推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

天子六相當o吾錯;老黃o尼次我撐你,你o米好似神掌o甘又爛尾o牙!

今期嚗@情其實幾好睇,十三鶿q幾感人,令讀者好清楚感受到十三成為十三翼鴾葚籉P十三翼各人儱P情,另外神棍同合撒兒一句說話令大家醒水call大鷹幫拖都幾有神來之筆,睇得出佢地係一樣醒水鴾H!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-12-1 16:08 發表
今期嚗@情其實幾好睇,十三鶿q幾感人,令讀者好清楚感受到十三成為十三翼鴾葚籉P十三翼各人儱P情,另外神棍同合撒兒一句說話令大家醒水call大鷹幫拖都幾有神來之筆,睇得出佢地係一樣醒水鴾H!
我就覺得武神•常遇春力敵魔童元神幾有power,
而且當拉琪叫春 果陣,起初以為常遇春會分心俾魔童元神一嘢掌刀劈一嘢...點知原來係因為〝愛〞(同通通的情節差唔多)而打高幾班,仲一嘢將魔童元神劈開兩件...都好驚喜吓 ...
但話時話...韓林兒同魔童都係元神出竅,唔知距地兩個會唔會開拖呢?
音樂無界限

我而家有D擔心袁家寶同鍾英偉要分身去幫醉拳,究景仲灟籩躠U到每個星期見街成90幾頁一本嚗曀堛帘O,畫質水準又keep唔keep到呢!希望老鬖瓞{埋呢一點,千祈唔好又爛尾呀!

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-12-1 23:28 發表

我就覺得武神•常遇春力敵魔童元神幾有power,
而且當拉琪叫春 果陣,起初以為常遇春會分心俾魔童元神一炴x刀劈一...點知原來係因為〝愛〞(同通通的情節差唔多)而打高幾班,仲一炱N魔童元神 ...
咁就真係 "鬼打鬼"咯 ,不過就算真係2個元神開拖,都應該係魔童食硬琳兒!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-12-5 05:31 發表

咁就真係 "鬼打鬼"咯 ,不過就算真係2個元神開拖,都應該係魔童食硬琳兒!
最好姦埋..上次想拖雷姦琳兒都睇唔到..希望玉記d人有睇到我講野...試下鬼姦鬼..仲攪到琳兒生埋個鬼仔出黎....
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

今期睇得超爽快...
爽係個人覺得緊張又打得勁...由其通通打到老虎變老鼠...4圍搵地方"呢"~~~
快係真係睇得好快...我睇哂成本...唔駛10分鐘.....
                       /□\/■\
                        ||  ||

最後...胡大海駛唔駛死呢?
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-12-6 15:10 發表
最後...胡大海駛唔駛死呢?  
唔駛...
有排....
                       /□\/■\
                        ||  ||

呢篇“皇城血路”終於真係到尾聲,只要過埋呢個千斤匣城門就相信已經大局已定,先蟑p計數,各方人馬勢力大晒泠,一數落褻邡鴗J肉鼣ㄩ漇Y十三翼,Full Team入關,家下得番合撒兒、朮赤、拉琪、殘廢拖雷、鬼上身鴾Q三、無啦啦做鰿茷鵀岋C同埋即將開檔做一樓一鴾H妻木兒姐,真係人丁單薄,如果一早聽鐵木真話自佢戰死之後盡力而為就算或退出關外咪無事囉!元朝仲大鑊,連皇帝都打埋卡收埋工,雖然臨尾走個A貨出謄郎矰j局,但盲鼣ㄙ黎j元真係氣數已盡(況係我地做讀者),韓國人就最大鑊,高麗虎“虎”心經營多年鴾Ⅷ陘j業完全失敗,仲要搞到“騿車矷A佢條一石二鳥無間道計劃撤底失敗,仲要香埋個二師弟,埋尾仲要俾條女出賣同俾通通打到隻“虎齒”都甩埋,真係輸到貼地!白蓮教除鱄茧Y兒上鷵_貴一課令佢變得心狠自私之外就只有佢悟出多重神遊物外大法之外,最大收鑊(或者係大鑊)就係係佢英明領導之下白蓮教可謂損兵折將同埋因為佢鵀菬p而惹下中原武林一大班‘襯家”,韓山童多年經營麰^明仁義品牌真係俾佢一鋪清袋!明教就應該係今次鴾j贏家,老朱個人得荋N梗係最多簡直係食又拎呀,最大得荋N梗係娶鱄茈桵洶悀k奪得美人歸,即係變相鬙桵炳 1/3 江山,期實白蓮教自韓山童去後得番通通、天女同韓林兒,通通擺明唔係大將之才(鷅延e度),韓林兒直情可以話係白蓮教麰t資產,有能力有見地鈺苳中S有影響力鼢N只有白蓮天女馬秀英,但佢已經被老朱連人帶心“神遊物外”去魕教度,同埋佢又係義軍之師郭子興儭q女,老朱娶鼳\即係娶晒所有同天女有關龠掑O同接收佢係白蓮教鵅妒悒驉芋I另一方面老朱又因洪大龍之死同高麗虎齔L間道身份揚晒而接收埋兩頭唔到岸鴾Ⅷ陛A鶣蚺j大話話都有成十幾萬人架!另外因為童哥飛昇後白蓮教已經無人食得住大局,所以神棍劉伯鬘桵麰x師之職其實都名存實虛,成個人同個心都擺明係明教老朱度,爭在老劉暫時都仲掛名鬘桵炳衎蛌薴u隉I老朱個人仲大豐收,除髐W述所講酮荇c娶老婆之外,最堅係佢鴭神武典突破至日月雙瞳快慢鏡、魚眼鏡功能,正式晉身絕頂高手之列,家鵀悁陽甯菻H只有未出場鴽澈眛禲B張軍寶、同末出場鴷捰蟡@尊之子有得打鵅A魔童因為太多旁門左道麊K折,個人覺得只係就五五波啦!我諗呢段戲之後老朱成皇之路問始轉入大直路苤A等衾誚悁隍簅t苤I

講返武神戰器同張軍寶,呢幾日睇返早期麍x武,其中有一場講劉福通鉡山童生擒劉伯鼣鶪f度,劉福通用武神戰器劈向老朱度但武神戰器就自生抗力唔肯斬落去,同埋上次鄑澈眛蘢芋杠誑插辰洐n買起老朱,武神關二哥嬲到現身劈炮自己走埋,同埋今次現身同A貨宋帝昺陳友亮公然開拖,以上述種種就証明武神戰器自被發現以來其實只係認同老朱為真主!
而軍劗銣痚O得佢初出場時曾經講過話佢要推反元朝主要原因係元朝令天下民不聊生,係由為佢無好好地管理好個國家,所以佢先要反,而並唔係因為佢係蒙古人而陝義地反佢,如果老騿B老鍾同大帝寶地無忘記過軍初出場時講過鴭O返說話並且貫徹始終軍鴭坋獢A我想信軍到最後都應該會企鄏悁劗銦I

話時話,老騿B老鍾同大帝寶,我最愛鴾趧v姬 你地想雪藏到佢幾時呀,佢已經幾十期無出過場,你地係咪唔記得鷛d到佢變鬙人口呀!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-12-9 12:43 發表
呢篇“皇城血路”終於真係到尾聲,只要過埋呢個千斤匣城門就相信已經大局已定,先蟑p計數,各方人馬勢力大晒泠,一數落褻邡鴗J肉鼣ㄩ漇Y十三翼,Full Team入關,家下得番合撒兒、朮赤、拉琪、殘廢拖雷、鬼上身鴾Q ...
講漏仲有老劉正式擺脫中坑寡佬命運,一次過食到件厚切焗排同幼齒但係兩個造型都咁極端,我就真係唔係咁識欣尚,希望朱排遲D可以有一個中庸D黚u身出現啦!

話時話....
白連後o個十幾年...係靠通通先唔駛比人滅..後尾通通死...白連即刻玩完...
                       /□\/■\
                        ||  ||

咁仲揾唔揾〝天翔五靈〞謘H
音樂無界限

今期都係冇講武神戰器點樣遇上常遇春...
老劉又點樣估到常遇春會嚟?
美中不足的是〝虎〞俾奇后一刀殺死...但咁樣死真係益咗距,但又可以話係報應...
〝虎〞最起碼都死喺朱元璋的《乾天龍爪手》手上吖 ,
起碼俾老朱報咗〝虎〞圍剿洪大龍之仇嘛
音樂無界限

hello
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 -20 惡意灌水 2008-12-12 22:49
  • 冰河 威望 -20 惡意灌水 2008-12-12 22:49

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-12-10 23:17 發表
咁仲揾唔揾〝天翔五靈〞謘H
沈萬山終於登場了,聚寶盆 ...

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-12-12 22:19 發表
今期都係冇講武神戰器點樣遇上常遇春...
老劉又點樣估到常遇春會嚟?
美中不足的是〝虎〞俾奇后一刀殺死...但咁樣死真係益咗距,但又可以話係報應...
〝虎〞最起碼都死喺朱元璋的《乾天龍爪手》 ...
咁又唔係o既,佢俾自己o既女人出賣,兼且死o係條女手上,死左仲要俾班友亂刀亂棍插,總算係報應啦
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-12-13 18:36 發表

咁又唔係o既,佢俾自己o既女人出賣,兼且死o係條女手上,死左仲要俾班友亂刀亂棍插,總算係報應啦
那隻紙老虎被亂刀砍死,活該此報...

唔知張軍寶點樣幫老朱,成就大業呢

今期老朱卒之對上世尊之子,不過冇預期中o既大戰,因為老朱攻入金陵後養尊處優、縱情酒色,功力大倒退,輸得好慘!
我幾喜歡呢種人物描寫,唔會話一面倒咁升lv,話俾人知主角都係人,都有懶散o既一面同其他缺點,睇起o黎比較立體同人性化,不過,希望老朱可以快d 回復狀態,打番幾場好戲啦!
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-12-19 21:51 發表
今期老朱卒之對上世尊之子,不過冇預期中o既大戰,因為老朱攻入金陵後養尊處優、縱情酒色,功力大倒退,輸得好慘!
我幾喜歡呢種人物描寫,唔會話一面倒咁升lv,話俾人知主角都係人,都有懶散o既一面同其他缺點,睇 ...
世尊之子出場,最估唔到的係月影姬做咗波斯明教的教主夫人...
徐達 & 常遇春用武神戰器都運用到得心應手,好勁...個 feel 好似〝戴志偉 & 麥泰來〞咁

我都覺得寫主角退步都幾搞鬼...
去夜總會俾大婆踢竇...
諗住喺班c面前表演自己有幾勁,仲要一打二...點知 ...
老朱著戰甲先攪笑...我搭巴士果陣都唔覺意笑咗一聲
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2008-12-19 22:53 發表

老朱著戰甲先攪笑...我搭巴士果陣都唔覺意笑咗一聲
呢下係o係超人特攻隊時出過~~~

睇見今期內容真係忍唔住會心微笑,老朱發鷞F後親身示範咩叫做“有錢就身痕”,佢係夜總會揀女鼮鶦u係非常真實,由媽咪帶女到囡囡自sell到老朱撚女所有過程,我諗有去蒲過黈v兄都會由心度笑出薯A加句 “頂”!齋睇呢段我幾乎已肯定鍾英偉絛友係成去蒲,仲有一樣搞洢Y今期風雷傳訪問大帝寶,大帝寶話期中有一幕天女同月影姬撞波個幕係完全為鷚”玻擳^偉鴾蛪Q,果然係人性麊穛{!哈哈哈!

另外老婆踢竇踢到去夜總會搞到雞飛狗走,胡惟庸走得最快,乘低老朱面對老虎,難得佢又唔係真係騰晒雞,仲幾冷靜,無無賴賴咁又過關!不過睇老朱去蒲都帶埋胡惟庸,就知佢鄏悁隅倥靺雩荋X得寵,不過又係鵅A去蒲唔通叫埋成日一本正經鴽黤蔽齱A同成日都好認真同好鬼怕未來老婆朱扒嚗B伯鄎均I胡惟庸大把前途呀!不過話時話老朱去夜總會蒲居然同D雞講叫自己做 “劉伯遄芋A老劉咁為佢,佢去蒲又唔預佢,仲居然咁樣對老劉,真係好無義氣,小心俾出名講義氣麊Z神戰器化身關二哥謎A你呀老朱!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。