推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[原創] 四,五,六,有節目。雙飛團

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-18 16:39 發表
昨晚吃的,今天想起都飽!
肥婆遇著豬粉客

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-18 15:49 發表

昨天和蜘蛛仔,中午就上了去常平。4點開了房等中囡媽咪。等到5:15p.m.才到。原來她以經去了報到上班。卸下制服。穿一件黑色背心,外面白色冷線衫。特現出她那一對36D大波!

關上門後,來一個情深的激吻。吻了 ...
如果想攞就實有時間既 ...

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-8-18 19:32 發表

你睇佢好...佢睇你好啫
柴爺,呢兩條友呢排做左劉華,條條女都rum佢,又話月票一叉、又話3、4P ABC  ...

今晚又有个旧半岛女女要来陪我玩啦,靓到晕同好霖我,明天应该也回带她,师傅亲眼看看,吴使"反正我信啦"。。D姑上次来海虾玩的。。师傅也在啊。。老师在那晚嘛。。 。。无吹水既。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-8-18 22:41 發表

甘長情。。。一連多晚。。。小心又玩出些少感情喔。。。
寻晚个旧半岛女女搵我。。今晚同女女聚下旧先。。同颜巨雨就吴玩住啦。。。
有D感情好玩好多播。。都系向师兄学习遮。。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-8-19 02:33 發表

柴爺,呢兩條友呢排做左劉華,條條女都rum佢,又話月票一叉、又話3、4P ABC  ...  
师付, 七公, Ainy哥里排兴打排球,不断扣杀, 个个都巨波

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-19 09:30 發表

寻晚个旧半岛女女搵我。。今晚同女女聚下旧先。。同颜巨雨就吴玩住啦。。。
有D感情好玩好多播。。都系向师兄学习遮。。。。
听晚睇下AINY哥的靓旧半岛女友。。。 有感情玩起来女女兴奋又豪放

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2011-8-19 09:40 發表

听晚睇下AINY哥的靓旧半岛女友。。。 有感情玩起来女女兴奋又豪放
但係童顏巨乳聽起來吸引d喎....
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-8-19 10:21 發表

如果童顏巨乳再加修长美腿, 那小弟会顶吾顺的。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-19 08:39 發表
今晚又有个旧半岛女女要来陪我玩啦,靓到晕同好霖我,明天应该也回带她,师傅亲眼看看,吴使"反正我信啦"。。D姑上次来海虾玩 ...
鞋 ... 呢D係咪叫"踩場" ?

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-8-19 10:21 發表

以前荒島有一個,後來被 Lighter 搞走了

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-8-19 10:32 發表

鞋 ... 呢D係咪叫"踩場" ?   
示下威。。赠下兴嘛。。
不过刚刚巨雨已来信息话好挂住我。。鬼甘感动。。今晚都系带巨雨啦。。。
听晚就看看带巨雨定半记旧相好啦。。。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-18 05:39 PM 發表
今晚又有个旧半岛女女要来陪我玩啦,靓到晕同好霖我,明天应该也回带她,师傅亲眼看看,吴使"反正我信啦"。。D姑上次来海虾玩 ...
係咪你話fresh..french kiss ..69果个呀??

佢唔係去咗食狗肉咩!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

你都唔知我幾羨慕你那麼多貨源!

引用:
原帖由 glucerna 於 2011-8-19 11:06 發表

係咪你話fresh..french kiss ..69果个呀??

佢唔係去咗食狗肉咩!!!
系呀。。有个港璨男友定包工头。。话分左手。。周时都有同我联系。。寻晚答应话今日见拒。。但童言巨雨今天一早就找我。话好挂住我。。鬼甘感动。。今晚都系巨雨好D。。明天才约旧爱啦。。

我今晚可能要搵個新既
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-8-19 14:27 發表
我今晚可能要搵個新既
搵個新既.......

引用:
原帖由 AINY 於 2011-8-19 10:45 發表

示下威。。赠下兴嘛。。
不过刚刚巨雨已来信息话好挂住我。。鬼甘感动。。今晚都系带巨雨啦。。。
听晚就看看带巨雨定半记旧相 ...
唉也,真系多元化啦d女女,又童顏,又女友feel,甘都好,搞到你吳會沉死一個。。到TX又可以村姑,到飯堂又有靚女。。。我就。。。。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-8-16 13:47 發表
D小姐以經哭到眼線都花了,裝都溶了,眼折毛都掉了..
7 少,好勵害啊。。

我就慘,只有為女流淚(在心裡流),中未有女話愛我,喜歡我個人(錢當然個個女都喜歡啦)。。

我真系要撿討下自己啦。。。
人是可以快乐地生活的,只是我们自己选择了复杂,选择了叹息!

遲早                                       .
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

非常棒,能否一次写完。没有附件照片的呢?

引用:
原帖由 yanghanwen 於 2011-8-21 17:49 發表
非常棒,能否一次写完。没有附件照片的呢?
在帖#43就有相喇!是否你未夠分睇啊!努力點加分吧!

好耐無同7公飲返杯, 細佬你排多左系常平, 有大把機會..

甘多位大佬, 好耐無見... 重有無人記得我呢個死公公呢..
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

==

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。