推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 杯葛----飯堂奸九"水皮"哥

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-8-9 07:27 發表

我見過水皮老總未嫁?
更系见过啦。。好瘦果个嘛。。

“在開始查單時柴爺已出示酒卡,但水皮 said No”

原來如此,柴爺在半記是大好人,同水皮又熟,唔好意思開聲插佢。
厘d 厭惡性工作,都系留返畀好日都唔去一次的咸D啦!

“我見佢好似俾番小費你 (Not sure) ... 如果係,都算係咁 ... ”

系呀,我話由佢啦,佢夾硬塞返十萬落咸D的bag,只拿了¥100。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-8-9 02:40 發表

真唔明,有 Notice 話夠幾多消費就有老芝/黑牌送,但點解無 ...
好似話周末無得送的啊!但不知是不是真的!沒有刻意去求証!

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-9 12:55 發表

AINY 哥, 好瘦果个 吾系我识果个啊???

引用:
原帖由 drm 於 2011-8-9 12:56 發表
“在開始查單時柴爺已出示酒卡,但水皮 said No”

原來如此,柴爺在半記是大好人,同水皮又熟,唔好意思開聲插佢。

“我見佢好似俾番小費你 (Not sure) ...
係架,有時都難做 ...

上星期同個PK老母訂左個衰房,害到班兄弟無運行
我都好唔好意思

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-9 15:33 發表

好似話周末無得送的啊!但不知是不是真的!沒有刻意去求証!
你話係咪抵劏呢?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-8-9 20:55 發表 你話係咪抵劏呢?  
紅皮赤壯,劏落仲脆皮添!爭著劏喇!

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-9 12:55 發表

係咪有次個師兄話有麻煩搵佢幫手。。。佢叫人地去報公安果個老總?

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-8-10 22:57 發表 係咪有次個師兄話有麻煩搵佢幫手。。。佢叫人地去報公安果個老總?
你噤都記得?就是他!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-10 23:00 發表

你噤都記得?就是他!
甘0既人當然好好記住。。。。避得就避。。。
唔係好易跣一鑊。。甘就唔好啦。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-8-10 23:13 發表 甘0既人當然好好記住。。。。避得就避。。。唔係好易跣一鑊。。甘就唔好啦。。。
We shall never use him anymore.

引用:
原帖由 drm 於 2011-8-9 00:21 發表
咸D久休復出,年來第一次再踏足半記。

枚屎又唔飲得,十點幾已醉倒,醒來時只得得師傅、老鬼、David在房。

兩個高妹話要走,另一自來囡又話未婚夫從廣州打的過來,跟她過七夕…

唉,咸D也不勉強,又傻一次,每人十萬小費,一百車錢,請便!

食白果的咸D,變成一頭受傷的獅子,要…爆…

KMY:好貴喎!

老鬼:……

咸D:幾錢呀?

KMY:成四千!

咸D:唔系化!條數點計?飲左幾多?

KMY:水皮,你搞搞佢!

水皮:冇得搞,計盡都要¥34xx,咁啦,免了那xx

KMY:鵅A我跌都跌左啦,你做個老總,減得那xx咁多!

咸D:刁那星,使Q佢減,飲幾多就找幾多,你話我知點計!

DJ:叫了三set,存了一set。

咸D:邊個叫架?有冇簽單?

KMY:我冇叫,又冇簽!

咸D:冇人簽!呵呵,我去咁多次K,都第一次話唔使簽單!

DJ:我見冇酒,問過阿邊個先叫,不過冇開,存了。

咸D:妳有冇搞錯,十二點幾,走左一半人,剩低的都飲到飽,妳仲問叫唔叫酒!

咸D:總之,冇簽的單就唔計…

KMY:咁啦,老鬼,你囿藈i存酒卡出來,畀水皮取消啦!

水皮:冇得取消架,冇咁樣規矩架。

咸D:系呀,規矩系要簽單架,冇簽唔使計架!

KMY:水皮,得架,你搞得惦o既!老鬼,垮i卡出來啦!

最後,¥2,600埋單。咸D獨自…
老鬼:..... = ?  是代表在說粗口講左6次添

回復 37# 的帖子

Ask kmy tonight !!!!!!! We shall find out the detail from him.

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-12 11:39 發表
Ask kmy tonight !!!!!!! We shall find out the detail from him.
嘩, 你會唔會看到師父臨時失踪架...
無論是愛與被愛,也是串步難行

回復 1# 的帖子

條奸狗,都上過一次當,重用佢房??
心慾展翅 慾念成魔 百轉千回 南柯一夢
------------------------------------------------
善修難,為魔易,千年修行,難敵一夜成魔

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-8-11 04:40 AM 發表

老鬼:..... = ?  是代表在說粗口講左6次添
雞哥..我第二日早就收到師傅發既短訊..話有人尋晚比左十萬條囡..都比人放飛機(唔該自己檢討下)

嘈到拆天,最后很火的走了...唉..我講左6次粗口咪就係吊鸠佢囉!!!!

講呃酒飲..我未夠資格..我几時要飲酒...有DJ,有媽咪送比我飲..有7哥..大海為証...

我自己比錢DJ..媽咪買酒都有...(日久見人心)

祇於酒咭..唔係我keep就梗系7哥keep.呢D粗重野無人肯做......(下次唔好预我)

果D又唔會訂房...一年出現一次,又要呀吱呀咗个D...最好叫佢做囉!!!(因為好多着數)

仲有..人地講普通话講得唔好,唔使佢次次笑鳩人..掉轉頭..人地改鳩你花名..你就好撚大獲!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-8-9 16:35 發表

AINY 哥, 好瘦果个 吾系我识果个啊???
not him...

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-8-14 11:46 發表

雞哥..我第二日早就收到師傅發既短訊..話有人尋晚比左十萬條囡..都比人放飛機(唔該自己檢討下)

嘈到拆天,最后很火的走了...唉..我講左6次粗口咪就係吊鸠佢囉!!!!

講呃酒飲..我未夠資 ...
出來玩求開心,過了去就算喇
事後煙我都戒左抽了

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-8-14 12:13 AM 發表

出來玩求開心,過了去就算喇
事後煙我都戒左抽了
實在就好小事..我都狂屌條扑街..最后減左就算啦....但佢就唔係甘寫囉!!!

今個禮拜六...你衝唔衝關?

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-8-14 15:35 發表

實在就好小事..我都狂屌條扑街..最后減左就算啦....但佢就唔係甘寫囉!!!

我要戰鬥到底.... 拿定扣關批文

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-8-14 15:35 發表

You did a lot of work already in the washroom and at the balcony and you still have energy to 狂屌條扑街...  
Thank you very much for your righteousness and effort...

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-8-14 12:51 AM 發表

我要戰鬥到底.... 拿定扣關批文
o甘不如玩夜D..坐車落皇崗衝关喇!!!

回復 47# 的帖子

不如你都拿過夜批文吧!清湯掛住你哪!

柴爺有冇睇完全文呢?

在 KMY #20 解釋情況後,阿D在#27 已經有回覆:

(#20) KMY: 在開始查單時柴爺已出示酒卡,但水皮 said No”

(#27) DRM: 原來如此,柴爺在半記是大好人,同水皮又熟,唔好意思開聲插佢。

因為在 Washroom 你出來時交酒卡DJ 交水皮,呢Part DRM 沒有看到,後來 #20 和 #27 已經說清楚了

處事方式人各有不同,唔係個個人都認同拍檯拍凳,拍檯拍凳係一種態度,可以用另一種態度
從前,KMY 一直幫趁水皮多年,舊年牛一埋單時柴爺話:  師傅 ...水皮唔老實 ...
好, 由當日起無幫趁水皮一分錢
或論點解唔拍檯?
笑一笑,可能是更不屑 ...
兄弟拍擋朋友家人女朋友揾自已笨X 年來多不勝數

何計較一個水皮?
KMY 活到當下只領悟 Rocky (VI) 的道理:人生的勝利不在打出了多少拳,已是受了多少拳而不倒下去

水太清無魚 ... 呢D夜場 可能呃係存在方式

如果柴爺看清楚全文,反應過激,對嗎?

DRM 直話直說,還是白紙黑字,盡管是否認同,"話在人前說" 已值得尊重
反正你們信不信 ...  我就是信了 ...
我信柴爺和 DRM 都呃 ... ........................................................... 靚女

而且,唔明,被放飛機,又關檢討自已乜事呢?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

我都領悟到 Rocky (V) 的道理:
人生的性愛不在插入了多少次,而是插入多少次而不倒下去.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。