推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

31 12
發新話題

澳門生活篇

依家仲有冇辣魚包食?

邊度多靚女出現?

引用:
原帖由 Garfield 於 2006-8-28 05:26 PM 發表

終於有人問呢個問題!

有人知o既唔該單聲!!
八佰伴隔離外勞局好多外勞辦續期!

好多鬼妹!

治安肯定好過回歸前多多聲!
雅廉訪大馬路係咪有間電腦商場?(日本城隔離)
對面有間粥鋪,佢d油器睇落幾正!

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-8-30 10:31 AM 發表

咁有無食過呀?? 
冇!但睇到佢d甜品,好似好正!

仍保留特色食物!
唔似香港咁變哂種!

依家電視可以睇到咩台?

遲d又開多間星際酒店,邊度?

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 祖雲達斯 於 2006-9-12 11:17 AM 發表

我要搵水佬榮
我要去中城!

有冇亞姐總決賽飛?係澳門舉行!

澳門有冇地震???

加肥版主,
有咩方法可以過澳門打工?
除左建築外!

相關搜索目錄: 建築

娶個老婆又如何?

有冇試過三盞燈d食鋪?
咩耶汁雞面?
我記得早幾年有個司警係果度俾人隊冧!

引用:
原帖由 hokatung 於 2006-9-22 11:24 AM 發表

我十五年前已經娶左個澳門老婆, 不過今年先決定拿澳門身份証
多張身分証有咩所謂,好多人都有兩張!

方便好多,
起碼過海關唔駛排隊!

7蚊兩隻表就有!

引用:
原帖由 pk12345 於 2006-10-8 11:53 AM 發表
我都返了澳門生活, 小時候由澳門到香港生活, 過了廿多年又回來了.
現在和過去的感覺不一樣了. 太多人太多車了.大家覺得如何?
遊客多了,但同香港比仍然好好多!

加肥,過左黃金周市面回復正常嗎?
想星期三/四過來!

咸潮到!

回復 #212 Garfield 的帖子

加肥去唔去睇賽車?~~~~~~~~~~

八舊水?
上年我記得都係五舊!呃錢!

最麻煩係住既問題!
船飛都可預早買,但酒店勁加價!

相關搜索目錄: 酒店

回復 #221 allure 的帖子

我黎借宿........................

引用:
原帖由 allure 於 2006-11-14 06:32 PM 發表

京澳都?
氹仔果邊會唔會平d?

31 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。