推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] 揞名爆

揞名爆

睇忽周有個'揞名爆'topic,係度玩下野,估中下次10個Timway圈中人,由飛鴻送出寶芝林(東門)壯陽茶一包.嘻嘻。

其他網友,唔好意思,玩玩小圈子遊戲。

1. 某某自稱身體某部份'長',與A版小龍女公然在求幫主生日party搞局,令求幫主當眾劏白鶴,至今仍未能....

2. 某人又自稱'細',在K被輪後,第二朝連條底橫都不見了...

3. 某某一向與飛鴻都係火雲邪神後人,專與小妖女為伍,條友常嘆五味都嫌少,小喇叭! 最近條友仔飲井水飲到short交左,竟然當個女朋友面前問飛鴻,深圳邊度有天主教堂,你叫飛鴻點答

4. 某人咀太硬了,竟被囡囡投訴吮壞了粒'的'...

5. 某某嫉惡如仇,竟在公車上不甘被劫,與劫匪開拖,後果?....何俊仁....

6. 某某常以一敵數,瘦蜢蜢但有極強戰鬥力,外型似倚天屠龍記個光明右使范遙...

7. 邊個嗜幼齒類動物,現任常平雄獅揸fit人

8. 邊個元老大大聲用普通話話去'斗門'係去'deal門'?令班弟兄唔知去左邊度deal...隻門

9. 邊個大佬外號timway社工,但又自稱'粗人',專喜半夜去輔助班不歸家少女 or 婦女

10. 某某就是出名多靚女伴,個個似明星,如葉漩、佘詩曼、蕫潔....(太多好野不能盡錄),令某些愛濫交常吃扒的弟兄(如:烈火:bird:) 眼紅而常唔抵得某某依紅偎翠說些酸溜溜的話...

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 飛鴻 於 2006-8-27 06:24 AM 發表
睇忽周有個'揞名爆'topic,係度玩下野,估中下次10個Timway圈中人,由飛鴻送出寶芝林(東門)壯陽茶一包.嘻嘻。

其他網友,唔好意思,玩玩小圈子遊戲。

1. 某某自稱身體某部份'長',與A版小龍女公然在 ...
"機構工作人員及家屬"可否參加呢?

相關搜索目錄:
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

當然歡迎,不過幫主係中唔晒真係要罰飲壯陽茶 wor...

敢唔敢先?

中九條都要飲 wor...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 飛鴻 於 2006-8-27 06:33 AM 發表
當然歡迎,不過幫主係中唔晒真係要罰飲壯陽茶 wor...

敢唔敢先?

中九條都要飲 wor...
有壓力 有壓力...

相關搜索目錄:
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 飛鴻 於 2006-8-27 06:24 AM 發表

1. 某某自稱身體某部份'長',與A版小龍女公然在 ...
長毛叔叔 ~~

2. 某人又自稱'細',在K被輪後,第二朝連條底橫都不見了...
細魔 ~~

3. 某某一向與飛鴻都係火雲邪神後人,專與小妖女為伍,條友常嘆五味都嫌少,小喇叭! 最近條友仔飲井水飲到short交左,竟然當個女朋友面前問飛鴻,深圳邊度有天主教堂,你叫飛鴻點答?
筆突

粒丁

5. 某某嫉惡如仇,竟在公車上不甘被劫,與劫匪開拖,後果?....何俊仁....
超人哥哥

6. 某某常以一敵數,瘦蜢蜢但有極強戰鬥力,外型似倚天屠龍記個光明右使范遙...
志偉好朋友 --->   網名唔知∼∼

7. 邊個嗜幼齒類動物,現任常平雄獅揸fit人?
LAFITE~~  和 志偉 都係 ∼∼

8. 邊個元老大大聲用普通話話去'斗門'係去'deal門'?令班弟兄唔知去左邊度deal...隻門
a-chiu~~

9. 邊個大佬外號timway社工,但又自稱'粗人',專喜半夜去輔助班不歸家少女 or 婦女?
  真係唔知WOR~~  應該係求幫主啦 ∼∼

10. 某某就是出名多靚女伴,個個似明星,如葉漩、佘詩曼、蕫潔....(太多好野不能盡錄),令某些愛濫交常吃扒的弟兄(如:飛鴻) 眼紅而常唔抵得某某依紅偎翠說些酸溜溜的話...
KMY 師傅

"蔡瀾話: 愛是甚麼?愛是無條件的奉獻,如果是真的感情的話,即使他花心就讓他花心好了。"

唔想咁快開晒出黎, 其他人無得玩, 就用背語喇!

1. 某某自稱身體某部份'長',與A版小龍女公然在求幫主生日party搞局,令求幫主當眾劏白鶴,至今仍未能....
答案: 香港政界人物

答案: 澳門冠軍人馬 (過左今晚才知)

3. 某某一向與飛鴻都係火雲邪神後人,專與小妖女為伍,條友常嘆五味都嫌少,小喇叭! 最近條友仔飲井水飲到short交左,竟然當個女朋友面前問飛鴻,深圳邊度有天主教堂,你叫飛鴻點答?
答案: "五行"船長

答案: 呢個真係唔知

答案: 超乎常人的朋友

答案: 入左魔道果個?

答案: 一隻法國酒?

答案: 唔通係...唔好意思講

9. 邊個大佬外號timway社工,但又自稱'粗人',專喜半夜去輔助班不歸家少女 or 婦女?
答案: 唔係我係va?

10. 某某就是出名多靚女伴,個個似明星,如葉漩、佘詩曼、蕫潔....(太多好野不能盡錄),令某些愛濫交常吃扒的弟兄(如:烈火) 眼紅而常唔抵得某某依紅偎翠說些酸溜溜的話...
答案: 呢個咪係"駛出真功夫"果個囉!

RE: 求幫主

1. 答案: 香港政界人物
2. 答案: 澳門冠軍人馬 (過左今晚才知)
3. 答案: "五行"船長
4. 答案: 呢個真係唔知 (唱歌好好聽)
5. 答案: 超乎常人的朋友
6. 答案: 入左魔道果個? (果條友咁孤寒,一敵眾?)
7. 答案: 一隻法國酒? (咁阿老三點算?)
8. 答案: 唔通係...唔好意思講
9. 答案: 唔係我係va?  
10. 答案: 呢個咪係"駛出真功夫"果個囉!

1. 長毛叔叔 ~~
2. 細魔 ~~
3. 筆突
4. 粒丁
5. 超人哥哥
6. 志偉好朋友 --->   網名唔知∼∼
7. LAFITE~~  和 志偉 都係 ∼∼
8. a-chiu~~
9. 真係唔知WOR~~  應該係求幫主啦 ∼∼
10. KMY 師傅

RE: 求幫主 n 烈火

都係中得6題

引用:
原帖由 烈火 於 2006-8-27 07:18 AM 發表

長毛叔叔 ~~

細魔 ~~

3. 某某一向與飛鴻都係火雲邪神後人,專與小妖女為伍,條友常嘆五味都嫌少,小喇叭! 最近條友仔飲井水飲到short交 ...
Answer of 6.: 冰河 (死仔烈火, 佢夠係你朋友囉! )

Answer of 7.: 烈火 (個答案肯定係, 條友仔出名係"幼齒怪獸"! )

引用:
原帖由 飛鴻 於 27/8/06 14:24 發表
10. 某某就是出名多靚女伴,個個似明星,如葉漩、佘詩曼、蕫潔....(太多好野不能盡錄),令某些愛濫交常吃扒的弟兄(如:烈火) 眼紅而常唔抵得某某依紅偎翠說些酸溜溜的話...
0甘牙察﹐唔似黃師傅作風﹐似佢徒弟阿蘇多D !

引用:
原帖由 Olson 於 2006-8-28 12:07 PM 發表

0甘牙察﹐唔似黃師傅作風﹐似佢徒弟阿蘇多D !

師傅,幾時開估

比D貼士先:[/color]

答案: 最近邊個活躍版友突然改邪歸正...靜晒?:bird:

答案: A貨阿倫

答案: 剛剛有post在常平擒下小肥肥(欣宜)

答案: 又名Mainlander

3. 答案: 最近邊個活躍版友突然改邪歸正...靜晒?
魔仔

4. 答案: A貨阿倫
小弟幾時吮壞囡囡粒'的'呀?

6. 答案: 剛剛有post在常平擒下小肥肥(欣宜)
聯邦軍白色惡魔~RX-78-2

7. 答案: 又名Mainlander
大陸仔~阿火

相關搜索目錄: 聯邦

BINGO

小弟幾時吮壞囡囡粒'的'呀

係你自已係CA嘉年華城食早餐講既 WOR....,血魔都係度聽住你講

引用:
原帖由 KMY89 於 2006-8-30 09:06 PM 發表
小弟幾時吮壞囡囡粒'的'呀?

係你自已係CA嘉年華城食早餐講既 WOR....,血魔都係度聽住你講
死喇!失憶添,完全記唔起!

引用:
原帖由 飛鴻 於 2006-8-30 10:04 AM 發表
比D貼士先:color]

答案: 剛剛有post在常平擒下小肥肥
唔得!我做左使唔做右使

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。