推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

38 12
發新話題

[檔案] 初試培訓女,獲意外驚喜

初試培訓女,獲意外驚喜

剛去了zmt,本來打算去火車站新開的酒店,不過只有spa,而sn還沒有開,只好過對面garden,不知什麼時候推出大批培訓女,價錢是rmb468, 正式掛牌是rmb518or618(sn房定房價)如果是客房價是rmb568.or 668.

(之前去cp御X都有,不同係佢地係著便服,又無化妝,好以工廠妹咁,數量亦只係間中有兩,三個.收費rmb438.) 當日在garden見到有8個.(其中兩個雖然係親戚到,但都要站在房外以供客人觀賞),全部都有穿工衣及化妝.質素都比御x好.

我本來對呢啲囡無乜興趣,因為分分鐘要好似教女咁,但當日見到啲,除咗個樣之外,佢地竟然仲有啲害羞的表情.最後在難於取捨之下揀咗一個驕小型.其實應該揀高大型,因為日後佢上牌必定係貴嗰種價錢.

入房見到佢個樣,忍唔住涼都唔沖,就好似強姦咁,做咗一次.事後佢又唔肯立即分開,繼續咁緊抱住我一段時間,之後才開始沖涼…….服務,呢嗰過程已經預咗,所以都無乜期望.
可能係佢個外型,所以很快就回氣繼續剩餘下之任務.之後又係被佢緊抱著休息.
但事後才知道呢啲女只是學了兩三天就出來開工,公司是說給他們試做,看客人反應,如果客人沒什麼特別投訴,就可以早點正式上牌.

是次總結 : 如果玩厭倦咗啲千篇一律的東莞式服務, 希望找回一些女朋友式的感覺. 呢啲培訓女係可以考慮.
當日同行朋友所揀的培訓亦感滿意.

疑問 : 是否因為最近sn普遍都加咗價,(因為我記憶中,上次我來係收98蚊房費,女係400及500的).加上人仔不斷升值,為咗照顧我地呢班香港可憐人,硬推出呢啲未夠班的囡囡.收費可以降低啲.
不過記憶中,以往的培訓女只需附加100就可以,因為能力有限,所以未試過.如有出錯,請各位c兄更正.

相關搜索目錄: SPA 化妝 酒店
本帖最近評分記錄
  • lomondsam 體力 +20 多謝分享 2011-7-10 02:04
  • lomondsam 威望 +20 多謝分享 2011-7-10 02:04
  • lomondsam 金錢 +20 多謝分享 2011-7-10 02:04
  • Kingcwk 體力 +28 多謝分享 2011-7-5 14:59
  • Kingcwk 威望 +28 多謝分享 2011-7-5 14:59
  • Kingcwk 金錢 +28 多謝分享 2011-7-5 14:59

如果係咁新鮮, 真係要去試下, 好feel難求~~~~

引用:
原帖由 eddiech 於 2011-7-5 00:12 發表
剛去了zmt,本來打算去火車站新開的酒店,不過只有spa,而sn還沒有開,只好過對面garden,不知什麼時候推出大批培訓女,價錢是rmb468, 正式掛牌是rmb518or618(sn房定房價)如果是客房價是rmb568.or 668.

(之前去cp御X都有 ...
100的培訓女係要先揀左主打果個,再另外上先有。。。

相關搜索目錄: SPA 酒店

引用:
原帖由 eddiech 於 2011-7-5 00:12 發表

不知對面garden的KTV如何?我和老二在ZMT行街, 成日见又高又靓女女一系去新记, 一系去garden, 好想去探险!

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-7-6 03:33 發表

100的培訓女係要先揀左主打果個,再另外上先有。。。
不知當時的服務如何.

現在即係把以往100蚊的貨式, 重新包裝, 以清純的形象, 推出市場, 以應付不同客人的需求.

玩SN 有時想搵D清純FEEL, 唯有搵呢D 培訓生埋手......

Good, thanks for your sharing

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-7-7 11:31 發表

不知對面garden的KTV如何?我和老二在ZMT行街, 成日见又高又靓女女一系去新记, 一系去garden, 好想去探险!
新記。。酒店住過十幾二十次。。但佢地個KTV。。一次都未去過。。。
唔知得唔得。。。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-7-7 11:31 發表

我3-4 年前去過,跟exLB 去的。。很舊,沒什麼人,氣氛不很好。不過現在就不知道啦。。。。或者,變左做neway 啦。。。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:

很好的報告啊。。

呢啲培訓女有d 碰手神,我也碰過好的,也有很差的,只顧看電視。。不過不是這種收費,是+ 100 塊 那種,不過都是剛做陪訓。

人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

衣多左人搵培訓 部分是扮的

引用:
原帖由 darkcho 於 2011-7-14 03:21 發表
衣多左人搵培訓 部分是扮的
絕對有可能, 好似啲什麼OL,部長,空姐...........

引用:
原帖由 eddiech 於 2011-7-14 18:01 發表

絕對有可能, 好似啲什麼OL,部長,空姐...........
上個月食過番尋味 叫部長call晒d培訓來揀 個個便裝 點知比我認得有2個是幾個月前見過的

引用:
原帖由 darkcho 於 2011-7-15 00:13 發表

上個月食過番尋味 叫部長call晒d培訓來揀 個個便裝 點知比我認得有2個是幾個月前見過的
我試過培訓女女係中午見工  晚上開工
得個嫩字 什麼都唔識

引用:
原帖由 國際飛行隊伍 於 2011-7-16 22:17 發表

我試過培訓女女係中午見工  晚上開工
得個嫩字 什麼都唔識
唔洗識啦 我識咪得囖 最重要係 放心車 車......

多謝C-HING分享

恭喜c hing食到好野

恭喜恭喜

再接再历!!!!!!!!!

恭喜恭喜

再接再历!!!!!!!!!

恭喜恭喜

婬諉婬盪ㄐㄐㄐㄐㄐㄐㄐㄐㄐ

引用:
原帖由 darkcho 於 2011-7-14 16:13 發表

C兄, 我剛剛就在不知情下試咗個 資深 培訓女.

本著食過番尋味, 星期日下午再去, 先聯絡好個經理講明要培訓女,佢仲話會特別留下兩個比我和同行之朋友.

兩條女樣子唔差,不過就少咗一點清純感,在沒有別的選擇下, 就照單收貨. 條女一上床就是非常熟練地及好主動,於兩個鐘內成功地強咗我兩次.

原來當日除咗很旺之外, 很多客係指明要培訓女,( 不知有否呢度啲c) 而呢度培訓女除咗係新上場之外, 有部份女係因為, 唔想做啲特別服務(例如毒龍鑽……) 又肯少收幾十, 所以經常以培訓女身份上場. 條女仲話見過我好多次.

所以話是真是假係其次, 最重要係有無客接受.

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-7-7 03:31 發表

小弟最愛又高又靚的女女了,有機會一定要去探探

Good, thanks for your sharing

38 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。