推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

澳門正經兩日一夜船飛加酒店加玩同食有咩抵玩經濟玩法?

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-8-28 21:33 發表

果陣都幾多人排隊等坐架,有的重四五十歲架…哈
好耐以前都有同屋企人黎過,但係冇去坐過,相信會別有一番風味~~~~

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-8-28 09:50 PM 發表

好耐以前都有同屋企人黎過,但係冇去坐過,相信會別有一番風味~~~~
你應該同女朋友仔去嘛…

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2006-8-29 01:24 AM 發表

我坐你推!
我拉你托…

引用:
原帖由 goldenbaby 於 2006-8-31 11:22 PM 發表

我訓你坐...
我坐你un

碼頭有咩免費車坐去各大景點?係咪係酒店停車處度上車?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 johncage 於 2006-9-2 17:35 發表
碼頭有咩免費車坐去各大景點?係咪係酒店停車處度上車?
照嘉菲所知酒店就冇免費車去景點,但係澳門巴士本島都係每位$2.5~~~

過氹仔$3.3~~~~ 路環$5........ 都幾抵架!!

相關搜索目錄: 酒店

我都鍾意坐巴士

有么玩?

有么玩?

引用:
原帖由 batiniuniu 於 2006-9-6 14:46 發表
有么玩?
batiniuniu 兄想知邊方面資料,小貓定必盡力報告.........抱歉遲到回覆!!

呢排仲多唔多人過黎玩?
想下星期過黎!

引用:
原帖由 johncage 於 2006-9-6 23:41 發表
呢排仲多唔多人過黎玩?
想下星期過黎!
永利效應真係不容忽視.........!!! 不過 johncage 兄黎請嘉菲食飯飲野o既話............

何生請食叉燒飯啦!
有冇食過?
仲送廿皮tim!

引用:
原帖由 johncage 於 2006-9-7 00:05 發表
何生請食叉燒飯啦!
有冇食過?
仲送廿皮tim!
今日就真係非常熱鬧喇,如果唔想迫就避開呢個旺季好啲!??

嘉菲對賭真係冇乜興趣,所以何生碗叉燒飯都係無福消受喇

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-9-7 12:22 AM 發表

今日就真係非常熱鬧喇,如果唔想迫就避開呢個旺季好啲!??

嘩…澳門而家開左好多新賭場,又金沙又永利…
砵砵砵

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-9-7 00:22 發表

今日就真係非常熱鬧喇,如果唔想迫就避開呢個旺季好!??

可能 23 / 24 /25 過來找你..

俾個唔會走回頭路既行程我..

早船去晚船返架要...

打回原形喇..Wahahahahaaaa!!!!

引用:
原帖由 小潔 於 2006-10-20 18:59 發表

可能 23 / 24 /25 過來找你..

俾個唔會走回頭路既行程我..

早船去晚船返架要...
多謝豪氣潔姨仔!!

到時不醉無歸呀!!

咁鬼揚比晒人知......行程到時話比你知啦!!??

--已被禁止發言--

有病醫病,無病保健~
有碗話碗,有碟話碟~^o^

點玩至抵?唔賭就算抵! 一豪子都唔好賭呀! 好易輸死人!
想慳錢就換d葡幣 大豐 永亨 國際...銀行都換到1.03 誠興 中國 匯業 找換店就1.029 有剩係澳門換返港幣
酒店 賭場都有免費車 唔洗搭的士 澳門的士揀客好pk 佢推薦去邊度唔好理佢呀

相關搜索目錄: 銀行 酒店

十一點零過到去,
媽閣食晏,個咖喱海鮮焗飯超正
跟手再去玩咗小型賽車..

之後就死喇...慢冇目的咁又係行下大三巴,義順雙皮奶..

行多兩行,死喇...放工時間..馬路塞到丫.

終於捱到七點..金沙走返出黎...

再去酒吧街

十一點零就返到香港喇..

先謝過朋友仔..快快樂樂咁一齊飲青豆

引用:
原帖由 小潔 於 2006-10-26 12:28 AM 發表
十一點零過到去,
媽閣食晏,個咖喱海鮮焗飯超正
跟手再去玩咗小型賽車..

之後就死喇...慢冇目的咁又係行下大三巴,義順雙皮奶..

行多兩行,死喇...放工時間. ...
冇我份...

引用:
原帖由 alia 於 2006-10-26 01:26 發表

冇我份...
call直昇機奶又話唔巧...

引用:
原帖由 小潔 於 2006-10-26 02:14 AM 發表

call直昇機奶又話唔巧...
Join me ????

I can shut up my mouth... avoid ban...
I am a VIP ,a Very Innocent Person
But jail 7 XO days

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。