推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

過檔有線電視中國組女記者-吳子敏

嘩!有溝喎… 設40好d… IIA級呀…

我覺得你真係應該set高d個權限lor... 40,50咁啦!

引用:
原帖由 goodye41 於 2006-12-29 08:36 AM 發表

已經改左閱讀權限
唔該晒!

不過幾勁下喎…  goodye大哥你影架?

引用:
原帖由 bluishlv 於 2007-1-21 12:55 AM 發表
由亞視到無線, 我覺得佢表現一直都唔錯
佢之前嚮atv做架可?

引用:
原帖由 johncage 於 2007-1-21 05:53 PM 發表
係!張志豪個女友!
張生乜水呀?有無相相呀?

引用:
原帖由 abusyman2004 於 2007-1-21 08:42 PM 發表

張志豪以前都是TVB的,
不過是體育組記者,
難道你沒有看過球迷世界及當年本地波直播?
球迷世界係咪atv架?

引用:
原帖由 villarealfans 於 2007-1-21 09:21 PM 發表
球迷世界係TVB
NBA地帶係ATV!!
NBA地帶 徐嘉諾 蔡錦峰
球迷世界 阿叔 鐘志光 大哥瑜!!!!!!
n年前,我一d印象都無啦… 依家個體育世界就話有睇姐… 所以,我諗我都係唔知李生係乜水架啦…

引用:
原帖由 johncage 於 2007-3-1 19:03 發表
係呀!呢度既朋友黎........
真ですか?

引用:
原帖由 johncage 於 2007-3-1 19:27 發表
你又識?.................
小小,朋友教的… 不過好似佢上面寫果d,我真係唔明…

== pls delete this messege ==

一早就知佢過左檔啦…

引用:
原帖由 theharbourside 於 2007-4-12 13:22 發表

你之前已經confirm咗
史浩克都知架,我同佢提過… 只不過當時未有做故仔,依家出左故仔,一天都光晒…

(等我成日以為收到流料… )

引用:
原帖由 wa_haha_cool 於 2007-4-13 14:26 發表
佢唔錯ga,做野勤力,人又好~不過佢都幾得喎,已經做哂3個電視台.atv>tvb>cable
之前有人話佢會返a記 (推測),最後去左cable...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。