推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[上樓骨] 依家樓上 spa 咁多!大場關完一間又一間!租金?沒落?

Pm我.妳很中肯,多謝報告.

回復 26# 的帖子

已pm你師兄

師兄唔介意的話可以SEND PM俾我 關於果D資料嗎?
thanks
唔該!比枝call 啦我!

回復 28# 的帖子

pm 了、等你報告師兄!

$1280....too expensive

回復 30# 的帖子

師兄,好像個頭都係呢個價!上下樓都係!

引用:
原帖由 andykin 於 2011-6-16 13:32 發表
師兄,好像個頭都係呢個價!上下樓都係!
1280 only for RPP and RLC is too expensive...

回復 32# 的帖子

haha....do you think actually no more ???? as same style with 12/F...

引用:
原帖由 andykin 於 2011-6-10 16:57 發表
本來去試師兄推薦海防道個間,上去(行三樓)四個人等?OMG, 唔係呀?之後落樓,又打去號稱可能係最貴的樓上spa ,滿?唔係呀!個段時間滿,都係下午點幾!唔係咁旺呀?怪唔得依家樓上spa係咁開!個老闆?話等一陣就有房 ...
師兄可唔可以詳盡小小描述下呢個COCO個樣? 睇下是否我識得嗰個,如是得閑上去探下佢都好

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2011-6-19 00:54 發表
the only risk is those upstair spa are illegal, depends when it triggers the enforcement.
For any spa or sauna, as long as they have Part II, it becomes illegal, right C Hing ?

相關搜索目錄: SPA

回復 36# 的帖子

yes...so i don't know how to said....but one thing...don't be too open to talk part II on public area...right ?? c hing ??

回復 34# 的帖子

嘩!師兄,只講了名,你都可以聯想到是舊相好? 佢約27,8, 白白淨!眼大!瓜子面,風騷個種類!唔知係唔係你個舊愛呢?個老板娘昨日就call我有新女!我要是試了再向大家報告喇!

what is 戰爭館?

回復 39# 的帖子

今日事頭婆call 我話有學生妹?我就當係一般宣傳技巧!!點知!

相頭 : 09/10 (10分滿) 拿,師兄們,清純就係呢個樣!零化妝!好!好
身材 : 08/10 (10分滿) 中等,係唔肥唔瘦,好!好好!

總評 : 09/10(10分滿)

part one : 拿!真係唔識按,係唔知點做個種! 連幫我洗白白都唔識!全程係我教佢! 我唔鐘意教人,,但呢個例外!

part two : 講真,初戀的感覺呀!初夜的感覺呢!你明喇!無得頂!連所有陣勢都唔識!要我指教下......

同佢傾下,原來是某大學學生!(人講就信先).....無錢做暑期工,如果係講大話,我願意俾佢呃!真係純呢!......

人地時間無多,唔會多出現,要book請早,各位師兄!叫 angelbaby..... 佢話隨便咁叫!唔想俾人知佢真名......

多謝事頭婆介紹呢!

相關搜索目錄: 化妝 暑期工
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 andykin 於 2011-6-29 17:33 發表 今日事頭婆call 我話有學生妹?我就當係一般宣傳技巧!!點知! 相頭 : 09/10 (10分滿) 拿,師兄們,清純就係呢個樣!零化妝!好!好身材 : 08/10 (10分滿) 中等,係唔肥唔瘦,好!好好!總 ...
Thank you C-hing advice...

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 andykin 於 2011-6-29 09:33 發表
今日事頭婆call 我話有學生妹?我就當係一般宣傳技巧!!點知!

相頭 : 09/10 (10分滿) 拿,師兄們,清純就係呢個樣!零化妝!好!好
身材 : 08/10 (10分滿) 中等,係唔肥唔瘦,好!好好!

總 ...
Which spa you are talking about C Hing?

相關搜索目錄: SPA 化妝

回復 40# 的帖子

Hi Brother, could you PM detail information to me?
Thanks

引用:
原帖由 Adventure 於 2011-7-1 00:15 發表

Which spa you are talking about C Hing?
我也想知道,C Hing

相關搜索目錄: SPA

回復 44# 的帖子

c hing...pm you already..waiting your report !!!!!

回復 43# 的帖子

加連威 "戰爭館" 對面 "燒味大廈 10樓 ,愛美麗

回復 47# 的帖子

今日原本book 左初恋,但事头婆兑她不方便,唉。跟住hard sale 另一个,比初恋更好。又信一次。

外表 : 07 /10 ......slim...but short....around 155-160 cm...not too big...and around 23-27 yrs old.....

倏女叫 ling ling, 入房好细心打点我身上所有野。玩水又好细心打理我身上各位置。有免仔牙。哈。
part one : 8/10 睇身形估力水细。真是。但位好准。感觉好。但大力就好好。。。c hing like 力水细....就绝对合。

part two : 8.5/10 先一个BM。好。细细粒。身法好。好温柔。之后个免仔牙出勤。都是温柔。哈哈。之后再焕位。就 KO ......

终分 : 7.5-8/10 .....
其实不知点给分。约7.5-8....因想我初恋多少少...但呢个女其实做得ok....唉。沉了?唉
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 多謝分享 2011-7-8 09:29
  • 白貓兒 威望 +30 多謝分享 2011-7-8 09:29

哦 原來依度, 可尋回初戀 , 我又試吓先 ..

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。