推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

51 123
發新話題

[原創] 大運風暴update : DH半山俾人close 左 ; 常平, 塘廈, 樟木頭都low profile‏

大運風暴update : DH半山俾人close 左 ; 常平, 塘廈, 樟木頭都low profile‏

Breaking News
塘廈half hill 俾人close , 因為老闆得罪左中央高官, 公安特登去別墅式果d 房拉有錢人
其他地方唔知, 嚇到d 人唔返工同唔敢去玩
因為塘廈半山都俾人捉, 好多人都唔敢返工
唔係ktv 房捉
係去別墅房捉
仲要係斷米路咁捉有錢佬.....

唔知堅唔堅
不過兩個bb 都咁講, 應該都堅

常平, 塘廈, 樟木頭都low profile

港嫖客逼爆深圳拘留所

港嫖客逼爆深圳拘留所

(綜合報道)(星島日報報道)深圳正舉行世界大學生運動會,公安近期不斷進行掃黃打黑行動,大批妓女及港嫖客被捕,逼爆深圳各間拘留所,不少被捕港人家屬到拘留所探監。在掃黃風暴下,深圳大部分娛樂場所暫「改邪歸正」,有內地妓女為求餬口,紛南下本港「賣肉」,待大運會後重返深圳「掘金」。消息稱,公安將持續嚴打賣淫活動至國慶後,港漢北上嫖妓如自掘墳墓。

記者:李建人

內地公安為確保世界大學生運動會期間治安,近期掀起掃黃打黑風暴,拘捕大批嫖妓港男。本報記者直擊深圳的拘留所,見不少被捕港人家屬及朋友探監,被捕中港嫖客更逼爆拘留所。

探監港人認親屬「衰鹹濕」

深圳龍崗暨寶安區拘留所門外,每日清晨擠滿準備探監或接人的被拘留者親友,當中不乏被捕港人親屬,他們在拘留所登記處出示回鄉卡和填表後,逐一入內探望親人,而事後對記者提問均顯得異常緊張,不肯透露家人是否因嫖妓或吸毒被捕,只有一名姓陳港人稱:「我細路衰鹹濕!」

其後,數十名被捕中港男女,魚貫從拘留所釋放,有被拘留十五天的港漢出獄後,隨即在親友陪同下乘的士離去;有女子釋囚看到男友迎接,興奮得撲前擁抱兼深吻,引來旁人側目。

拘留所囚禁嫖客的大樓內,多名身穿燈色囚衣在囚者,站在走廊露台邊吃午飯,眾人雖面對外面開揚景致,但神情卻顯得落寞。

群鶯來港避風賤價賣肉

據悉,近數月,公安「殺氣騰騰」,每日到大小娛樂場所查牌,掃蕩賣淫活動,拘捕上千名干犯嫖妓、吸毒、酒後駕駛等罪行港男,又在充斥妓女的羅湖區向西村,張貼嫖妓被捕須行政拘留十五天的告示,連位處「二綫」外、向被視為香港嫖客樂園的龍崗區沙灣,也一併嚴厲掃蕩,不少以為在「鐵竇」卡拉OK(樓上提供房間「短聚」)尋歡不愁安全的港男,紛紛被公安破門拘捕。

為避嚴打風頭,深圳以至東莞大部分娛樂場所均偃旗息鼓,色情桑拿中心則只提供健康按摩服務。有妓女索性來港在「鳳樓」賤價「賣肉」賺港幣餬口,她們打算在大運會後才重返內地賺人民幣「掘金」。但這如意算盤可能打不響,消息稱公安掃黃打黑行動將持續至「十.一」國慶後。

深圳有公安透露,當局將借大運會嚴打良機,對深圳淫業進行「大整頓」,以打擊黑勢力的收入來源,「『娼』盛繁榮的深圳將不再!」

相關搜索目錄: 運動 娛樂

我只系知道近期連正骨都只做早場, 晚上十點收工.

引用:
原帖由 Allen05 於 2011-8-15 15:08 發表
塘廈half hill 俾人close 左, 因為老闆得罪左中央高官, 公安特登去別墅式果d 房拉有錢人
唔係ktv 房捉
係去別墅 ...
就算係塘夏三正X山, 大運期間, 一樣照拉 !
呢個時候上去玩, 真係心口有個"勇"字.

引用:
原帖由 Allen05 於 2011-8-15 15:08 發表
塘廈half hill 俾人close 左, 因為老闆得罪左中央高官, 公安特登去別墅式果d 房拉有錢人
唔係ktv 房捉
係去別墅 ...
刚问了糖下一家K的妈咪。。三正是给封了。。妈咪的小K就一直都开着。。没事。。。

引用:
原帖由 strange 於 2011-8-15 20:42 發表

就算係塘夏三正X山, 大運期間, 一樣照拉 !
呢個時候上去玩, 真係心口有個"勇"字.
呢度好多清兵。。但当然也会避开一些地方啦。。

CP 的半记,海虾,有钱佬,EA。。都开着。。都是一手资料。。也没听说那家没开。。

雖然是都開著,但也不需在風頭上去湊熱鬧,半山被封前也是開著

引用:
原帖由 kuman 於 2011-8-15 22:19 發表
其中一個辦法。。就係去K齋飲。。唔上酒店房。。就唔怕俾人拉。。。。。
飲完酒。。一於衝關唔過夜。。。

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 kuman 於 2011-8-15 22:19 發表
甘就待在家里最安全啦。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-8-15 22:22 發表

其中一個辦法。。就係去K齋飲。。唔上酒店房。。就唔怕俾人拉。。。。。
飲完酒。。一於衝關唔過夜。。。
坐不坐女呢。。如果女都吴坐就更安全。。吴使冲关。。在家里喝的酒仲正。。

相關搜索目錄: 酒店

吾座女?吾上房?齋飲酒?

不如留系香港酒樓,
飲酒打邊爐,食海鮮,食鮑魚重實際囉
每人幾舊水食得好豐盛囉

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-15 07:42 AM 發表

坐不坐女呢。。如果女都吴坐就更安全。。吴使冲关。。在家里喝的酒仲正。。
我而家係先叫條囡出來..食個快餐...晚上帶佢去飲酒作樂...然后衝关.....

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-15 22:42 發表

下,你講更我啊? 我在家喝冰凍的啤酒,看英超聯好多波波,多好開心啊。。哈哈。

當然,心中想著令外一些波波。

相關搜索目錄: 啤酒
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-8-15 23:43 發表

我而家係先叫條囡出來..食個快餐...晚上帶佢去飲酒作樂...然后衝关.....
Tonight I go eat and drink la.....No K........

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-8-16 11:06 發表

下,你講更我啊? 我在家喝冰凍的啤酒,看英超聯好多波波,多好開心啊。。哈哈。

當然,心中想著令外一些波波。
Tongiht I go also only eat, drink, blow water la...going to be a safe night....

相關搜索目錄: 啤酒

都上左 Headline lor ...
証明阿 Sir 做左野
有名 ... 當然要有利 ...
所有SN 掛既牌都係正骨 / 理療牌
邊個批既先 ?
掛羊頭 賣 人肉
神又係佢鬼又係佢 ...

如果GA 果晚係徹查 Half Hill, 間間房打門
KMY 話揾列動車搭班麻甩佬都未夠 ...

Show 做夠 lor ...

中秋又快到 ...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 17# 的帖子

所以話"Yung 人自 Yiu, 勇字當頭"清兵我自為之!

只要低調,無鬼唔死得人!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-16 12:38 發表

都係自己萬事小心。。。
以我0既身手。。我怕無着衫爬水渠會跌落街喎。。。。

小弟近日都廷港建港,好多野,無必要去博。

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-16 12:38 發表

好多师兄都暂避风头。。怪不的师兄请兵一号跟小弟清兵二号甘多好野食啦。。
今晚吴知有几多个清兵出赛呢。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-17 11:49 發表

好多师兄都暂避风头。。怪不的师兄请兵一号跟小弟清兵二号甘多好野食啦。。
今晚吴知有几多个清兵出赛呢。。
你地就好啦.....
想做清兵都做唔到....
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 36D 於 2011-8-17 10:01 發表
小弟近日都廷港建港,好多野,無必要去博。
唔怪得連二線場都爆曬....
所以我一直都話, 港人返去洗既錢, 一定多過"自由人"
下來買實物, 賺曬咪20%, 我地去買service, 人地就賺足90%..
無論是愛與被愛,也是串步難行

回復 21# 的帖子

Totally there are 5 member attend tonight's party.

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-8-17 11:52 發表

你地就好啦.....
想做清兵都做唔到....
今晚约了另一个有钱女啦。。她还说带个刚家里出来的过来一起玩。。

51 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。