推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

85 1234
發新話題

[上樓骨] 依家樓上 spa 咁多!大場關完一間又一間!租金?沒落?

依家樓上 spa 咁多!大場關完一間又一間!租金?沒落?

依家討論區好多樓上 spa !潮流?大桑拿場關完一間又一間!租金定係桑拿沒落?自己真係未試過樓上spa!大家分享下!

相關搜索目錄: SPA

ching, 我完全同意, 而家情況係 :
大場就價錢高, 囡囡質素高(要靚有靚,要有功夫有功夫), 客人質素亦高(比得起錢),
中場d價錢就晤貴但又晤平, 囡囡質素平平(總之就晤湯晤水),而且每況愈下, 客源漸漸減少(多數北上)
細場就勝在價錢平, 囡囡可以自己選擇豪放程度, 迎合而家香港經濟狀況,

引用:
原帖由 beegees 於 2011-6-10 04:35 發表
ching, 我完全同意, 而家情況係 :
大場就價錢高, 囡囡質素高(要靚有靚,要有功夫有功夫), 客人質素亦高(比得起錢),
中場d價錢就晤貴但又晤平, 囡囡質素平平(總之就晤湯晤水),而且每況愈下, 客源漸漸減少(多數北上 ...
Totally agreed. But still time need to go north is keeping us to spend in Hong Kong

回復 3# 的帖子

我也認同!呢排好像傻,個個?業主都放盤,一係狂加租!樓上不妨是另一出路!

回復 2# 的帖子

女女就好難講,講真要有運!我以前都要交唔少學費先遇到好!

今日終於獻上第一次 spa 經驗!

回復 5# 的帖子

本來去試師兄推薦海防道個間,上去(行三樓)四個人等?OMG, 唔係呀?之後落樓,又打去號稱可能係最貴的樓上spa ,滿?唔係呀!個段時間滿,都係下午點幾!唔係咁旺呀?怪唔得依家樓上spa係咁開!個老闆?話等一陣就有房,咁就信下喇!行去到 加連威,戰爭館對面,燒味大廈....上到去12樓,唔係呀!又要等?地方不算大,可以接受!問收幾錢? ...呢個價要等?咁就話下次了!

落到樓,見到個女女   我杯茶!就跟返睇下有無運!去到
10樓,唔出lift....個姐姐叫入喇睇下!大家明喇!開始報告如下;

地點:10 分 (10分) 方便也,加連威 "戰爭館" 對面 "燒味大廈 10樓 ,愛美麗

地方 :5分 (10分)清(一個字講晒)明喇!

員工 :8分(10分) 老板娘?Reception ??? 好熱情,一來就整權黑樂我飲,加分!得兩間房,一間有聲傳出 !問我係唔係第一次?我話,我的第一次好很久俾左人 !我杯茶換左衫出來同我坐! ,幾溫柔,個老板娘?拖埋我入房

設施:7分(10分) 講真,第一次上呢類spa ,唔知唔頭,個按摩沖涼池?成座個隻!都可以喇!唔知點比較!張床就幾大,成間房又係一個字 "清"。

女女 :叫COCO  9分(10分) 一起洗白白,好細心,好溫柔,做埋磨沙,玩埋雀!身材唔錯,先入為主,我杯茶呀,風騷個類!洗完就睡在床,但毛巾好像唔夠厚身,我慣左去桑拿! ....無計

Part one : 10分(10分)一按落身,就知龍與鳳,好力水,位準,我好彩了!真係唔錯,閒聊下原來大場出身,怪不得!

Part two : 8.5分(10分) RPP功夫,可以喇!可以再好點!轉身,換幾個位, 整招反手毒X鑽!!!ko左我!好很久沒試過咁喪!呢招唔係個個得!又俾我遇上!好!RPP同上圍扣少少分!

總結 : 完事出門口,個老板娘???RECEPTION 又問,典唔典呀?笑容答複!ok喇!去邊度次次都係咁講!盛惠 .......呢個價如果唔係呢條女呢個服務就難講了!見人見智!個老板娘送埋我,叫瑪基!話下次打俾佢BOOK時間,今日好彩先做到coco! 個個都係咁講!

報告完畢,我會再去,按和招呼係好好!

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 多謝分享 2011-6-13 09:31
  • 白貓兒 威望 +30 多謝分享 2011-6-13 09:31

引用:
原帖由 andykin 於 2011-6-10 16:57 發表 本來去試師兄推薦海防道個間,上去(行三樓)四個人等?OMG, 唔係呀?之後落樓,又打去號稱可能係最貴的樓上spa ,滿?唔係呀!個段時間滿,都係下午點幾!唔係咁旺呀?怪唔得依家樓上spa係咁開!個老闆?話等一陣就有房 ...
c-hing , 980 or 1280 ?

Ching,好似好吸人.

回復 7# 的帖子

後者

有人辭官歸故里   有人漏夜趕科場

回復 10# 的帖子

無心插柳! 比我先前桑拿洗費高少少...但條女俾到我返找的衝動! 下次會試下上面樓,睇下係唔係咁好!

回復 11# 的帖子

新瓶買賣舊酒, 來來去去又是那班底,無乜特別!

回復 6# 的帖子

Thanks for sharing!
Ching, can you describe more about the address (10/F?), bone girl is young or not? how much of the cost including part 2?
3qvm

回復 13# 的帖子

師兄已pm你

引用:
原帖由 andykin 於 2011-6-12 14:21 發表
師兄已pm你
Thanks, Ching
Let me try try la

回復 15# 的帖子

師兄,等你報告!個事頭婆?話有新野!

我俾果間"心xx水療""激左氣,呢排要休息下!

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 andykin 於 2011-6-12 14:21 發表
師兄已pm你
師兄唔介意的話可以SEND PM俾我 關於果D資料嗎?
睇落你D評語幾中肯 信得過你眼光!

回復 17# 的帖子

師兄,PM左你!等你報告!

回復 18# 的帖子

pm me too, thanks.

回復 19# 的帖子

師兄已pm你,有就出報告睇下!期待中!

PM Me too!THX!!

回復 21# 的帖子

pm 左你師兄!期待中!

引用:
原帖由 andykin 於 2011-6-13 11:57 發表
師兄,等你報告!個事頭婆?話有新野!

我俾果間"心xx水療""激左氣,呢排要休息下!
..
師兄, 昨日中午走訪, 到門口已聞兩名師奶煲冬瓜...bb巴巴...勢色唔對...轉身走人...去搵candy短聚算吧

相關搜索目錄: 水療

回復 23# 的帖子

到門口派報紙??哈!講笑!先打電話 book 喔! ..可能堡定靚湯你飲呢!

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 baby9394 於 2011-6-13 13:12 發表

師兄唔介意的話可以SEND PM俾我 關於果D資料嗎?
睇落你D評語幾中肯 信得過你眼光!
X2...有讚有彈先係正路!

85 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。