推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 沙巴水療

回復 72# 的帖子

yes,she still here

我也見過琪琪但未做過.
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-12-13 02:39 發表
近日試左琪琪

一個字, 正~!

后生, 靚女, 好身材, 識踏背, DUP得唔錯, 招呼也好

唯一是白話差d
Would she be the one from Mon Kok Silver Spring? If that is the case, I will definitely give her a try!

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-12-13 10:39 發表
近日試左琪琪

一個字, 正~!

后生, 靚女, 好身材, 識踏背, DUP得唔錯, 招呼也好

唯一是白話差d
我嗰日都試咗Angel, 揼骨一流, 以前x泉出身, 幾靚女, 身材也不錯.
做完時同老闆娘Ada傾咗一陣, 講番"那些年"在Bali的人和事.
接着見到琪琪和Derrick兄剛出來, 琪琪果然好掂,下次要試試!

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-12-14 09:18 發表

我嗰日都試咗Angel, 揼骨一流, 以前x泉出身, 幾靚女, 身材也不錯.
做完時同老闆娘Ada傾咗一陣, 講番"那些年"在Bali的人和事.
接着見到琪琪和Derrick兄剛出來 ...
因為Ada只能依希記得我或許站在Bali櫃面的面孔
所以我同佢就無乜講翻那些年.
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-12-14 09:25 發表

因為Ada只能依希記得我或許站在Bali櫃面的面孔
所以我同佢就無乜講翻那些年.
Ada嗰日都有提起你, 話x生最近都有嚟過

又會將我同你地這些Spa壇名人聯繫? 我都無和她提起你(們).
連技師問起我都唔講乜濟.

相關搜索目錄: SPA

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-12-14 09:53 發表
又會將我同你地這些Spa壇名人聯繫? 我都無和她提起你(們).
你先係"按摩"界名人, 我哋係small potatoes

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-12-14 09:53 發表

那些年,BaIi島一起Dup過的女孩.

幾好feel,一齊飲愛心靚湯,

Yuki, QQ, Joyce, 琪琪,annie,寶兒,

安琪, fiona....

正,真懷念早期Bali島
仲有 Angel, 豆豆, Miu Miu, Suki, Karen, Ada, 惠惠, Candy, Gigi, Ah Ling, 小虹......不能盡錄

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-12-14 10:25 發表
再off-topic 下去有無會員會話?
係米因暖翻D 大家活躍D.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2011-12-14 09:53 發表
貓兄呢種咪有口德囉  

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-12-15 09:46 發表

Angel, i also mark her several time already.

A nice pretty young girl with honest straight forward attitude & personality.

Good talking & bone skill. She is worth to mark in SABAH.
師兄, 知唔知可兒還在這店嗎?

引用:
原帖由 derrick328 於 2011-12-15 10:23 發表

在, 上是期還看見可人兒
搵日要同佢重聚下先  

很久沒去,係未仍要比兩舊小費?

多謝分享,有機會會一試!!!

有無Ching知到阿WING去左邊間做﹐  一直都係揾佢按﹐  兩三個星期前上去﹐
事頭婆話佢放假﹐ 我問幾時放完假﹐ 佢都話唔知﹐ 所以我諗阿WING都係轉左場﹐
如果有CHING知到阿WING去左邊間做﹐麻煩通知聲﹐ 可以的話﹐ 留佢電話比我﹐
我直接揾佢﹐ 唔該!!!

有一位較高的師傅叫菁菁
有無師兄做過?

有無師兄有阿WING contact,
或者知到佢係邊間做 ﹐ 麻煩通知小弟﹐
pm 都可以﹐ 唔該!!!

請問仲有邊個BG係度?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。