推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

天子六相當o吾錯;老黃o尼次我撐你,你o米好似神掌o甘又爛尾o牙!

引用:
原帖由 Batman_HongKong 於 2008-2-15 04:27 發表
軍, 變身張君寶既設計十足十超級剎亞人3 - 樣子Cool了, 頭髮長了,身型高了...
照咁睇, 可能重有得變身?
變身成老人張三丰
音樂無界限

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-2-15 19:24 發表
今期打鬥場面超勁,好有速度感
合撒兒的實力可能分分鐘仲未去盡添
音樂無界限

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-2-16 21:51 發表

但合撒兒個樣,同初初有d唔同,好似陰森咗d
我諗當初合撒兒個設定可能係城府極深果種
音樂無界限

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-2-18 00:52 發表
老朱一出關,除咗氣勢功之外,仲有兩個女人為佢而流淚,真的型
但月影姬喊到走哂樣
音樂無界限

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-2-19 03:57 發表

身形無走樣就得啦
好衰呀
音樂無界限

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-2-26 22:41 發表
老朱雖然神初成,但點睇都未夠班參戰,唔佑係邊度可以入到位呢
朱元璋應該夠揪嘅~~
音樂無界限

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-2-29 14:55 發表
昨晚响屋企執舊書,執到天子神掌第一期同天子神掌响龍虎門嘅廣告,大家都知喇,玉郎週記即係等如 ‘玉郎宣傳易”,佢响‘玉郎宣傳易”講過原來佢响初初設定「天子神掌龍戈兒」 ...
龍大俠成日都o係度出現啦

相關搜索目錄: 廣告
音樂無界限

今期...
記得之前鐵木真話合撒兒唔肯練"長生天神功",係因為合撒兒怕超越鐵木真令鐵木真無face,今期距話速成"長生天神功"...去到六合一身境界o甘堅添,仲可以打傷張君寶添,合撒兒的武學智慧同體質真係強到有D誇張...
韓山童以一敵五都仲輕描淡寫o甘,真係型到震
本帖最近評分記錄
  • ada1128 體力 +5 我很贊同 2008-3-1 23:26
  • ada1128 威望 +5 我很贊同 2008-3-1 23:26
音樂無界限

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-3-1 23:25 發表

咁型既山童,唔知要佢點落台比老朱上位
真係好想知合撒兒幾時先見底,依家連"六合一身"都出埋,究竟合撒兒仲有無咩最後殺著,定抑或又好似鐵木真o甘臨陣突破上血神力...
但點睇都應該打唔過有成百載修為的張君寶
音樂無界限

合撒兒打輸係意料中事,所以都唔係o甘出奇...
但距流淚的原因,加埋張君寶的想法,我估係合撒兒的丹田氣穴被破...
音樂無界限

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-3-12 01:46 發表

呢度似突然加呢個idea落去....可能之前都係諗住張翠山係男人.....岩岩今期先諗住做女人...
不過..張翠珊個樣幾索...
韓琳兒可能仲索
音樂無界限

引用:
原帖由 不平凡人 於 2008-3-13 02:03 發表

我諗...會唔會韓山童死...死O個陣..LAST一次神經拉屎大法飛左去琳兒身....
最後....變左女人身..男人心....
都有可能...
因為之前果本賀歲孖本版可能已經俾咗提示,其中有一頁有咁的詞語〝後•韓山童時代〞
音樂無界限

今期好多版的公仔完全走哂樣...
第27頁...赤老温喺隻馬度跳上半空果一嘢...驚嚇度
音樂無界限

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-3-24 14:37 發表
今期講明神武典,都唔係好明,但只知只冇老朱才學會
會唔會係《明神武典》係一種誘導 or 強化先天性真氣(老朱的先天玄陽炁)的法門
音樂無界限

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-3-29 16:37 發表

真係齊齊攞飯盒,但死法係"串燒",估就估佢2條老嘢死硬,但就估唔到快成咁!但話時話佢哋死鬼咗咁响月影姬身上留咗條施法控魂嘅伏線咪不了了之!
我覺得訶額侖有機會可能死唔去
音樂無界限

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2008-4-4 23:22 發表

係用全陰ko,不過贏得有d 怪,明明又話全陰所餘無幾,又可以硬拼雪藏白衣,硬係覺得有d 不足之處......
其實我覺得都合理嘅...但係可能篇幅問題睇到個個一頭霧水...
我覺得如果事前有多少少着墨喺老朱對全陽境界的體會...
而去推想出練成全陰境界的話...
咁至少依家唔駛有個感覺係:『老朱功力又突然升得咁快嘅...』
如果《天子6》的武功基礎係圍繞陰,陽...
咁乜鬼嘢陰盛陽衰,陽盛陰竭的理論又可以用上老朱身上
音樂無界限

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-4-6 14:39 發表
下期老朱會遇到困境,大家估吓係物?
同陳友諒相遇??
音樂無界限

月影姬都幾慘,咁樣俾黑冠摩尼件蛋散吸血...後尾又因為訶額侖而殺咗隻鬼...睇嚟月影姬做硬《天子6》首席怨婦
音樂無界限

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-4-14 13:59 發表
編劇編到寒月武死唔斷氣响朱元璋度,又話朱元璋感應到寒月武條屍未腐,仲要畫理出嚟世尊之子帶埋佢條屍去到波斯明教度急凍咗,點知今期一嘢就話俾月影姬劈散咗,好似兒戲咗D ...
寒月武條屍未腐...會唔會係有另一個用途
音樂無界限

魔童失驚無神樁入嚟同劉伯温say 〝Hi〞,都幾搞嘢
音樂無界限

引用:
原帖由 ada1128 於 2008-4-28 22:56 發表

童哥會否有好收場呢
可能最後一次的神遊物外大法用係韓琳兒身上
音樂無界限

今期徐達見鐵木真捽手掌運起雷神力...
徐達竟然話:『起手式已非同小可...』
R哂頭...鐵木真捽手掌都話『起手式已非同小可...』
音樂無界限

我只想知劉伯温的武功去到邊,由創刋到依家...除咗老年劉伯温谷盡功力去接老朱一記手刀外,其餘咁多期都係冇乜點出手打過,所以都幾期待李善長 & 劉伯温的『首席軍師之爭』
音樂無界限

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2008-6-23 13:46 發表
嘩,睇今期個勢老黃老李你地唔係諗住整呀豬排嚟同呀劉伯温一齊呀,老劉話晒都幾型吖又好武功又好智慧,無個月影姬咁上下嘅都襯佢唔起啦,仲要咁大塊吉列黑椒隊埋嚟!濟架大佬!
特登整一格劉伯温同肥婆一齊〝印掌紋〞,睇嚟劉伯温點都走唔甩 lu
音樂無界限

估唔到個肥婆識得道術...
宋帝昺知道朱元璋有紫龍帝氣就落咗order要殺老朱,但如果宋帝昺遇上有金龍帝氣的魔童,又會唔會大大聲話殺陳友諒?
而且故事入面張士誠又唔知有冇皇帝命...徐壽輝又唔知有冇機會出場
音樂無界限

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。