推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

新一年繼續花天酒地夜夜笙歌

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-8 12:11 PM 發表

聽日帶包pampers返工..
問小卡借住先

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-8 12:24 PM 發表

一塊pampers兩份用...???......
CUT開二份用

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-8 12:29 PM 發表

會漏水架......
順便測下防水能力, 唔掂去投拆佢,,,,幫小卡卡補償下d尿片費, 嘩, 呢招絕, 真係越諗越興奮~~~~~~~~

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-8 12:42 PM 發表

唔知舉報有冇獎金既呢?
舉報咩呀,人地講到貢興奮~~~

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-8 12:45 PM 發表

突然間有少少寒意喎...
woooooooooo, 唔得咩...回光反照嘛

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-8 12:51 PM 發表

回完又, 完再回...
唔好意思, hide到你成身都係.....

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-8 12:53 PM 發表

舉報佢版主度, 有人打版主囉
打版主會唔會扣份架....

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-8 12:55 PM 發表

駛唔駛黎個big hug...
都好.......
呀酒版版主,,,冰個冰個呢...過黎抱抱a公子啦

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-9 10:55 AM 發表

上面有個小妹妹要喎...
冰個

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-9 01:33 PM 發表

你係唔係妹妹仔先?
係鴰 就係你囉
唔係鴰 搵第個囉
唔係
但我怕你地二隻果蒸腫 蛤我小卡

三位院友, 你地今日又直左藥未? 我都未直 唔怪得言無論次

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-9 02:24 PM 發表

嘩!!!!有女院友呀...
禽日我扮左女警捉你地呢班淫賊, 今日想玩咩遊戲 ~~~~~~~~~

玩偷走喇~~~~~~~~~~~~你地

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-9 03:01 PM 發表

你對個治療程序都好熟悉喎~ 院友4號
你係幾號~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-9 05:34 PM 發表

佢梗係一號喇...
傻a又幾多號?

[fly][/fly]

呢門係我專長

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-10 07:36 PM 發表

大件事, 版主頭頂 fly C ......................

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-11 12:57 AM 發表

..................................冷賤啲!! 見多幾次就慣架喇!!
冷賤唔到喇.....姣驚呀, 攞d啤酒黎定定驚, 辟邪先

相關搜索目錄: 啤酒

i'm siu ka ka ar.......

a kung chi lei ho ar.....oi chow fly sau kung la, ho yeah

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-11 05:29 PM 發表

kung hei siu kar kar ho fly sau kung...ngor chun yau ho noi sin sau kung ah...
kam lei mi ho cham lor?  gei duck sick siu siu yeah sin ar.......

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-11 05:49 PM 發表
嘩~~~~
好大堆外星話呀!!!
外星話始父, 你返黎喇......

lei sau duck kung mi ar.....oi chow fly la.....

即到
二位午安~午安~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。