推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[檔案] 重貼...搞人地阿媽

引用:
原帖由 nasabug 於 2011-6-23 00:14 發表

係好冒險架! 但要試探否則就出事,隨時比人叫非禮
不如分享下你會點試探~

嘩,偶像!!:adore:
樓主有冇msn / QQ
俾小弟跟你學下野!:adore:

引用:
原帖由 nasabug 於 2011-6-23 00:06 發表 咁緊係啦! 最好好似我呢D結咗婚既麻甩佬,反而佢地有機心扮好人幫佢地整電掣整水喉,有野話一齊買會平D,乘機上屋企咁就一野擒佢地,好多都就範,兩母女搞晒我都試過佢地好多都老公鬼咁老學人返大陸娶老婆 ...
兩母女搞晒 有冇分享

生過仔仲咁多身材直得多的小佢真係有啲9硬...

引用:
原帖由 nasabug 於 2011-6-23 00:06 發表

咁緊係啦! 最好好似我呢D結咗婚既麻甩佬,反而佢地有機心
扮好人幫佢地整電掣整水喉,有野話一齊買會平D,乘機上屋企
咁就一野擒佢地,好多都就範,兩母女搞晒我都試過
佢地好多都老公鬼咁老學人返大陸娶老婆 ...
勁喎!!! 可唔可以講下你係點搞晒兩母女呀

愿闻其详啊。。。。
引用:
原帖由 nasabug 於 2011-6-22 16:06 發表

咁緊係啦! 最好好似我呢D結咗婚既麻甩佬,反而佢地有機心
扮好人幫佢地整電掣整水喉,有野話一齊買會平D,乘機上屋企
咁就一野擒佢地,好多都就範,兩母女搞晒我都試過
佢地好多都老公鬼咁老學人返大陸娶老婆 ...
Never look back and no regret

Never tried fucking mom before her son wor

Support support

thanks for sharing

引用:
原帖由 winnie85 於 2011-6-24 17:58 發表

勁喎!!! 可唔可以講下你係點搞晒兩母女呀
近幾個月既事黎,另一個C9仔
只不過冇係度講

個C9個仔越黎越大,開始識企,上去卜佢老母都麻煩咗

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 nasabug 於 2011-6-26 01:31 發表

警鍾ball
ching,可以分享埋個2母女段故嗎?

引用:
原帖由 shawn_baros 於 2011-6-26 02:06 發表

警鍾ball
ching,可以分享埋個2母女段故嗎?
始終生過仔,乳云深色呢!

個兩母女個媽係好後生比條仔搞大咗個肚
條女都係得34-5
你知啦!o靚仔o靚妹玩大咗好兒戲結咗婚,玩咗幾年就玩完
我住呢D舊區有好多呢D例子,冇邊個家庭正常,唔係單親就新移民

引用:
原帖由 GINGHI2 於 2011-6-26 02:19 發表
打乜野問號

引用:
原帖由 nasabug 於 2011-6-26 02:17 發表

始終生過仔,乳云深色呢!

個兩母女個媽係好後生比條仔搞大咗個肚
條女都係得34-5
你知啦!o靚仔o靚妹玩大咗好兒戲結咗婚,玩咗幾年就玩完
我住呢D舊區有好多呢D例子,冇邊個家庭正常, ...

呢件非常正啊。。。。你唔得闲我可以代劳啊!
引用:
原帖由 nasabug 於 2011-6-25 17:31 發表

Never look back and no regret

師兄, 好利害呀! 佩服!!!

CHING兄真係經驗豐富

講下你搞兩母女個d 情節黎聽下啦...

引用:
原帖由 drib 於 2011-6-26 23:10 發表
講下你搞兩母女個d 情節黎聽下啦...
要講又要寫一大篇...
本帖最近評分記錄
  • fnxm 體力 +1 讚! 2011-7-30 09:10

very good figures!  Ching, you are so lucky!  thanks for sharing your experience!

引用:
原帖由 nasabug 於 2011-6-27 00:56 發表 要講又要寫一大篇...
好多人好其待

这是你妈吗??????

我想和你一起操她的骚逼,射进她的小学

相遇是世上最美的事…因為有你在這個世界變的精采
送你12顆心早上舒心.出門順心.路上小心.遇事耐心.
做事細心.交友留心.待人誠心.對自己有信心.回家開心.
夜裡安心.天天開開心心

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。