推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

147 123456
發新話題

[原創] 濃濃的抽插......

濃濃的抽插......

大部份師兄覺得CP囡囡己经今非昔比...服務欠奉,大不如前.....

但世事無絕對,只有真情趣......

24號小弟要去華東旅行九天...23號晚梗系要衝關啦(2个人)....

六點15分到達飯堂308房...清湯掛麵一个人巳在房間大婆等侯....

速叫媽咪帶女..果晚妃子真多..四眼芬竟然帶左廿几條囡入尼......

搞掂..之后過程都不外喝酒...玩色盅等等...眨下眼隊咗二支红酒..DJ話而家八點昨....

江湖求急..送來半打白威...一支老威...死哪..等陣點衝關....

九點..有人要去御信食快餐..問我點..仲要我坐車...咪搞....

剩番我一个人...DJ例牌唔見人...同清湯掛麵整個深情車輪先.....

唔知系酒精關係..定系無人係度有偷情feel..好能High...車咗成5分钟....

佢竟然娜起我件衫..要锡我LinLin..好過瘾..輪到我嘞...

揸住個波..啜住個Lin...顶唔順呀...系佢講..唔係我講呀!!!

我地出去好唔好??...我唔想坐車...不如入廁所顶吓瘾先啦...

唔出聲...仲唔即刻拖佢入去...先比條腸佢嘆吓先....

點知佢係o甘啜..個头好似摩打o甘..嘩..士可忍..孰不可忍..死就死喇....

一摸..河水已經泛濫..立刻橫刀立馬..想殺入敵陣...

拿套子..去拿套子...她在叫...酒精己经使我麻木...

狗仔式..砰砰的..濃濃的抽插......

門外...DJ在大叫..X大哥..你在厠所幹嗎??
本帖最近評分記錄
  • 筆突 體力 +20 原創內容 2011-7-18 17:21
  • 筆突 威望 +20 原創內容 2011-7-18 17:21
  • 筆突 金錢 +20 原創內容 2011-7-18 17:21

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-3 19:21 發表
大部份師兄覺得CP囡囡己经今非昔比...服務欠奉,大不如前.....
24號小弟要去華東旅行九天...23號晚梗系要衝關啦(2个人)....
六點15分到達飯堂308房...清湯掛麵一 ...
Stan哥, 出征前衝關,今次都好激喎

多謝師兄支持風月版..........

回復 1# 的帖子

拜服,咁拜下風 !!!!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-3 19:21 發表

..狗仔式趴在那里呢。。。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-7-3 07:05 AM 發表

..狗仔式趴在那里呢。。。。。
躬著腰..双手按在牆上...按在洗手盆上...跪在屎塔蓋上都可以...

Kin, Bro Stan, so did the DJ said anything later ???

師兄!真勇敢!!

引用:
原帖由 Allen05 於 2011-7-3 07:53 AM 發表
Kin, Bro Stan, so did the DJ said anything later ???
佢話..X大哥:你早出声,我送間房比你用...

這個DJ...我認識五年有多了!!!!

haha, can't wait for the ROOM LA , Toliet i tried few times, always so EXOTIC !!!

嘩!好激呀...

引用:

我記得 Movie "100% Feel" 伍姑娘係墳頭開波 tim
柴爺下次可以試下

What a good experience! Please advise how to get the girl, which group, what is the no. I  wish to have the excitment also! Thank you.

柴爺

建議呢個Title 改為 "就地處決"
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

甘刺激。。。
如果唔識你的話。。真係以為你寫緊章回小說。。。!!

相關搜索目錄: 小說

多謝C-HING分享

柴爺臨被收監前的一場大"C"殺,殺到翻天覆地,日月無光!

清湯"瓜"面,很等錢洗咩!?

回復 1# 的帖子

很好,咁high ,好吸引人
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-7-4 14:13 發表

都話人地濕晒 lor .... 柴爺咁勁使用錢 ?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

Ching, 勁呀!

甘  到底 有沒有  拿 套 子 ??????

看到小弟血脉沸腾。。。
师兄可能弟弟战胜大佬。。。看来应该没有带套就冲杀进去 。。。
厉害厉害
Never look back and no regret

好爽啊。。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-7-3 11:13 PM 發表

7哥...她知道我要衝关,收七舊...好过收三舊!!!

引用:
原帖由 9NgDap8 於 2011-7-4 03:22 AM 發表
看到小弟血脉沸腾。。。
师兄可能弟弟战胜大佬。。。看来应该没有带套就冲杀进去 。。。
厉害厉害
真的是RS(real solider)...因為是老相好..所以我...

147 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。