推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

新一年繼續花天酒地夜夜笙歌

.........
--------------------
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-9 10:55 AM 發表
上面有個小妹妹要喎...
你上面定我上面? 定係大陸上面? ...
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-9 12:39 PM 發表
冰個
你係唔係妹妹仔先?
係鴰 就係你囉
唔係鴰 搵第個囉
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-9 01:33 PM 發表

你係唔係妹妹仔先?
係鴰 就係你囉
唔係鴰 搵第個囉
唔係
但我怕你地二隻果蒸腫 蛤我小卡

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-9 13:52 發表

唔係
係裹蒸傻呀!!?

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-9 01:31 PM 發表

你上面定我上面? 定係大陸上面? ...
你果層好似係頂樓黎喎, 邊度仲有上面......大陸上面就有千千萬萬個, 點止一個...

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-9 01:52 PM 發表

唔係
好似係鹹肉粽似d喎...

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-9 02:04 PM 發表

係裹蒸傻呀!!?
唔爭在加埋你...

三位院友, 你地今日又直左藥未? 我都未直 唔怪得言無論次

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-9 02:21 PM 發表
嘩!!!!有女院友呀...

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-9 02:24 PM 發表

嘩!!!!有女院友呀...
禽日我扮左女警捉你地呢班淫賊, 今日想玩咩遊戲 ~~~~~~~~~

玩偷走喇~~~~~~~~~~~~你地

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-9 01:52 PM 發表
唔係
如果裹蒸傻都烚到小卡卡就真係奇景囉
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-9 02:07 PM 發表
你果層好似係頂樓黎喎, 邊度仲有上面......大陸上面就有千千萬萬個, 點止一個...
咁上大陸睇下有冇人需要督督愛針lu~
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-9 02:09 PM 發表
好似係鹹肉粽似d喎...
再加d 鹹蛋足好喎
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-9 02:21 PM 發表
你對個治療程序都好熟悉喎~ 院友4號
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-1-9 03:01 PM 發表

你對個治療程序都好熟悉喎~ 院友4號
你係幾號~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-9 05:31 PM 發表

佢梗係一號喇...

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-9 05:34 PM 發表

佢梗係一號喇...
傻a又幾多號?

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-9 05:57 PM 發表

傻a又幾多號?
我既身份唔方便公開, 所以係冇號碼既...

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-9 18:14 發表

我既身份唔方便公開, 所以係冇號碼既...
其實你係院長呢個已經唔係秘密啦!??

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-1-9 06:17 PM 發表

其實你係院長呢個已經唔係秘密啦!??
爆響口...???呢樹唔係醉X幫既地盤喎...

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-9 05:31 PM 發表
好問題~
你估下先
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-9 05:34 PM 發表
佢梗係一號喇...
咁六合彩會開幾多號呀??
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

引用:
原帖由 alia 於 2007-1-9 06:47 PM 發表

爆響口...???呢樹唔係醉X幫既地盤喎...
要唔要殺人滅口呀? ...
食飯加飲酒
仲有班老友
就算飽到嘔
點會捨得走

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。