推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 陳美茵

引用:
原帖由 bryanfung 於 2012-8-18 12:00 發表
如果她不喜歡短髮,建議美茵去植髮變返長髮,不用理會無線的短髮令的
植髮?你係咪想講駁髮?甩頭髮就話要植髮啫。

俾啲耐性等吓啦,至少都要兩、三年先至可以回復長髮;再講吖,我地而家係睇女主播/記者報新聞,唔係娶佢返去做老婆呀。

相關搜索目錄: 駁髮

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-8-18 21:57 發表

唔洗兩三年掛,,有心留長的半年都得啦,,最怕留長小小又接到短髮令
半年最多都係長得嗰少少頭髮,唔係長好多咋喎。

引用:
原帖由 bryanfung 於 2012-8-19 11:43 發表
其實美茵現在最需要係駁返長髮先
如果你有有線嘅話,可以睇睇祝芷欣、林海容等等女記者,又或者去aTV睇伍慕蓮,希望你滿意。

引用:
原帖由 bryanfung 於 2012-8-19 12:45 發表
不是喜歡看長髮的女記者,只是替美茵不值之前長長的秀髮,現在短到這樣
但係我睇番你之前啲留言,你幾乎每一個主播/記者剪短咗頭髮都係咁講喎,仲要係唔止Audrey咁簡單喎;唔通你唔係唔鍾意長頭髮嘅女記者/主播?

引用:
原帖由 bryanfung 於 2012-8-19 14:06 發表
不是純粹喜歡吧只是替美茵不值之前長長的秀髮,現在短到這樣
唔係純粹喜歡?你逢親個個女主播/記者剪短咗頭髮都係咁講話戥佢唔抵,仲話唔係純粹喜歡?

我次次同親你講呢個話題你都係重複呢個答案,唔通你冇其他嘢可以答喇咩?

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-8-22 20:37 發表

long hair
咁似李朗怡件衫嘅?

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-8-24 22:31 發表

有一段馬大中伏片,,但係條長片中間,,我唔識剪出黎
中伏?又係同柯德莉一樣,轉咗畫面自己唔知,淨係掛住篤鍵盤?

引用:
原帖由 0000000 於 2012-8-27 12:26 發表
27/8/2012 互動新聞台新聞報道
今日柯德莉返早?

P.S.:一直都覺得柯德莉同汪琳好似,仲要大家都剪短咗頭髮。

引用:
原帖由 zakyuk 於 2012-8-27 17:38 發表

竟然仲有人提起呢個人
唔係講笑,個樣真係好似。

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-8-27 18:03 發表
jackson兄,,送張柯德莉比你,,仲有美茵D FD平時叫佢柯德莉法拉

柯德莉似陳法拉?

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-9-20 00:07 發表
柯德莉....冇眼睇....三個月後先再睇你報新聞
我頭先都睇咗,第一個反應就係:「駛唔駛剪成咁嘅樣呀?」

唉......唔通班髮型師冇頭髮可以俾佢地剪,所以要向柯德莉埋手

引用:
原帖由 JaceYiuHKNY1 於 2012-9-22 00:55 發表
剪完就有少少似畸寶既『盧頌萱』
係喎,Circle姐姐喎;你唔講我都諗唔起。

引用:
原帖由 nbhddddd 於 2012-9-25 14:19 發表
我發覺好多主播讀股價,第一次見到牛熊証都多數出事,要dead air一兩秒先讀到 無計啦唔談財經野
可能係因為嗰啲英文簡稱先唔識讀。

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-9-26 00:56 發表
柯德莉

學生妹即係學生妹,果然最有嗰種feel ;其實佢套校服係唔係真光呢(冇可能係協恩或者英華女校)?

引用:
原帖由 0000000 於 2012-9-27 21:09 發表
27/9/2012 無線八點新聞
柯德莉第一次八點新聞......希望繼續努力啦

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-9-29 19:16 發表

你唔好又鑽牛角尖la
佢不嬲都係咁架啦,仲認真過對住自己嘅女朋友。

呢度啲版友話要三年先長得番晒,我睇柯德莉頂盡要兩年幾先長到同林昭儀、陳芯誼同埋陳嘉欣而家嘅長度;你睇梁靜茹舊年同今年嘅頭髮長度就知啦。

呢幾個禮拜凌晨時份都係Ruby or Audrey返通宵,冇其他人喇咩?咁如果佢地兩個都放晒假,唔通搵其他現有主播頂佢地(斷估唔會搵番黃綽恩啩)?

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-10-10 16:42 發表
YUKI點都要番下通宵 RUBY同AUDREY番左幾多日佢慢慢補番數
冇記錯Daniel 都未返過通宵。

引用:
原帖由 泥賤淤 於 2012-10-10 19:40 發表

葉生英文名係Daniel??
冇錯,的而且確係呢個。

引用:
原帖由 0000000 於 2012-10-16 06:12 發表
16/10/2012 深宵新聞報道
我反面覺得柯德莉呢一個髮型好睇得多。

好少可同一個主播做晒《周五搜記》(又係同第一次一樣,都係攝影展)同《周六闖蕩》喎。

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-10-20 10:35 發表
呢個就係柯德莉話好大風果個鏡頭
談美琪、詹前穎同龍惠榆都試過啦。

引用:
原帖由 juddtrump 於 2012-10-20 18:20 發表
佢地點同AUDREY比呀
我係講大家都被拍到吹到頭髮都飛起嘅樣呀。

引用:
原帖由 nbhddddd 於 2012-10-31 17:35 發表
嘩 仲以為佢返通宵
咁2012年11月1號凌晨一定又係Ruby返呢個時段嘞。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。