推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

【丹尼斯基金】

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-1-6 09:38 AM 發表
研究一下潛力有幾高先

呃 post 為實  
引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-6 09:42 AM 發表
呢度咁多隻基金,有排你研究。
佢旨在呃 Post o者

我都係剛剛睇到佢自己話o個句

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-1-6 10:30 AM 發表

近兩日少黎嘛
呃得幾成功oY,終於過萬分啦  

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-8 05:57 PM 發表
可能我都要加密班次先得,你地開得咁密。 
梗係做多 d Deal 啦,交投暢旺 d 嘛,佣都分多 d   

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-11 09:22 AM 發表
2007 年 1 月 10 日 丹尼斯基金第 3 次格價匯報:
今次買左d高風險基金,預左冇期望,買左兩條飛,1 條 5x6 混合過關,只中一關,冇錢收,另 1 條半全場 3x4 一關都唔中,今次都係全軍覆沒。
高回報當然係高風險啦,好過買車仔 WIN 低風險零回報oY  

努力!!!

引用:
原帖由 taurus 於 2007-1-11 06:40 PM 發表

哈哈 我當係馬仔 D賠率坭睇咋. 但波仔有個缺憾就係唔知道有冇真金白銀交易過

再經歷過幫班荷蘭佬慶祝聖誕的教訓, 我唔再理乜野球隊, 落注時只買機會率. 改變 ...
真 高 人 也  

又無買,你都幾稀疏 BOR

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-15 09:57 AM 發表
2007 年 1 月 13 日 丹尼斯基金第 4 次格價匯報:
今次真係好彩,有兩組都要到 90 分鐘先知到個格價,買左條 4x5 讓球,兩隊打和,一隊嬴左,一隊羸半個盤,總算開到齋,另外條高風險 3x4 半全場,一場 ...
收番多少先下  

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-1-17 09:14 AM 發表
2007 年 1 月 16 日 丹尼斯基金第 6 次格價匯報:
今次只買一條 3x4 半全場,買和主,開晒主主。
已註明高風險,投資者應明白基金價格可升可跌的道理  

相關搜索目錄: 投資

回復 #191 HJ2127_ATR1 的帖子

正到喊   ,快 d e 俾我

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-6 10:27 發表
老細,你係咪講真架? 

係就 pm 比隻貓黎!
而家至見到你回覆

收 PM  

多謝先

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-7 12:16 發表
有兩場取消左,馬會遲遲唔作實。 

終於等到人恭喜我! 
遲來的賀辭

[fly] 弓 起 弓 起 [/fly]

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-23 20:18 發表
而家d投資者係咁沽,我就係咁買入。 
高沽低間A醒  

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-24 10:22 發表
2007 年 2 月 23 日 丹尼斯基金第 24 次(2 月份第 12 次)格價匯報:  
今次賽後冇眼睇。 
來日方長,咪氣餒   

你而家 20% 都未穿,我輸過 62% 啦,而家都 - 33%   

中 得 好      盡顯 3x4 威力   

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-16 09:45 發表
2007 年 3 月 15 日 丹尼斯基金第 34 次(3 月份第 9 次)格價匯報:
今次冇期望亦都冇驚喜
終於見,努力加油   

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-3-16 11:25 發表
所以今日冇早餐食。
查實遲左起身
無早餐食???簡直係最大懲罰   

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-4-12 16:52 發表
丹尼斯基金第 43 次投資組合   
2007 年 4 月 12 日 星期四 (4 月份第 5 次)
和都嫌唔夠好分,仲要和和,結果得個桔

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。