推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 遲來的報告---黑色星期五的旅程

遲來的報告---黑色星期五的旅程

黑色星期五早上,
决定出發到古都。
先坐車到沙田,
轉狗鉄,
大約11:50到籮胡過關,
趕12:00車。
平日過內地關直行就得,
但今就唔得,
俾海關女同志捉去打開背囊檢查,
睇唔到有嘢就放行。
而海關女同志亦不斷的捉人檢查,
睇嚟係同平日有D不同!
雖然被阻咗一阻,
憑我的敏捷身手,
都趕得上12:00前到8號車。
同上幾過星期唔同,
今日高速交通暢順,
12:45就到古都北站。
落車前以經發短訊到SN訂房同訂舊相好!
由北站坐11號公車到沙頭東大街,
再步行到目的地。
一到門前就落幾滴雨,
正要跑幾步入去時,
見到旁邊酒店有人揮手。
原來叫我由那邊入去。
睇清楚原來係有風雨的格局!
報上訂房密碼就好快帶我入房,
舊相好亦好快到!
同佢在床玩吓中貴利王玩意!
點知佢特然爆話:前幾日有便衣KA扮客人上黎,
就喺我間房捉咗女女,
最後公司贖人,
捉人時間大約在晚上八點。
所以日間應該安全。
咁我又做咗所有男人明知錯都做嘅事情,
除咗驚咗幾分鐘,
餘下的百多分鐘都在愉快中渡過!
離場後在S358坐公車回長安酒店,
S358重係工程中,
大塞車,
之前女女提醒5、6點坐車去長安酒店要成個鐘,
不過我就上回長安車站的長途車,
佢地會揾路走,
唔會走去塞!
落車後就走去食相對上安全食物--蘭州拉麵,
食完大約4點過少少,
無理由咁早走,
當然就係聾賭目足繩!
入到去一切正常,
先嚟彩耳,
然後目足,
黃牌女女樣子可遠觀,
身形不俗!
頭鐘我瞓咗,
都唔知有無幫我按,
第二個鐘到佢瞓喺度,
我幫佢按!
大約7點離場,
行去北站坐車走人,
咁樣就完成一日旅程。
大約10點幾返到屋企,
點知在QQ上見女女話10點幾放エ,
大家應知乜事啦!

相關搜索目錄: 工程 酒店
本帖最近評分記錄
  • Kingcwk 體力 +38 多謝分享 2011-5-16 18:32
  • Kingcwk 威望 +38 多謝分享 2011-5-16 18:32
  • Kingcwk 金錢 +38 多謝分享 2011-5-16 18:32
  • robertchan 體力 +25 多謝分享 2011-5-15 23:45
  • robertchan 威望 +25 多謝分享 2011-5-15 23:45
  • robertchan 金錢 +25 多謝分享 2011-5-15 23:45

一Q師兄, Black Friday 你都唔箄黑. 像我们這批小師弟晚上八九点返學, 才是黑色星期五

金色威尼B? 吾知現在女女質素如何呢?

星期高較為好小小,龍島只係PE,其他正常。
果日我在B區沐足,同我按果個沐足妹話要將度門打開小小留條 lar,因為有檢查,死得!
[img=247,181][/img]

相比尋日是好過黑色星期5,氣氛無咁緊張
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 robertchan 於 2011-5-15 23:49 發表
星期高較為好小小,龍島只係PE,其他正常。
果日我在B區沐足,同我按果個沐足妹話要將度門打開小小留條 lar,因為有檢查,死得!  
烏沙某/足場一日查3次查足3日,當中有便衣工按巡邏,另外據GC所講海X灣有女女/客人斷正

引用:
原帖由 robertchan 於 2011-5-15 23:49 發表 星期高較為好小小,龍島只係PE,其他正常。果日我在B區沐足,同我按果個沐足妹話要將度門打開小小留條 lar,因為有檢查,死得!  
羅白教授,好耐無同你請安la,睇來你長期係ca度玩,真係風雨不改

引用:
原帖由 4eyelo 於 2011-5-16 13:19 發表

羅白教授,好耐無同你請安la,睇來你長期係ca度玩,真係風雨不改
牛師兄,您好!好久不見了!

深圳一年四季365日,無論邊間場,每分每秘都有嚴打危機,不好玩。東莞城鎮與之相比,安全得多了。
如果不玩桑拿,只玩推拿沐足,CA已經夠玩了。

古都K就好正常。。我当日都去了一家。。一个人在大厅玩。。听女女讲一切正常。。但就收敛了一些。。之前几人我们在房间玩的确是稍收敛了。。少了好多游戏。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-5-16 14:21 發表
古都K就好正常。。我当日都去了一家。。一个人在大厅玩。。听女女讲一切正常。。但就收敛了一些。。之前几人我们在房间玩的确是稍收敛了。。少了好多游戏。。 ...
一個人係大廳玩。。。真係好少見喎。。仲要係古都添。。。。
。。我果日都係x河服裝城附近食豬肚雞。。。。

引用:
原帖由 robertchan 於 2011-5-16 13:29 發表

牛師兄,您好!好久不見了!

深圳一年四季365日,無論邊間場,每分每秘都有嚴打危機,不好玩。東莞城鎮與之相比,安全得多了。
如果不玩桑拿,只玩推拿沐足,CA已經夠玩了。
Robert 兄,深圳真的是這樣恐怖?
過去既事就係過咗去既事;現在既事就係去做愛做既事。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-5-16 17:33 發表

一個人係大廳玩。。。真係好少見喎。。仲要係古都添。。。。
。。我果日都係x河服裝城附近食豬肚雞。。。。
似私会多D, 八点半到。。坐一阵就同女女去吃饭。。返来再坐一阵就返房。。

引用:
原帖由 retire07 於 2011-5-16 19:07 發表

Robert 兄,深圳真的是這樣恐怖?
你試下問是但一位資深師兄,都可以比到同一個答案你。冇一間場是鐵竇,派唔派夠,後台幾時換人,冇人會知。邪場最常用之手法係借屍還魂,掃完之後,轉名再開,十八個星期後又一個好場,犧牲既都係客人。

引用:
原帖由 robertchan 於 2011-5-16 21:22 發表

你試下問是但一位資深師兄,都可以比到同一個答案你。冇一間場是鐵竇,派唔派夠,後台幾時換人,冇人會知。邪場最常用之手法係借屍還魂,掃完之後,轉名再開,十八個星期後又一個好場,犧牲既都係客人。
Robert 兄,謝謝答覆。

我不時到皇馬x會玩,這個場安全嗎?

引用:
原帖由 retire07 於 2011-5-17 17:28 發表

retire07師兄!你是否不明白Robert 兄的說話?那一個告訴你那一個場是百份百安全的,都是老點你的!你還問?!

引用:
原帖由 retire07 於 2011-5-17 17:28 發表

呢間場好多輸兄都成日去,我以前都係成日去捉rat,應該冇事的。

問心講,醉翁之意不在酒,去呢間場我唔會貪佢正骨標青過其他正場,只因為有增值服務出下 fire.

不過世事無絕對,嚴打期間,所有提供推油既正場都有risk,問題唔係你點樣玩,而係果班友等唔等錢洗,想唔想"砌"你,同埋間場果排有冇派足$$$。

呢間場好多人去捉 rat的,風險程度當然比邪場低好多,但未必代表冇risk,凡事小心。

引用:
原帖由 Dsample 於 2011-5-15 22:47 發表
金色威尼B? 吾知現在女女質素如何呢?
應該唔係呢個場,佢隔離都冇酒店!
最有可能都係xx會所,旁邊就係酒店,加上囡囡說話內容上星期我都親耳聽過,不過時間係凌晨一點左右!

相關搜索目錄: 酒店
精英盟會頂瓜瓜,目標明確無偏差,兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

恭喜大佬一路平安!下次再来时就不同了,绝对没事

引用:
原帖由 robertchan 於 2011-5-17 22:01 發表

呢間場好多輸兄都成日去,我以前都係成日去捉rat,應該冇事的。

問心講,醉翁之意不在酒,去呢間場我唔會貪佢正骨標青過其他正場,只因為有增值服務出下 fire.

不過世事無絕對,嚴打期間,所有提供推油 ...
謝謝Robert兄詳盡分析。重以為不去邪場就安全。

引用:
原帖由 retire07 於 2011-5-19 00:15 發表

謝謝Robert兄詳盡分析。重以為不去邪場就安全。
正場正按是安全,正場邪按就有風險。以皇x為例,供on又點會唔知間場有景轟,只不過係在有"秩序"之情況下運作,所以相安無事。

最近那里都不安全。

怎麼都沒照片呢…分享一下吧

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。