事
沙記出事

引用:
原帖由 chun2000 於 2011-4-7 00:58 發表

水圍無事
沙記出事
哦。。是水围而已。。。

引用:
原帖由 Wanbaolung 於 2011-4-8 14:28 發表

呢次休魚期咪好長 ...... ?? ..... 差不多食月餅先有飯開 ...
点会丫。。日日都有饭开的。。。

噚晚沙記魅四樓上房依然唔比上

會叫你去對面d賓館

引用:
原帖由 chun2000 於 2011-4-9 14:03 發表
噚晚沙記魅四樓上房依然唔比上

會叫你去對面d賓館
明知魅力咁鬼魅, 你地都仲去, 真系唔知話你顛定話你傻好啦

甘就真系暂时吾好去住啦。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-4-10 01:15 AM 發表
甘就真系暂时吾好去住啦。。
o甘仲去唔去"漁村"食蟹呀??

63 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。