推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[原創] 濃濃的抽插......

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-10 23:32 發表
星期4..如常飯堂day trade,今次三个人,3點到達常仔,有人收風某大倉有暑期工壓境,

3條粉腸那淋走去索料.果然有好野...一人執一件..食完..就去"名門"食飯打啤...六點直奔飯堂....

又是308房..見到她先來一 ...
上次同柴爺食食下飯突然間佢隔離個女仔捐左落檯底執野 ....

相關搜索目錄: 暑期工
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-7-10 07:05 PM 發表

柴爺甘喜歡玩戶外活動啊?很快要車震啊,在餐廳的台底啊,

在露台你都敢?對面的露台無人嗎?我最多都系欖欖kisskiss,跳dirty dancing, 已經很 high 啦。柴爺真掂!!
兩邊露台无人就o.K..對面露台隔个大堂使鬼理佢....

系車入面扑野試过好多次啦....台底都有!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-7-10 08:45 PM 發表

上次同柴爺食食下飯突然間佢隔離個女仔捐左落檯底執野 ....  
系師父面前我點敢放肆啊!!!!

回復 71# 的帖子

嘩,拜服, 睇見報告都硬 !!
係個到露台互相摸摸渣渣車下就試過! 咁激真係未 !!:勁 !

回復 78# 的帖子

真係估唔到你個清湯噤放!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-11 12:00 發表

系師父面前我點敢放肆啊!!!!
那里那里 ... 柴爺有冇系公交車上試過   食清湯掛麵
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-7-11 14:09 發表

甘似av 的情節咖?   通常有顏射。。。。。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-11 11:55 發表

兩邊露台无人就o.K..對面露台隔个大堂使鬼理佢....

系車入面扑野試过好多次啦....台底都有!!!
我怕給人家放上utube, 或者 youku 就。。。。。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-7-10 10:24 PM 發表
真係估唔到你個清湯噤放!
我都估唔到...就是"千依百順"....已约好,下次去她家里吃飯.....

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-7-10 11:09 PM 發表

都未同佢坐過車...公交車應该唔夠胆....如果七少揸車.. 我會一試.....

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-11 23:14 發表

我都估唔到...就是"千依百順"....已约好,下次去她家里吃飯.....
會唔會有埋伏?

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-7-11 01:01 AM 發表

我怕給人家放上utube, 或者 youku 就。。。。。
黑鬼蚊蚊..拍到都睇唔到個樣啦...而且佢踎低吹...點都拍唔到佢個人....

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-11 23:18 發表

都未同佢坐過車...公交車應该唔夠胆....如果七少揸車.. 我會一試.....
一個推一個揸

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-7-11 08:20 AM 發表

會唔會有埋伏?   
一定唔敢..我上兩個星期先上佢老母屋企食飯...

火雞都有份...佢知我係邊个..殺雞取卵..非她所為....

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-11 23:31 發表

火雞都有份...佢知我係邊个..殺雞取卵..非她所為....
我冇份搞過佢架

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-11 23:31 發表

人窮義氣短,狗急便跳牆 ... 錢無所謂,怕錯手  ...

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-10 23:32 發表
星期4..如常飯堂day trade,今次三个人,3點到達常仔,有人收風某大倉有暑期工壓境,

3條粉腸那淋走去索料.果然有好野...一人執一件..食完..就去"名門"食飯打啤...六點直奔飯堂....

又是308房..見到她先來一 ...
下次柴爺同囡囡出露台玩記得同小弟單聲,唔係我喺樓下散步中頭獎就唔好啦!

相關搜索目錄: 暑期工

引用:
原帖由 冰河 於 2011-7-12 01:01 發表

下次柴爺同囡囡出露台玩記得同小弟單聲,唔係我喺樓下散步中頭獎就唔好啦!
你放心!柴爺射唔到噤遠的!

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-7-11 08:37 AM 發表

我冇份搞過佢架
你果能樣...辦晒野.. 上去唔食野...走入個廚房幫人炒菜..博FOC啊

想搞媽咪...問過我先啦!!!

引用:
原帖由 冰河 於 2011-7-11 10:01 AM 發表

通常都唔會side...口爆多...你想中頭獎好難la....

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-12 08:45 發表

你果能樣...辦晒野.. 上去唔食野...走入個廚房幫人炒菜..博FOC啊

係 lor ... 佢最中意搞D老女人 ...

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-12 08:48 發表

通常都唔會side...口爆多...你想中頭獎好難la....
唔係喎!冰河哥,柴爺一定射唔到噤遠,但囡囡吐口水又得喎!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-12 08:45 發表

想食FOC呀。。跟七公取经啦。。

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-7-12 08:48 發表

。。。 。。。下次去一定要有露台的房啦。。我都要试下。。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-7-12 14:32 發表

想食FOC呀。。跟七公取经啦。。
返屋企咪食到夠 lor...  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。