推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

65 123
發新話題

[原創] 去了天堂,下了地獄,又折返人間!

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-8-9 10:18 發表

做乜放生佢?欲擒先縱  
有feel唔一定要快嘛.....
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-8-9 10:37 發表

有feel唔一定要快嘛.....
我娘 話個肚至公道,食左至真

唔係話唔食, 比d感情先食...

要睇下交唔交流到, 先至行下一步嘛....

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-8-9 12:22 發表
唔係話唔食, 比d感情先食...

要睇下交唔交流到, 先至行下一步嘛....
囡囡話最慘齋收你平台費,無大費收,圍唔到皮!鬼有心情同你談情咩!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-9 12:34 發表

囡囡話最慘齋收你平台費,無大費收,圍唔到皮!鬼有心情同你談情咩!
唔係個個係咁既
可能我傻左坐平台, 比過夜呢....

仲未試過交唔交流到, 比多少少時間, 有feel唔想剩做客...

回復 55# 的帖子

超!有機會給你深入點,你都唔要!浪費阿姐時間!

回復 42# 的帖子

版主莫非想暗示本帖全部是老作!?

引用:
原帖由 tomdotcom 於 2011-8-12 03:08 發表 版主莫非想暗示本帖全部是老作!?
他的意思是這裡沒有師傅,師兄,只有版友!每一個都是普通人一個。

是不是你的家伙太大了啊

回復 59# 的帖子

從來我都不會認"大七"的!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-16 17:37 發表
從來我都不會認"大七"的!
大小不重要。。。但一定要做硬漢!!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-8-16 22:33 發表

大小不重要。。。但一定要做硬漢!!!
听讲搽双飞ren

Your expeirence was interesting, thanks for sharing!

Good report ! Really want to join you guys but I am those whoafraid to go China person so I only steal eat in HK. Sometimes steal eat in Thailand and Korea. Anyway, hope I can join you guys at least one time for fun!

引用:
原帖由 orca2 於 2011-9-20 13:22 發表
Good report ! Really want to join you guys but I am those whoafraid to go China person so I only steal eat in HK. Sometimes steal eat in Thailand and Korea. Anyway, hope I can join you guys at least o ...
I have so many friends who has been in USA and Canada for so many years. Over 30 years, never been to China after the 1976 reform. They were also China Afraid guys whose impression of China is still the China under Chairman Mao. Once they toke an exploration step, they love this place so much. It is total different horizon from where they live.

You have to take an initial step to explore China, of course under a good guide. Not those "taxi drivers".

Hope you take this initial step asap !!!

China is never the same as 40 years ago.

65 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。