推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[原創] 上周回顧

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-4-10 17:30 發表

o甘仲去唔去"漁村"食蟹呀??
仲有得食就耿系去啦。。你快D问下个总厨有无蟹食啦。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-4-10 05:01 AM 發表

仲有得食就耿系去啦。。你快D问下个总厨有无蟹食啦。。。
总厨話日日都有毛蟹供應...不過毛蟹溼熱..食咗有事..貴客自理喎......

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-4-10 20:38 發表

总厨話日日都有毛蟹供應...不過毛蟹溼熱..食咗有事..貴客自理喎......
甘即系话暂时吾好去啦。。。

引用:
原帖由 月光族 於 2011-4-9 15:27 發表

明知魅力咁鬼魅, 你地都仲去, 真系唔知話你顛定話你傻好啦
間場第一日開就已經去
我諗我信間場多過信你

引用:
原帖由 AINY 於 2011-4-10 16:15 發表
甘就真系暂时吾好去住啦。。
沙尾好似拉得最勁係星際
d 6 ,漁村同老細
後檯比較硬

引用:
原帖由 chun2000 於 2011-4-11 00:46 發表

間場第一日開就已經去, 我諗我信間場多過信你
佢老板系沙咀時, 開那兩間 KTV 唔知你去過無

引用:
原帖由 chun2000 於 2011-4-11 00:46 發表

間場第一日開就已經去
我諗我信間場多過信你
zan

暂时都吴去SZ食海鲜啦。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-4-10 21:45 發表

甘即系话暂时吾好去啦。。。
你地去哩d地方。。。硬係同我無乜緣份。。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-4-10 07:20 PM 發表
zan

暂时都吴去SZ食海鲜啦。。
有死士星期五剛去完"漁村"..話旺過....崇光門口!!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-4-11 10:27 發表

唔通係在春天捕魚??!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-4-11 10:27 發表

my friends (you know who they are ) just went last Thu/Fri..  Biz as usual, but of course,there is always risk...
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-4-10 07:29 PM 發表

唔通係在春天捕魚??!!
釣蟹多!!!!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-4-11 10:21 發表

你地去哩d地方。。。硬係同我無乜緣份。。。。
下次你既时去通知下嘛。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-4-11 10:29 發表

my friends (you know who they are ) just went last Thu/Fri..  Biz as usual, but of course,there is always risk...
。。。。。无事。。。。。

回復 21# 的帖子

引用:
原帖由 AINY 於 2011-4-11 12:19 發表

。。。。。无事。。。。。
oh, just know that they had not gone up to rooms for action ..haha. but it should still be possible but at a more discrete hotel.

this YD activity happens every year and it is hard to believe there are no commercial S activities going on in SZ..It is just not that trivial...

引用:
原帖由 Wanbaolung 於 2011-4-11 15:58 發表

睇埋呢兩日有無 "壯士" 既兄弟出報告先 .....
刚遇到几个SZ勇士都话吴好去住喔。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-4-11 16:39 發表

刚遇到几个SZ勇士都话吴好去住喔。。。
甘去地d火什麼滅啊?去完K,每次都沒action, 會傷身啊。。。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-4-11 17:59 發表

甘去地d火什麼滅啊?去完K,每次都沒action, 會傷身啊。。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-4-11 18:06 發表

SZ勇士都话吴好去住喔。

引用:
原帖由 Wanbaolung 於 2011-4-12 10:17 發表

所以係呢個時候 LB 就發揮最大貢獻嘞 ....
或者是SP。。。 。。。我LB不在这边啊。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-4-12 10:22 發表

或者是SP。。。 。。。我LB不在这边啊。。。
你幾時收左SP?。。。未介紹喎。。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-4-12 10:43 發表

你幾時收左SP?。。。未介紹喎。。。。
無一打都有5-6個,GX 妹應該是在名單中。。。。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。