推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

旺角天虹娛樂場

[quote]原帖由 mtpen 於 2011-5-6 18:43 發表

老搜兄,襯你响度就啱嘞,我又剛收到才女Lorita長途電話,交帶小弟再贈老兄詩一首。

因內容相當感人,短短十四個漢字...[蝶舞花前人嫌早
等得君時天亦老...

/quote]

最痛唔係人老,而係曾承諾嘅野做唔到,
山盟海逝時唔記得講過乜.?
我曾承諾某人會同佢用12隻腳一齊漫步沙灘,
但宜家連電話都唔敢比佢...

引用:
原帖由 mtpen 於 2011-5-6 21:54 發表
山盟海逝時唔記得講過乜.? 我曾承諾某人會同佢用12隻腳一齊漫步沙灘,但宜家連電話都唔敢比佢..
版主兄,咁咪即係又多情又冇記性?

今鋪我唔多爭老兄矣!

多口問句,何來12隻腳一齊漫 ... [/quote]

加埋2個人4隻腳.咪12隻囉,
唔係唔記得,而係 timing 唔同咗,
只有嘆句"時不與我"...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 mtpen 於 2011-5-6 22:23 發表

版主兄真係搞笑嘞!

唔使咁早用住係話?  
當年某人笑得重大聲呀.
但呢個亦係我多年嘅遺憾.

引用:
原帖由 suewong 於 2011-5-6 21:42 發表

版主, 男士來說, 你好重情義咖啦...

不少男性, 唔記得又點 ? u blow, blow...

有親戚捉姦在床, 仲比丈夫惡言相向, 離婚後, 不停比苛索金錢...
都係我嘅錯...因為要搵食小時間陪屋企人,
搞到老婆番大6包2公...離我而去.
而某人係我有老婆果時相識嘅,但當時唔想誤人幸福,
叫佢搵個人去嫁,果時重親自幫佢揸花車送佢嫁.
承諾將來同佢某年某日12隻腳漫步沙灘,
你話我宜家點敢搵佢呀...

多謝mepen,dirtyoldman 關心贈詩.

但我能夠打開多年心結,都係全靠呢首詩.

胡適

飛鳥過江來  投影在江水
鳥逝水長流  此影何嘗徒
風過鏡平湖  湖面生輕皺
湖更鏡平時  畢竟難如舊

引用:
原帖由 mtpen 於 2011-5-7 19:58 發表

...四大情場金科玉律及業界守則都有兼顧到:

1. 可遠觀不可亵玩焉;
2. 唯女人與小人難養也;
3. 人身自由;及
4. 經濟層面。...
照老兄講咁我咪4違反.

1, 掌握在手嘅野係最實在,
2, 重視女人嘅感受,處處為佢著想,
3, 為表明清白,成日要報到,
4, 男人搵$女人洗,天公地道.

引用:
原帖由 mtpen 於 2011-5-8 13:54 發表

係呀,釘牌事少,日後手尾長事大呀!純粹一個錯誤決定,就累老兄一世冇得甩身謘I  

就讓小弟逐點跟老兄詳細分析,以免萬劫不復呀:

1.掌握在手嘅野係最實在 - 啱,之不 ...
原來咁有學問,早幾十年知咪好囉.
宜家只係睇下有無緣份,有個女人肯陪我終老就心滿意足啦.

多年前在旺角街頭,見一對道姑,道友一齊坐輪椅乞食,
好一對同命鴛鴦.相扶到老好例証...

OK ,多謝大家關心我的事,自問唔係一個好男人,
只係一個唔會令女人討厭嘅男人,講$嘅女人唔啱我,
現有一紅顏知己,佢身材樣貌唔出眾,所以唔怕佢會跟老許.
借咗albert叔個帖黎講d離題萬丈野,球証犯規罪加一等.

引用:
原帖由 mtpen 於 2011-5-8 22:04 發表

首先多謝老版兄大人有大諒,網開一面,容許我哋响Albert兄呢個「旺角天虹娛樂場」forum度搞搞震,亂咁噏兼離題萬丈。

之不過橫掂大家都聚哂脚响度吹水,萬望老版兄麻 ...
我哋呢個老人版區,放在Sentiment 情感特區內,
只要本著互相專重對方言論, 舒發感受傾下計,
絕無問題.

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 suewong 於 2011-5-8 17:41 發表

, couldn't agree anymore...
宜家先知唔作出任何承諾,大家一齊會開心d.
感情事係細水長流,咁先至會長久.

現代人溝通單靠e-mail.msn,QQ...
文字有時唔能夠表達出原本的意思,
希望大家本著互相專重,互諒互讓發表言論.

引用:
原帖由 mtpen 於 2011-5-11 11:39 發表

老版兄你誤會啦!

我跟黃小姐講笑謕Q!佢full of sense of humour,佢明我噏乜謘I

我先前同老兄你自謔話我興亂噏嘢,黃小姐佢講笑答話呢度啲人個個都係咁謚捸I我 ...
我係本著"無為而治"管理呢度.
即係乜都唔做.
如果太過份比人投訴到
大版主度就唔好啦.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。