推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

過檔蘋果動新聞女主播 - 陳美茵

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-10-16 13:31 發表
我反面覺得柯德莉呢一個髮型好睇得多。
好似有劉海好睇D,,,露額頭睇落髮線好高

呢個就係柯德莉話好大風果個鏡頭

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-10-20 18:16 發表
談美琪、詹前穎同龍惠榆都試過啦。
佢地點同AUDREY比呀

呢個鏡頭好核突   正正常常咁行入鏡講兩句咪OK囉

柯德莉終於掌握到化妝GE技巧,,今日睇落好順眼好自然,,似番個後生女

相關搜索目錄: 化妝

終於係日頭見番AUDREY

引用:
原帖由 nbhddddd 於 2012-10-27 10:07 發表
繼+2後,美茵都染黑埋個頭
都話AUDREY想走+2路線架啦

一起身就見到AUDREY

AUDREY 番5點

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-10-31 17:48 發表
咁2012年11月1號凌晨一定又係Ruby返呢個時段苤C
我情願係馬大番通宵,,幾日冇見過佢啦

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-10-31 18:41 發表
先兩、三日咋喎,咁都「幾日」?
一日不見馬大,已經如隔三秋啦

引用:
原帖由 jacksonhon 於 2012-10-31 18:50 發表
計埋今日,我怕你今次真係「如隔九秋」苤C
冇估錯馬大應該清大假中

難得要罰企就著條短D GE裙啦

引用:
原帖由 A205A240 於 2012-11-4 06:30 發表
仲要頂埋06更咁慘 ?!
24小時美茵新聞台

引用:
原帖由 nbhddddd 於 2012-11-4 16:13 發表
有時聽美茵把聲同樣,都覺得似小朋友報導新聞。其實佢比起麗幗算好好喇,起碼有得返下早,報下網上天氣,又有得出街做下搜記、闖蕩,麗幗連網上天氣都未報過
靚女始終都係著數,佢上年做實習果陣已經令人眼前一亮

引用:
原帖由 0000000 於 2012-11-4 20:05 發表

表現又唔係特別差...有乜理由排幾個月都未到佢

美茵差佢一皮都闖o左兩次啦
audrey依家漸入佳境啦,唔好成日話佢表現差啦

AUDREY突襲9點

美茵無論你點扮都係似中學生

小食部May 姐: (都未落堂,)點解你落到黎買咖啡?
我: 點解買唔到? 考試呀嘛。
May 姐: 考試? 考咩試呀? 你中幾呀?
我: 下, 中七咯, 得中七先有試考之嘛。
May 姐: 中七? 邊似呀, 點睇都係得中三之嘛。 做咩扮中七呀, 下?
我: (都唔知你點睇, 點會扮中七, 做中七很辛苦的)真係中七喇……
May 姐: (問小食部另一個唔知咩姐)你話啦, 點睇都係中三之嘛…
唔知咩姐: 係咯, 點睇都係中三之嘛……(盲從附和?!?!)

最後我還是出示了學生證。 中三時似中三, 中四時似中三, 中五時似中三, 中六時似中三, 中七原來仍然好似中三。 是的, 我對我的身體發育進程差不多死了心。 我還會中三下去嗎? 也許, 是一種安慰吧, 一切外在的都在最快樂的那一年起凝住, 將來我怎樣成長發展怎樣改變, 有朝一日你重遇我, 至少第一眼, 仍是熟悉而親切。

(走著瞧, 我一考完高考就去電負離子。)

啊, 差點忘了, May 姐最後贈了我一句:

你第時入大學實俾人蝦。

相關搜索目錄: 咖啡

美茵今日條眉畫得好搞笑,,D導演咁衰唔提下佢

唔見左4日,,又出左去拍野定係今晚番通宵

引用:
原帖由 nbhddddd 於 2012-11-15 21:09 發表
係囉唔見左幾日,麗幗就連踩幾日通宵
麗幗都好慘,,冇新人加入佢就要番最多通宵,,可能好快頂唔順走人

好似名媛望族D姨太

學生妹

引用:
原帖由 陳志雲 於 2012-11-17 18:44 發表

佢拍緊d咩
條片好廢,,睇完都唔知想講乜,,最尾AUDREY出左幾秒

http://www.youtube.com/watch?v=b4FKAStfXK0

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。