推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

天子六相當o吾錯;老黃o尼次我撐你,你o米好似神掌o甘又爛尾o牙!

引用:
原帖由 元朗躉 於 2009-5-15 13:50 發表
今期連河蟹都出埋~

睇o黎遲d武神戰器騎赤兔,老朱都要騎番隻草泥馬出o黎了~
佢有風火輪都夠啦....不過可能會坐之前幻想o個期...=====狂牛~
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

殷六俠竟是個小孩 ...

呢兩期見張君寶上武當都好興奮...
以為有張君寶坐陣會冇死啦,
點知專欄又話揾條友同張君寶隻揪...
唔會係邪童上身的〝+三〞掛...
咁〝+三〞到咗,咁武神戰器裝備者之一的徐達自然會同飛將戰器隻揪
音樂無界限

今期說基哥等要出海尋寶,向"海賊王"致敬 ?

引用:
原帖由 不平凡人 於 2009-5-16 16:23 發表

佢有風火輪都夠啦....不過可能會坐之前幻想o個期...=====狂牛~
天翔第五靈 ??
發夢個時老劉講係最新的天翔靈物......

今期俞岱巖的"金剛石身"vs王保保的"霹靂金身" ...

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2009-5-23 00:04 發表
呢兩期見張君寶上武當都好興奮...
以為有張君寶坐陣會冇死啦,
點知專欄又話揾條友同張君寶隻揪...
唔會係邪童上身的〝+三〞掛...
咁〝+三〞到咗,咁武神戰器裝備者之一的徐達自然會同飛將戰器隻揪: ...
今期結尾阿君寶哥感應到好似系宋帝昺出關...................

引用:
原帖由 gunman_keung 於 2009-6-6 23:44 發表

今期結尾阿君寶哥感應到好似系宋帝昺出關...................
話唔定係弱化版
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2009-6-7 00:59 發表

話唔定係弱化版
看下期封面,『他』應該是陳友諒(弱化版宋帝昺) ...

王保保的〝新•萬夫長生天〞真係勁過舊果個多多聲...
戰陣的核心王保保可以前,中,後咁自由變陣,
攻擊 & 防守的靈活性超強
連罕雷的霹靂金身都學埋,單睇牌面王保保肯定會贏,三師兄想贏都幾難
但問題係果班萬夫+八騎有冇可能全部都可以留低啫...
因為今期+八騎的挑選都咁熱血,
到最後關頭果班+八騎有可能犧牲自己嚟製造機會俾王保保

張君寶遇到果個一定係陳友諒啦,
點會係宋帝昺
音樂無界限

引用:
原帖由 gunman_keung 於 2009-6-6 23:44 發表

鐵木真被困在玄棺果陣,同宋帝昺打過...
出棺後曾透露除咗宋帝昺本身的魂頭外,在宋帝昺體內仲有49個魂頭幫緊宋帝昺...
而當陳友諒初遇十三果陣,亦驚嘆十三體內仲有十二個獨立意志的人格,情況同宋帝昺相似咁話...
加上陳友諒要搶帖木兒果半截萬象真藏,
所以君寶哥感應到果個100%肯定係邪童陳友諒
而且武神戰器裝備者(遠射)之一的常遇春已同飛將戰器打過,
所以身為武神戰器另一裝備者(近攻)的徐達都係時候同飛將戰器揪過

音樂無界限

"新-萬夫長生天"的確係幾勁....
估唔到會玩到前中後..仲要係精彩o個下先最掂...
睇到我估唔到邊個會嬴...(講真我唔覺王保保會一定嬴....可能比人破左輸左去....但攪到3俠得返一成功力...再比人執死雞or 一齊離場都唔出奇...始終e+玩緊邪派性鬥仕打武當幾個宮ma.....點都要走咁幾件既....)
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2009-6-7 22:54 發表

張君寶遇到果個一定係陳友諒啦,
點會係宋帝昺
Bingo
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2009-6-17 16:26 發表

Bingo   
我都中喎,讚埋我先
逍遙西無限分身又再重現江湖,仲帶埋佢娘親出o黎免費任插,你o地仲唔去排隊?

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2009-6-18 01:36 發表

我都中喎,讚埋我先
果然是"弱化版宋帝昺"陳友諒來了 ...

今期講到月影姬將來成為了老朱的貴妃(二奶), 重代皇后(大婆)秀英幫老朱生左兩件.................月影姬最後總算有個好歸宿

生得2件咁少???
咁係咪即係講老朱佢有多幾廿個老婆???
因月影姬生得2個....咁老4邊個生?????
                       /□\/■\
                        ||  ||

其實尾段果part,張君寶 vs 陳友諒&飛將戰器...
到咗"真武"境界的張君寶一定唔會咁就俾魔童KO,
但受創就在所難免,爭在傷得重唔重同有冇手尾跟啫.
音樂無界限

合撤兒突然要求俞蓮舟一齊封朮赤穴道,
睇嚟有機會係幫朮赤谷上血神力...
音樂無界限

今期白鹿向劉伯溫下跪個畫面都幾震撼...

而且下期預告話有武當派強援去會一會飛將戰器,
一係就係徐達,或者係武當派掌門張三丰...
斷估張君寶冇咁易就俾飛將戰器收皮
音樂無界限

問題係...之前話有好野益張君寶..原來出飛將同佢打...點知打左幾下就玩完...
e+又到話有野益飛將............咁君寶點???
我其實諗住睇佢2個打返2~3期...............................=.="
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2009-7-21 20:08 發表
問題係...之前話有好野益張君寶..原來出飛將同佢打...點知打左幾下就玩完...
e+又到話有野益飛將............咁君寶點???
我其實諗住睇佢2個打返2~3期...............................=.="
諗諗吓其實會唔會出張無忌...
既然張翠山都可以由男變女,咁張無忌都可以由父子/母子關係變為姊弟 or 兄妹...
音樂無界限

出場的竟然係中年版張君寶...
我覺得年青版張君寶已經好勁,
至少當日同巔峰狀態的韓山童打都遊刃有餘...
哩個中年版真係唔知勁成點...
張松溪出場,型呀
張松溪 vs 十三同拉琪,
表面上係以一敵二,但實際上係以一敵四...
雖然張松溪的武功境界係最接近真武,
但上兩期出場都見距有兩聲咳,應該都係不能久戰果一類角色,
所以以一敵四打輸都雖敗猶榮

去書展見到有《洪武外傳--少年國師》小說,
主角係劉伯溫,有冇師兄買咗?
插圖好似係司徒劍橋的手筆...有冇師兄指點迷津?
睇咗頭兩章,都ok ge...
預計星期四會睇哂...

相關搜索目錄: 小說
音樂無界限

邪童俾常遇春重創,睇到好興奮 .
哩兩期的合撒兒 vs 徐達打得好精彩
音樂無界限

呢2期係打得幾正....不過..我覺得好似有d比人斬開一忽忽既感覺....
反而幾期夾埋一齊睇仲正~~
                       /□\/■\
                        ||  ||

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。