推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[檔案] 初試培訓女,獲意外驚喜

初試培訓女,獲意外驚喜

剛去了zmt,本來打算去火車站新開的酒店,不過只有spa,而sn還沒有開,只好過對面garden,不知什麼時候推出大批培訓女,價錢是rmb468, 正式掛牌是rmb518or618(sn房定房價)如果是客房價是rmb568.or 668.

(之前去cp御X都有,不同係佢地係著便服,又無化妝,好以工廠妹咁,數量亦只係間中有兩,三個.收費rmb438.) 當日在garden見到有8個.(其中兩個雖然係親戚到,但都要站在房外以供客人觀賞),全部都有穿工衣及化妝.質素都比御x好.

我本來對呢啲囡無乜興趣,因為分分鐘要好似教女咁,但當日見到啲,除咗個樣之外,佢地竟然仲有啲害羞的表情.最後在難於取捨之下揀咗一個驕小型.其實應該揀高大型,因為日後佢上牌必定係貴嗰種價錢.

入房見到佢個樣,忍唔住涼都唔沖,就好似強姦咁,做咗一次.事後佢又唔肯立即分開,繼續咁緊抱住我一段時間,之後才開始沖涼…….服務,呢嗰過程已經預咗,所以都無乜期望.
可能係佢個外型,所以很快就回氣繼續剩餘下之任務.之後又係被佢緊抱著休息.
但事後才知道呢啲女只是學了兩三天就出來開工,公司是說給他們試做,看客人反應,如果客人沒什麼特別投訴,就可以早點正式上牌.

是次總結 : 如果玩厭倦咗啲千篇一律的東莞式服務, 希望找回一些女朋友式的感覺. 呢啲培訓女係可以考慮.
當日同行朋友所揀的培訓亦感滿意.

疑問 : 是否因為最近sn普遍都加咗價,(因為我記憶中,上次我來係收98蚊房費,女係400及500的).加上人仔不斷升值,為咗照顧我地呢班香港可憐人,硬推出呢啲未夠班的囡囡.收費可以降低啲.
不過記憶中,以往的培訓女只需附加100就可以,因為能力有限,所以未試過.如有出錯,請各位c兄更正.

相關搜索目錄: SPA 化妝 酒店
本帖最近評分記錄
  • lomondsam 體力 +20 多謝分享 2011-7-10 02:04
  • lomondsam 威望 +20 多謝分享 2011-7-10 02:04
  • lomondsam 金錢 +20 多謝分享 2011-7-10 02:04
  • Kingcwk 體力 +28 多謝分享 2011-7-5 14:59
  • Kingcwk 威望 +28 多謝分享 2011-7-5 14:59
  • Kingcwk 金錢 +28 多謝分享 2011-7-5 14:59

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-7-6 03:33 發表

100的培訓女係要先揀左主打果個,再另外上先有。。。
不知當時的服務如何.

現在即係把以往100蚊的貨式, 重新包裝, 以清純的形象, 推出市場, 以應付不同客人的需求.

引用:
原帖由 darkcho 於 2011-7-14 03:21 發表
衣多左人搵培訓 部分是扮的
絕對有可能, 好似啲什麼OL,部長,空姐...........

引用:
原帖由 darkcho 於 2011-7-14 16:13 發表

上個月食過番尋味 叫部長call晒d培訓來揀 個個便裝 點知比我認得有2個是幾個月前見過的
C兄, 我剛剛就在不知情下試咗個 資深 培訓女.

本著食過番尋味, 星期日下午再去, 先聯絡好個經理講明要培訓女,佢仲話會特別留下兩個比我和同行之朋友.

兩條女樣子唔差,不過就少咗一點清純感,在沒有別的選擇下, 就照單收貨. 條女一上床就是非常熟練地及好主動,於兩個鐘內成功地強咗我兩次.

原來當日除咗很旺之外, 很多客係指明要培訓女,( 不知有否呢度啲c) 而呢度培訓女除咗係新上場之外, 有部份女係因為, 唔想做啲特別服務(例如毒龍鑽……) 又肯少收幾十, 所以經常以培訓女身份上場. 條女仲話見過我好多次.

所以話是真是假係其次, 最重要係有無客接受.

ZMT 最新消息
星期六晚去幸刀會, 原來sn暫停, 最後只好在四樓做咗個正規港式推油. rmb148, 免小費. 另有免費消夜食. 都算幾平.

引用:
原帖由 darkcho 於 2011-8-18 01:15 發表

haha, 可能在快仔遇到所謂 培訓女 機會更大
c兄, 之前我都在cp御x, 佢地啲 培訓女, 由於係全部都係穿便服, 就真係好似啲快仔下價貨, 但係garden啲培訓女係穿工衣, 感覺上就好似係高級咗好多啦.

引用:
原帖由 zzyzl1234 於 2011-8-24 05:20 發表
多謝師兄支持風月版..........
希望大家多啲睇, 多啲出報告.

同時祝本版救國者出入平安.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。