推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

26 12
發新話題

[疑難] 有冇同好係鍾意睇女仔玩鞋?

有冇同好係鍾意睇女仔玩鞋?

我係十分鍾意
尤其是學生妹玩番學鞋
見埋白襪腳板真係好正...

其次就係睇女仔玩高跟/平底鞋...
都一樣係十分性感
0係度交流下
謝謝

我都好鐘意,特別係
http://xocat.com/f/thread-482182-1-1.html

入面果幾種鞋!好想洗樓,但係我住個邊無人會放鞋出門口...

引用:
原帖由 inew 於 2011-7-9 14:46 發表
我都好鐘意,特別係
http://xocat.com/f/thread-482182-1-1.html

入面果幾種鞋!好想洗樓,但係我住個邊無人會放鞋出門口...
唔錯唔錯..
加唔加MSN交流下..?

msn 係??????

引用:
原帖由 icedlemonade 於 2011-7-9 18:56 發表
msn 係??????
PM比我呀?
我加你

引用:
原帖由 zenthon 於 2011-7-9 19:47 發表
我兩樣都鐘意...
比較鐘意學生襪多過學生鞋....
特別有花紋果d...
留唔留msn傾傾...?
pm-ed!

我超鐘意花紋番學襪........買過3次黎玩.....但唔係靚女,搵緊D靚女襪~~~~~~

引用:
原帖由 atsuo777 於 2011-7-9 20:19 發表
我超鐘意花紋番學襪........買過3次黎玩.....但唔係靚女,搵緊D靚女襪~~~~~~
我反而鍾意連埋學生妹對腳黎睇

覺得著埋吸引D

我都會叫佢地著住鞋OR襪SEND相比我睇左先.....你有冇試過買鞋襪?

引用:
原帖由 atsuo777 於 2011-7-9 20:23 發表
我都會叫佢地著住鞋OR襪SEND相比我睇左先.....你有冇試過買鞋襪?
冇呀..
最多係扮有人要..
搵fd d 鞋咋
都係一兩次

下,點搵FD D鞋,唔明..你幾歲GA??我25LA

引用:
原帖由 atsuo777 於 2011-7-9 20:27 發表
下,點搵FD D鞋,唔明..你幾歲GA??我25LA
我PM同你傾啦...

great i like it so much

great i like it so  much

Me too...me too

我會問我同事個妹(佢讀緊f.5)對鞋有冇爛, 然等佢除隻鞋畀我睇
***首要條件: 懂得補鞋
[/url]http://www.[censored]/?fromuser=binladen[/url]

字讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚讚

依度個個都鍾意。...

有興趣傾可PM MSN~

引用:
原帖由 peter2010 於 2011-7-9 13:40 發表
我係十分鍾意
尤其是學生妹玩番學鞋
見埋白襪腳板真係好正...
引用:
原帖由 zenthon 於 2011-7-9 19:47 發表
比較鐘意學生襪多過學生鞋....
特別有花紋果d...  
小弟就係鍾意睇學生妹玩番學鞋, 仲要係著花紋白襪果隻
DWTW

引用:
原帖由 DWTW 於 2011-8-2 22:22 發表
小弟就係鍾意睇學生妹玩番學鞋, 仲要係著花紋白襪果隻
正呀!!!XDD
我PM左我msn比師兄你啦..
大家交流下.

引用:
原帖由 peter2010 於 2011-8-3 10:22 發表
正呀!!!XDD
我PM左我msn比師兄你啦..
大家交流下.
不過小弟沒有msn......都係pm算啦

正題: 學生妹著花紋白襪玩番學鞋基本極少見, 個人估計花紋白襪比直條白襪同冇花紋白襪摩擦力較強有關--因為大部份花紋白襪的凹凸綫(對襪嘅花紋綫多數都是凸出於襪面, 由於例子很多, 所以小弟未能盡錄, 但本版有很多post都有花紋白襪著番學鞋嘅close up---雖然唔係玩鞋, 不過都可以理解到)
DWTW

引用:
原帖由 DWTW 於 2011-8-3 22:37 發表
不過小弟沒有msn......都係pm算啦

正題: 學生妹著花紋白襪玩番學鞋基本極少見, 個人估計花紋白襪比直條白襪同冇花紋白襪摩擦力較強有關--因為大部份花紋白襪的凹凸綫(對襪嘅花紋綫多數都是凸出 ...
哦哦
我都好少見

不過一見到就一定打醒十二分精神∼

26 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。