推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

73 123
發新話題

[灌水] CP尋晚又有公安查大場k

CP尋晚又有公安查大場k

收到風, 有間傳左好耐既大場k
尋晚又有大規模查牌!

唔知係咪派片出現問題, 定係有人響果度攪過事
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-5-19 11:46 發表
尋晚又有大規模查牌!

吴系饭堂丫嘛。。礼拜六去开饭呀。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-5-19 12:34 發表

唔係呀....

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-5-19 14:11 發表

唔係呀....
好彩蔗。。吴系无饭开啦。。 。。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-5-19 14:24 發表

好彩蔗。。吴系无饭开啦。。 。。。。
你點會無飯開啞!你的女友多如恆河沙數,隨便打個電話都應接不下喇!可以阿信加姐妹私會雙飛啊!唔去K,省下的錢都夠俾囡囡喇!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-5-19 16:27 發表

你點會無飯開啞!你的女友多如恆河沙數,隨便打個電話都應接不下喇!可以阿信加姐妹私會雙飛啊!唔去K,省下的錢都夠俾囡囡喇!
甘ainy 哥要在k 不斷招攬新血,吳系點夠多可以安排一星期的活動啊。。。。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-5-19 16:27 發表

系播。。买几箱啤酒返房劈到趴都吴使几旧水啦。。

相關搜索目錄: 啤酒

回復 7# 的帖子

Denny 哥,你真的太小看了AINY哥了!他的電話本,成寸厚啊!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-5-19 16:49 發表
Denny 哥,你真的太小看了AINY哥了!他的電話本,成寸厚啊!
係咪應該用呎來度呢..哈哈

引用:

佢先排咪情緒低落既 ...
不如查下海嫂戶口睇下有幾多個姊妹,黎個全家抄 ...

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-5-19 11:46 發表
尋晚又有大規模查牌!

据探子回報,某官二代係度發爛渣 ... 半個鐘收隊啦
我同事今日下畫招呼幾個客到荒島SN,回sms道:下午已人山人海 ... 房費升呢兩舊、肉價升呢5/6舊、全部恐龍暴龍 ...

引用:
原帖由 AINY 於 2011-5-19 12:34 發表

點解唔聽日去?

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-5-19 19:14 發表

點解唔聽日去?   
我下午有空在CP等你飲茶

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-5-19 20:20 發表

我下午有空在CP等你飲茶
我晚飯至有空 ...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-5-19 19:14 發表

點解唔聽日去?   
听晚要留港陪客呀。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-5-19 21:14 發表

我晚飯至有空 ...   
我8:00pm 前要走....去接機....吃不?

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-5-19 21:36 發表

我8:00pm 前要走....去接機....吃不?
下星期一 lor ...

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-5-19 16:49 發表
他不用電話薄甘落後,也不夠用,用了16G memory 的電話啊。。。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 AINY 於 2011-5-19 16:48 發表

系播。。买几箱啤酒返房劈到趴都吴使几旧水啦。。
搭枱得吾得......

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-5-20 09:39 發表

搭枱得吾得......
有空就来一起玩啦。。饭堂呀。。

引用:
尋晚又有大規模查牌!

都係小心為上

回復 12# 的帖子

咁仲去,
我去了美X SN
現在都在後悔中
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 血魔 於 2011-5-22 08:34 發表
咁仲去,
我去了美X SN
現在都在後悔中
哩排你都成日出洞喎。。。。。。。。。

回復 24# 的帖子

老婆不在,自由身啊

AA,说的3千贵价团,怎麽还没有
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

73 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。