推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[檔案] 重貼...搞人地阿媽

she has a very good body shape !!!
i wish i have neighbor like this haha
thanks

very good, support

more more more pls!!!

Good Post, Support

引用:
原帖由 nasabug 於 2011-4-27 02:55 發表
經版主多番刪文,再post多次

有冇巴打記得我插過呢件大陸C9仔呢?
(住我幢樓附近,唔識廣東話,成日搵我幫手)
舊年個BB仔得幾個月大,我係BB床隔離搞佢媽媽

因為呢年來插開第二個,少咗插件C9仔
最近上去插 ...
重有無開波呀?

Support good post

Support good post

引用:
原帖由 jumboleung 於 2011-6-14 13:21 發表
重有無開波呀?
自從搞掂樓下條靚妹,真係少咗玩個C9仔
有機會我都想玩一王二后呀! 有次玩過,比兩條女含不知幾過癮!

搞人地阿媽

引用:
原帖由 dog1 於 2011-6-15 10:10 發表
brothers I want you play my old mother and let me enjoy

版主按 : 本版並不接受私人照片。
叫得做你媽,太老了

引用:
原帖由 hohosex1990 於 2011-6-18 22:54 發表
哇...nasabug  c hing 你唔掂個C9仔...比我試下嘛...
我冇話唔掂,係掂少咗姐!!
呢件C9仔唔吊唔舒服

CHing
你就好喇,搵到咁正嘅C9......指教

引用:
原帖由 Water0man 於 2011-6-20 15:38 發表
CHing
你就好喇,搵到咁正嘅C9......指教
仲有D仲正,不過唔比我影

試過X險樂園識到個內地人母,可惜最後關頭唔比搞
亦正亦邪

引用:
原帖由 kakaol 於 2011-6-22 23:10 發表
試過X險樂園識到個內地人母,可惜最後關頭唔比搞
可惜! 除咗冒險樂園,西九龍中心都好易搭上大陸C9仔同靚妹仔

引用:
原帖由 nasabug 於 2011-6-22 23:15 發表

可惜! 除咗冒險樂園,西九龍中心都好易搭上大陸C9仔同靚妹仔
ching,過幾招黎學下野~

引用:
原帖由 shawn_baros 於 2011-6-22 23:22 發表

ching,過幾招黎學下野~
博大霧搭嗲咋喎! 十個有九個唔采你,冇得學
你估我唔想吊學生妹咩

引用:
原帖由 nasabug 於 2011-6-22 23:45 發表

博大霧搭嗲咋喎! 十個有九個唔采你,冇得學
你估我唔想吊學生妹咩
我想食c9 想知ching係點樣可以上到佢地? 係米通常都要見過好多次先上鈎?

引用:
原帖由 shawn_baros 於 2011-6-22 23:53 發表

我想食c9 想知ching係點樣可以上到佢地? 係米通常都要見過好多次先上鈎?
咁緊係啦! 最好好似我呢D結咗婚既麻甩佬,反而佢地有機心
扮好人幫佢地整電掣整水喉,有野話一齊買會平D,乘機上屋企
咁就一野擒佢地,好多都就範,兩母女搞晒我都試過
佢地好多都老公鬼咁老學人返大陸娶老婆,一係就賣咸鴨蛋,一係就中港司機,一係就..... 多到唔識講,成日唔係間屋度,玩過夜吊人老婆都得!

引用:
原帖由 nasabug 於 2011-6-23 00:06 發表

咁緊係啦! 最好好似我呢D結咗婚既麻甩佬,反而佢地有機心
扮好人幫佢地整電掣整水喉,有野話一齊買會平D,乘機上屋企
咁就一野擒佢地,好多都就範,兩母女搞晒我都試過
佢地好多都老公鬼咁老學人返大陸娶老婆 ...
真係正到爆~不過點先知邊d係姣到出晒水? 最怕擒錯人就大劑

引用:
原帖由 shawn_baros 於 2011-6-23 00:12 發表

真係正到爆~不過點先知邊d係姣到出晒水? 最怕擒錯人就大劑
係好冒險架! 但要試探否則就出事,隨時比人叫非禮

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。