推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 基 金 表 現 走 勢

基 金 表 現 走 勢

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
本帖最近評分記錄
  • HJ2127_ATR1 體力 +28 精品文章 2007-1-5 09:32
  • HJ2127_ATR1 威望 +28 精品文章 2007-1-5 09:32
  • Sharp902 體力 +3 感謝整理各基金表現 2007-1-3 17:51
  • Sharp902 威望 +3 感謝整理各基金表現 2007-1-3 17:51

其實仲有 D 老友記 Post 貼士但無計住數,歡迎佢地 2007 年加入齊齊玩,包括 Mazda 9;sschow........      

金巴嚮隔離版就有個 Account,襯新年洗底兼出番貼士,益下街坊啦  

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-1-3 01:08 PM 發表

強!
你都一齊玩啦!!!

引用:
原帖由 中年地盤佬 於 2007-1-3 01:17 PM 發表

最好每個基金都 set 埋個本金落去,方便輝哥仔做番個基金升降走勢圖表      
即時改左兼加左個『本金』俾自己,作大 D 驚死無得玩      希望輸唔晒  

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-3 01:48 PM 發表

既然你肯做基金經理,就係到開番隻基金洗底,呢兩日比較忙,遲多兩日先開,目標暫時係嬴番夠上次隻基金番黎。 
  熱 烈 期 待

整理下先  
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 cationic 於 2007-1-3 07:11 PM 發表

基金管理局Sax局長,我d數據仲未update好。睇表。
  多謝提醒,仲有排執   

執好之後由豆豆接手局長一職  

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-3 07:51 PM 發表

又要整理下啦, 已經前後七位啦
點解我只數到六個???咁猛?  

基 金 一 覽 表  

截 至 今 天 基 金 成 績  

引用:
原帖由 Sharp902 於 2007-1-4 09:37 AM 發表
小弟的基金目標既然是一架車仔,所以改名為車仔基金,麻煩基金局局長UPDATE一下

豆豆局長,嗌妳呀!仲唔行動???  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-1-6 11:35 AM 發表
各基金成立日期及目標  
豆豆秘書長:

丹尼斯基金目標應該係贏番佢失落左o既 7262,所以目標應為 14524,目標回報率底為 100%。

請基金經理 Mr. Dennis HJ 親臨確認。

備註:另大膽盲拳亦已成立庚子基金,請補誌有關檔案。

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-6 11:54 AM 發表
你真知我心意,特別送上一封多謝信比你笑納 ,不過 send 左比你大老 Sax 兄 。
大佬已收到有關資訊,詳細情況將另函垂詢,敬希不吝賜教!

引用:
原帖由 CHANGMAO 於 2007-1-6 05:38 PM 發表

公函致豆豆局長

公函致豆豆局長:

恭喜成立子論壇處理基金事宜,另可否將本 Thread 置頂 / 置亮,方便查閱。

玩 9 基金經理 ~ SAX

洗版成功,交俾彥祖繼續  

又訓過  

引用:
原帖由 onno1 於 2007-1-13 10:48 PM 發表

首先多謝豆姐做表給我們看清楚自己的基金走勢!

但表內我的基金名字怎會變成攞膽基本的!
  論錯字,豆豆認左第二,得保長可以認第一咋  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-1-14 12:59 PM 發表

你都睇唔到,仲笑我
我一早知啦,睇下我唔出聲仲有無人提妳之嘛?!?  

回復 #288 紅豆沙 的帖子

豆 豆 乜 咁 益 我 ? 等 我 威 一 陣 !?!

阿 Sharp 都贏 2 千幾,佢至係榜首嘛

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-16 09:53 發表
截止今天基金成績

Sax ba好犀利呀!  
其實我排第三咋   

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-3-16 11:00 發表

老哥,後面成村人呀  
仲好講,爭你  

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-3-16 11:00 發表

我又攪錯左?
你又錯,佢又錯,將錯就錯,坐下榜首先!!!  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。